Østrigske lammeskind i fokus Lammeskindet.dk

Østrigske Lammeskind

Kom med på en rejse i naturen og læs alt der er værd at vide om østrigske lammeskind - også kaldt naturens rå guld!

Her har vi et ægte stykke af naturen, der desuden er i højeste kvalitet, og det betyder at vi nu skal snakke lidt om østrigske lammeskind. De er kendt for deres smukke og ikke mindst kraftige krøller. Et østrigsk lammeskind er noget tykkere end andre lammeskind.

Du kan i dette indlæg læse om hvor præcis disse skind kommer fra, hvilke karakteristika de har, og hvilke varianter vi har i vores sortiment.

Oprindelse

østrigske får

Som den hurtige læser har opdaget, peger titlen ret tydeligt på, at skindene kommer Østrig, deraf navnet ”østrigske lammeskind”.

Hvis vi skal komme det lidt nærmere, så er det specielt i de områder, hvor man har alper, at der er mange får. De holder traditionelt til i dale og på bjergene, som vandrer frit gennem landet. Fårehyrderne i Østrig er erfarne landmænd og har udviklet en unik pels i århundreder, der bærer præg af omsorg og kærlighed til dyrene.

Eftersom fårene lever i den frie natur, skal pelsen kunne stå model til både regn, slud og sne. Det er blandt andet derfor, at pelsen er så tæt og krøllet.

De lammeskind fra Østrig, som du finder i vores webshop, er ligesom alle af vores skind, et biprodukter fra kødproduktionen. Dette bærer også præg af vores farvevarianter.

Da skindene som førnævnt er et ”restprodukt”, så er de helt naturlige, og både mønstrene og de mange forskellige farvenuancer, er helt fra naturens side. Lammeskindet.dk er ydermere Tryghedsmærket. Læs mere om, hvad det betyder her

Østrigske lammeskind har mange funktioner

Som nævnt før, er østrigske lammeskind kendt for smukke, bløde og meget tætte krøller. Disse krøller er noget grovere end dem, man ser hos vores tibetanske lammeskind, der traditionelt har meget fine ”proptrækker-krøller”, der er silkebløde.

Det østrigske lammeskind har en særlig høj kvalitet og er meget modstandsdygtig, og det er fordi fårene bevæger sig frit udenfor og det østrigske vejr, påvirker skindenes udseende. Derfor ser man også at ”hvide” lammeskind fra Østrig, ikke er ligeså hvide som islandske lammeskind, men snare er let-gullige.

Denne gullige farve er som regel konsekvensen af ​​regn, hvilket ikke altid bringer rent vand til skindet og det ”misfarves” over tid, men det ser vi blot som en ekstra charme og unikhed.

Varianter af østrigske lammeskind

unikke lammeskind

Ingen af vores østrigske lammeskind er farvet eller bleget, men er blot forsigtigt garvede og bevarer dermed deres naturlige farver. De fleste lam fra Østrig er lyse eller plettede.

De lyse får har som regel små brune pletter på siderne, mens de plettede får har spændende brune nuancer, pletter eller større brune områder. Nogle skind har også sorte pletter eller endda grå-agtige farvenuancer.

I sjældne tilfælde er der også helt sorte skind, eller sort skind med lyse pletter.

Da farvediversiteten er så stor, og hver østrigsk lammeskind er unikt, er disse skind perfekte, hvis man ønsker sig et helt enestående lammeskind.

Det er blandet også grunden til, at vi konstant søger efter de smukkeste skind. Når vi har udvalgt de allersmukkeste østrigske lammeskind, tager vi et billede af dem hver og især, og derefter får de et unikt nummer.

Så når du bestiller et unika skind fra Østrig, så får du lige præcis det skind, du vil have.

Du kan se alle vores unika skind fra Østrig her. Hvis du skulle have nogle præferencer i forhold til farver, mønstre eller størrelser, kan du altid kontakte os.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil