Ofte stillede spørgsmål

Vi har forsøgt at svare på de mest gængse spørgsmål, så du ikke behøver at være i tvivl om det mindste. Hvis der er noget du synes vi mangler at svare på, så spørg os endelig på chatten, send os en mail eller ring direkte til os, så skal vi nok hjælpe dig. 

Mail: info@lammeskindet.dk
Telefon: +45 7199 5080 

FRAGT & RETUR

Hvad koster fragten på lammeskindet.dk?

Fragt på Lammeskindet.dk koster altid 0,- såfremt du vælger at få leveret til en af de mange hundrede pakkeshops der findes. 
- Dette er ligemeget, hvor stor din pakke er.

Hvad koster det at returnere en vare?

Det koster ikke noget at returnere. 

Vi har sørget for at der ligger en forudbetalt returlabel i pakken, du udfylder blot formularen her, så sker resten automatisk.

 

Kan man kun få fragtet med GLS?

Ja, vi har valgt GLS, som vores samarbejdspartner når det kommer til fragt, fordi vi har oplevet de allerbedste resultater med dem.

 • Vi bruger GLS, fordi de er de bedste og hurtigste til at levere
 • Fordi deres pakkeshops ligger landet over, og tit har åbent efter normal arbejdstid, da det blandt andet er 7-eleven, tankstationer m.m.

  Hvornår kan jeg forvente at modtage min pakke?

  Hvis du har bestilt inden kl.15.00 leverer vi (GLS) i løbet af næste dag!
  -I hverdagene selvfølgelig. (vær OBS på helligdage, de kan godt forsinke leveringen)

  Hvad gør jeg hvis ikke jeg er hjemme på leveringstidspunktet?

  Hvis ikke du er hjemme får du en sms/mail fra GLS om, at de har forsøgt at levere din pakke og at du kan afhente den i en pakkeshop nær dig.

  Du vil få besked igennem hele forløbet, fra vi har modtaget din ordre, til den er leveret hos dig.

  FINANSIERING

  Kan jeg få finansieret mit køb hos lammeskindet til 0 kr. i renter og gebyrer?

  Kort sagt, ja!

  Vi har allieret os med både Viabill og SparXpress så du faktisk kan dele din betaling op over op til 3 år, uden at det koster dig ekstra i form af renter og gebyrer.

  - Det er delt sådan op, at skal du låne mellem 0-2.000 kr. så er det Viabill 
  - Skal du låne mellem 2.000 - 100.000 kr. så er det SparXpress 

  Jeg har set dette logo under produkterne - hvordan fungerer det?   

  Det er faktisk virkelig nemt! Det er nemlig med Viabill, som finansierer rente og gebyrfrit lån helt op til 2.000 kr.

  Du skal blot vælge VIABILL ved betalingen, så nemt er det.

  Du kan altid klikke på ikonet og se hvad det koster dig pr. måned.  

  Får jeg mine penge igen, hvis jeg fortryder et køb over finansiering?

  Ja, du vil altid kunne få dine penge igen, så længe du holder dig inden får returretten, som er 14 dage, når du køber igennem finansiering.

  Hvad koster det at få finansieret?

  Det koster dig ikke noget ekstra, udover den pris du ser på produktet.

  Beløbet bliver blot delt op i mindre bidder alt efter om du vælger nogle få måneder eller helt op til 3 år. (bemærk, viabill kan højest give op til 2 år)

  SIKKERHED

  Er det sikkert at handle hos jer?

  Bestemt! Lammeskindet.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

  - Med andre ord, har vi professionelle folk indenfor det område til at varetage det.

  Gemmer i mine kort oplysninger?

  Nej, det er slet ikke en mulighed for os, hverken at gemme eller se dem. De bliver håndteret af bankerne, så vi er sikre på at dine informationer, forbliver dine informationer.

  PRODUKTPLEJE & GENERELT

  Jeg har spildt på mit skind, hvordan renser jeg det?

