Bring naturlige materialer ind i din garderobe Lammeskindet.dk

Bring naturlige materialer ind i din garderobe

Hos Lammeskindet.dk introduceres du for et bæredygtigt univers fyldt med naturlige materialer i form af ægte pels. Det gælder især produkter til hjemmet såsom de populære lammeskind, gulvtæpper, puder og betrukne møbler, men du skal ikke snydes for de items, du kan bruge til at opgradere din garderobe med. Lammeskindet.dk tilbyder nemlig også flere accessories, som du kan få glæde af i din hverdag. Disse accessories er også den helt perfekte gave til en du holder af. I denne artikel kan du få inspiration til, hvordan du kan bringe naturlige materialer ind i din garderobe.

Ægte pelsslippers

Første trin til en naturlig garderobe er et par bløde og varme pelsslippers. Her har vi et udvalg bestående er flere forskellige slags fra NATURES Collection. Blandt de mest populære er Cross slippers og Strap Slippers. De er lavet af newzealandsk lammeskind og kommer i flere smukke farver!

Et par slippers er fantastiske at have i sin garderobe, fordi de virkelig formår at forkæle fødderne. Med sådan et par bliver det nemmere at stå op om morgenen, og alle de sure pligter som rengøring kan blive til en fest så længe, man er iført et par fantastisk bløde lammeskindssko.

pelsslippers

Lammeskindsslippers er ikke kun gode til indendørs brug. Du kan nemlig få glæde af dem hele året rundt. Her er det især Lilly Cross slippers, vi snakker om. De har nemlig en solid korksål, som gør, at de kan bruges som en smuk og naturlig sandal til forår og sommer. Vidste du, at de er kommet i to nye farver; brun og taupe? 

Varme sko

Trænger du til et par nye støvler eller varme sko? Bamsestøvlerne fra NATURES Collection har vundet stor tilslutning, og det er der flere rigtig gode grunde til. Først og fremmest er det en stilren støvle, som fremstår enkel i udtrykket. Derudover er den foret med den blødeste lammeskindspels, som holder foden varm uanset, hvor koldt det er. Støvlen er lavet af newzealandsk lammeskind, som er et slidstærkt materiale, der er velegnet som sko. Derfor er du sikret en højkvalitetsstøvle. Den kommer i tre smukke farver: grå, sort og brun. 

Hvis du er på udkig efter et par lækre sneakers, så har vi flere at vælge imellem. Nogle med høj ankel og nogle med lav. Der er noget til enhver smag. 

Alle støvlerne er lavet af ægte skind og pels! 

Din nye yndlingstaske

Alle kunne bruge en ny taske. Gør noget anderledes og vælg en, som er lavet af ægte pels. Det bringer nyt liv til garderoben, og alle i din omgangskreds vil lægge mærke til den eksklusive detalje på ingen tid!
 
Hvis du mangler en ny taske til skole eller arbejde, så kig på vores shoppere. Det er eksempelvis Maxi Glory Shopper eller den praktiske og enkle Norma Shopper med lynlås, som begge er lavet af certificeret lammeskindspels fra New Zealand. 

pelstaske

Hvis du trænger til en mindre taske, som er god at have, når du skal ud at spise eller til en familiekomsammen, og har brug for at have det mest essentielle med, så gå efter en pelsclutch. Her snakker vi om vores Nelly clutch og vores store Maxi Havana clutch. De to sidstnævnte er også velegnede som en toilettaske eller kosmetikpung!

Skindhandsker af naturlige materialer

Et par lækrer skindhandsker kan i den grad pifte et outfit op. På samme tid holder de hænderne varme, så man kan nyde naturen selv i dårligt vejr. Vores skindhandsker er lavet af 100% naturlige materialer – enten hjorteskind eller ægte lammeskind. Derudover har flere af handskerne pelsdetaljer som en fin og eksklusiv detalje!  

skindhandsker

Hvis du leder efter et par højkvalitetsluffer har vi også det med en pelskant om håndleddet af ægte minkpels fra Danmark!

Glem ikke at der også er et par skindhandsker til mænd! Det er en oplagt gave til ham, der har alt.

Hvad med en hue?

Fandt du heller ikke den perfekte hue i år? Du skal ikke lede længere. Vores uldhuer er strikkede og har smukke detaljer af ægte pels af forskellig slags. På Lammeskindet.dk finder du huer med en kvast af ægte vaskebjørnspels fra USA af tårnhøj kvalitet. Vaskebjørnspelsen er virkelig smuk, fordi hårene er lange og ultrabløde! 

Det gode ved disse huer er, at der også findes huer i børnestørrelser. Så kan alle i familien uanset alder få glæde af en strikket uldhue, så ørerne holdes varme.

Det gode er, at huerne findes i flere farver. Derfor er der helt sikkert en eller flere med lige netop dit navn på!

Gå på Lammeskindet.dk og find alle dine favoritter i vores udvalg af skønne produkter til garderoben. Naturlige materialer og ægte pels vil uden tvivl blive et hit!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil