Forkæl dig selv med en varmedunk med pelsbetræk fra NATURES Collection

Forkæl dig selv med en varmedunk med pelsbetræk fra NATURES Collection

Savner du én der kan holde dig varm? Så kan du med fordel rette blikket imod udvalget af lækre varmedunke med betræk af ægte pels, som er lavet af skønne NATURES Collection. Varmedunkene er utrolig smukke, da de tager naturen helt tæt på med det smukke betræk af ægte pels.

Dertil, så er pelsen velegnet til at gøre varmedunken fantastisk blød og dejlig varm. Derfor er vi overbevist om, at en naturlig varmedunk er lige, hvad du mangler, da den vil leve op til alle dine forventninger og mere til!

Naturlige materialer

Det, der gør disse varmedunke til noget helt særligt, er det smukke betræk, som er lavet af 100% naturlige materialer. NATURES Collection arbejder hovedsageligt med lammeskind, der er udvalgt med stor omhu for både høj kvalitet, blødhed og miljøet. Få mere information om, hvor lammeskindspelsen kommer fra på vores hjemmeside.

New Zealandsk lammeskindspels

Hos os finder du smukke varmedunke med betræk af lammeskindspels fra New Zealand. Denne type pels er utrolig velegnet til formålet, fordi den er kendetegnet ved at være tæt og fantastisk blød. Betrækket kommer i en version med kortklippet, krøllet pels, som giver et varmt og blødt look, der slet ikke er til at stå for.

varmedunk i lammeskindspels

Moccasin

De lækre varmedunke kommer også med et betræk af lammeskindspels fra New Zealand, der er lavet i en kvalitet, der kaldes moccasin. Denne type pels er klippet helt ned til 12 mm, hvilket giver overfladen et smukt og glansagtigt look. Pelsen beholder stadig sit bløde touch og den naturlige følelse.  

varmedunk i lammeskind

Certificeret kaninpels fra Sydeuropa

Slutteligt skal man ikke forglemme at se den fantastiske varmedunk med et betræk af certificeret kaninpels fra Sydeuropa. Denne pels er karakteriseret ved at være blødere end noget, du nogensinde har mærket før. Du vil få en fornemmelse af, at pelsen smelter imellem dine fingre, når du kører hånden hen over overfladen. Det sætter hyggen i gang som aldrig før!  

varmedunk i kaninpels

Skab hygge og hold varmen

En varmedunk med pelsbetræk kan komme dig til undsætning, når du allermest har brug for ekstra hygge og varme. Eksempelvis efter en lang og travl arbejdsdag, på en kølig vinteraften eller igennem sygdom. Derfor vil varmedunken få en helt særlig plads i dit hjem og hjerte på ingen tid. Det har de i hvert fald fået hos os. Hygger du for lidt? Det kan du få svar på her!

Et godt tip er at fylde varmedunken med lunt vand og putte den under dynen inden sengetid. Så er du sikret varme og hygge, når det er sengetid, hvilket garanterer en god nattesøvn!

lammeskind varmedunk

Varmedunken gør også noget godt for boligindretningen, da den har et smukt, enkelt og tidsløst design, som passer ind hos alle og enhver! Placer den på sofaen, i fodenden af sengen eller på en reol, så den er klar til brug.  Det er den oplagte mulighed for at bringe naturen helt ind i hjemmet. 

Forkæl dig selv og din familie med en smule natur ved at investere i en fantastisk varmedunk, der kommer med et betræk af 100% naturlige materialer. Varmedunken er dejlig blød og varm, så du vil ikke blive skuffet!

Vær opmærksom på, at dunken ikke må fyldes mere end 70%, og at vandet helst ikke må overstige 70 grader, da det kan skabe et for stort tryk, når dunken lukkes til. Dertil, så skal du passe på med at udsætte dunken for stort pres ved at ligge eller sidde direkte på flasken – så risikerer du, at dunken sprænger.

 

Forrige 4 (oversete) fordele for indeklimaet ved ægte lammeskind
Næste Find sommerens blødeste slippers

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet