Hvordan farver man lammeskind? Lammeskindet.dk

Hvordan farver man lammeskind?

Hos lammeskindet.dk forhandler vi ægte lammeskind fra stort set hele verden. Vi går op i 100% naturlige produkter og har bæredygtig produktion for øjet, hvorfor du roligt kan shoppe på lammeskindet.dk uden dårlig samvittighed. Lammeskind fås i helt naturlige farver, men de kommer også i diverse sprudlende og livlige farver, som virkelig kan sætte et særpræg på din indretning.

Der er fordele og ulemper ved alle typer skind, men fælles for dem er, at de skind, vi forhandler, er behandlet bæredygtigt – både når det kommer til garvning, farvningen og tørringen. Læs med videre og få mere at vide om de processer, som lammeskindene gennemgår inden de lander i dine hænder. 

Hvorfor vælge et farvet lammeskind?

Der er mange fordele og muligheder som følger med de farvebehandlede skind. Først og fremmest skal du vide, at alle skind, du kan finde på lammeskindet er 100% naturlige og helt igennem ægte. Det er fordi, de er blevet nøje udvalgt med henblik på høj kvalitet, den bløde fornemmelse og med miljøet for øje. Når et lammeskind hos os er farvet, er det ikke ensbetydende med, at de er vasket med kemikalier – tværtimod!

De farvede skind giver dig mulighed for at få et lille stykke af den rene natur i lige netop din yndlingsfarve ind i din indretning. Det kan give et forfriskende pust til din stue, men det kan også skabe stor begejstring hos børn og unge inde på værelset. Derudover kan du være sikker på, at de farvede skind er mere ensartede end de ikke-farvebehandlede skind. Dette er velegnet, hvis du eksempelvis ønsker at indrette din spisestue med ens lammeskind hen over spisebordsstolene. Der er massere af muligheder med ægte lammeskind. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan tage naturen tættere på. 

farvet lammeskind

Alle de skind, vi forhandler, er behandlet bæredygtigt både hvad angår garvning, farvningen og tørringen. Herunder kan du læse mere om den særlige ECO Tan metode, som er en af de processer, de farvede, ægte skind har været igennem inden de lander hos dig.

Hvad er ECO Tan?

ECO Tan er målrettet mod at være en bæredygtig og miljøvenlig behandling af ægte lammeskind. Ved brug af behandlingen reduceres anvendelsen af kemikalier, således at kemikalieoverskuddet bliver mindre for hvert produkt. Dertil mindskes den totale mængde spildevand med chromium med hele 70%, og 50% af spildevandet kan endda genbruges i produktionen. Endnu en fordel er, at brugen af dette opgraderede udstyr har en positiv indvirkning på energiforbruget, og det minimerer forbruget af vand.

Efterfølgende, når skindene skal tørre, gøres der brug af ECO Dye metoden, som er en cirkulær genbrugsproces. Spildevandet har en udnyttelsesrate på 100%, hvilket er genialt, hvis man ser det fra en bæredygtig synsvinkel!

 

Hvis du er mere nysgerrig på, hvordan lammeskind garves, så læs her om, hvordan man garver et lammeskind som en viking.

lammeskind

Hvad gør lammeskindene bæredygtige?

Der er flere grunde til at lammeskindene på lammeskindet.dk er bæredygtige tiltag til indretningen. Vidste du, at vi får vores lammeskind, og langt de fleste af vores andre materialer, direkte fra kødindustrien? På den måde får vi allermest ud af dyrene, og intet brugbart går til spilde. På den måde får du et smukt og naturligt skind til dit hjem, og ressourcespildet mindskes verden over. Det er helt perfekt. 

Ikke nok med at lammeskindene i sig selv er bæredygtige, så er processen, hvorunder de er behandlet, det også. 

Få mere Information om, hvad der gør vores lammeskind bæredygtige og etisk korrekte her.

Køb et eller flere ægte lammeskind med god samvittighed helt og aldeles bæredygtigt på lammeskindet.dk. Vi vægter miljøet og naturen lige så højt, som vi vægter høj kvalitet og blødhed i skindene.

Er du mere til de ufarvede og naturligt farvede lammeskind, så skal du fx se vores islandske og gotlandske lammeskind. 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil