Indret børneværelset med blød pels Lammeskindet.dk

Indret børneværelset med blød pels

Det er ikke kun voksne, der elsker ægte pels og lammeskind. Børn kan få lige så stor glæde af et dejligt blødt og varmt lammeskind, som kan gøre leg og hygge endnu bedre. Hos Lammeskindet.dk finder du alverdens items, der kan bruges på børneværelset og i denne artikel kan du få lidt inspiration.

Et legetæppe af ægte lammeskind

Venter du en lille ny? Så er et legetæppe helt sikkert et must have. Det perfekte legetæppe giver den helt rette komfort, så legen kan fortsætte i flere timer. Det fås i et stilrent design, der passer ind i det naturlige univers, hvor kun fantasien sætter grænser. På Lammeskindet.dk finder du tre perfekte bud på legetæpper: Isbjørn, Brun Bjørn og Får. Disse legetæpper ligner dyr og er lavet af ægte lammeskind fra New Zealand. Pelsen udgør et tæt og blødt underlag, der varmer, så legen bliver endnu bedre. Et sådant legetæppe er det helt rette element ind til børneværelset. 

lammeskindstæpper

Pelspude og tumleredskaber

Børn elsker at lege, og derfor er det vigtigt, at børneværelset lægger op til den perfekte leg. En pelspude med et betræk af ægte lammeskind, med inspiration fra naturen er et oplagt tumleredskab. Her taler vi om Hematite, Angelite, Bolster og Muslinge puderne, som er formet som henholdsvis en pyramide, kugle, cylinder og muslingeskaller. Puderne er lavet af dejlig blød lammeskindspels. Også super oplagt til sengen og hyggelige stunder med højtlæsning.

lammeskindspuder

Skab en fest med flotte farver 

Gør børneværelset personligt og skab en fest med flotte farver. Vælg et ægte lammeskind eller en smuk pelspude i en sprudlende farve, der skaber liv og god stemning på børneværelset - måske endda i yndlingsfarven? Hos Lammeskindet.dk kan du vælge mange lammeskind og puder i stort set hele farvepaletten, så der er helt sikkert noget, der kan gøre børneværelset hos jer til et kæmpe hit blandt de små.

lammeskindspuder

Et baby lammeskind 

Vores baby lammeskind er næsten uundværligt, hvis du spørger os. Lammeskindet har den perfekte størrelse, så det passer ned i vuggen, klapvognen, barnevognen og autostolen. På den måde kan den lille få fornøjelsen af ægte pels nærmest hele dagen lang. Det gode ved baby lammeskindet er, at det er behandlet uden kemiske midler, så alle børn kan nyde den bløde pels og rene natur. Derudover kan det vaskes i vaskemaskinen i modsætning til mange andre lammeskind!

baby lammeskind

Der er alle muligheder for at skabe det helt perfekte børneværelse med naturlige elementer og dejlig blød pels.

Se vores udvalgte produkter her, som vi mener er perfekte til børneværelset.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

Login på din konto

Glemt password

Har du ikke en kundeprofil?
Opret kundeprofil