  ØV - Det kan ske! Men bevar roen, der er selvfølgelig en løsning! Alt afhængig af hvilket skind det er, skal det behandles forskelligt i sådanne situationer.

  Se vores guide her for vedligeholdelse og rengøring af dit skind.

  På bagsiden af mit skind er der en eller flere streger, hvad betyder de?

  Det er faktisk ret simpelt. Når de lækre skind gøres klar og garves bliver de samtidig målt diagonalt af garveriet, og de måler altså hårene med, så vil du måle efter, så husk at det er inklusiv hårene. 

  Således deler de skindene op efter størrelserne III, II, I, 0, 00 hvor III er mindst og 00 er størst som vist i skemaet herunder:

   Garveriets størrelse Størrelse i cm                                       Størrelse på skindsiden    
  III 90-100 cm

  80-95 cm. 

  II 100-110 cm 90-100 cm
  I 110-120 cm 100-110 cm
  0 120-130 cm 110-120 cm
  00 130+ cm 120+ cm.

   
  NB: Det er vigtigt at huske på, at når de er langhårede, så tilføjer de 10-20 cm. Derfor syner str. I eksempelvis virkelig stor. Normalt siger man at en størrelse II er et perfekt match til en spisestol, hvor størrelse I er til høje stole med høje rygge og lænestole. Størrelse III derimod går godt til sofaer, stole med lav ryg og til andet pynt.

  Hvilke stole passer pelshynderne til?

  Der er faktisk ikke noget korrekt svar til det spørgsmål. Spørger du os kan de bruges til stort set alle stole, både indendørs og udendørs, det er kun fantasien og din smag der sætter grænser. Vi har lavet denne guide, så du kan se, hvilke skind vi anbefaler til forskellige stole. Hvis du er i tvivl, så husk at der er fuld returret og fragten er gratis, så du kan jo bare prøve at se. 

  Tåler mit skind direkte sollys?

  Som udgangspunkt fraråder vi altid, at du lader dit skind blive udsat for direkte sollys. Så snart et skind er blevet farvet betyder det også at sollys vil blege skindet, og i værste tilfælde misfarve det. Hvis du er det mindste i tvivl, så spørg os endelig.

  Jeg har bemærket, at der er forskellige priser på den samme slags skind, hvad skyldes det?

  Det må være de islandske du tænker på! Og det er der heldigvis en rigtig god forklaring på. Lammeskind med brune og grå nuancer er yderst sjældne og derfor også dyrere i indkøb, hvilket er årsagen til at de koster lidt mere. Til gengæld får du nogle helt fantastiske smukke skind i naturlige farver.

  Hvorfor har nogle lammeskind krøller?
  Faktisk har stort set alle lammeskind krøller. I processen, når man garver skindene, bliver mange af dem strøget for at opnå et glat resultat. Hvis du kigger  i bunden af pelsen, vil du ofte kunne se, at der er små krøller, og klipper du skindet helt kort, vil krøllerne komme frem igen.

  Hvad er forskellen på fåre – og lammeskind?
  Normalt er der faktisk stor forskel, som afhænger af alderen på dyret, når det slagtes. Dog er de to ord blevet brugt lemfældigt, og opfattelsen har derfor skiftet kurs. I dag kalder man tingende både lammeskind og fåreskind uanfægtet, hvad det reelt er. Oftest ser man at langhårede lammeskind kaldes fåreskind og dem med almindelige eller korte hår kaldes for lammeskind.

  Hvad er naturlige lammeskind?
  Alle lammeskind er faktisk naturlige, men når man bruger det er det tit farvningen man tænker på. Der er ikke noget rigtig eller forkert, dårlig eller god kvalitet, det er simpelthen en smagssag.

  Hvad er indfarvet lammeskind?
  Indfarvet lammeskind er faktisk bare skind man har givet en gennemgående farve, således man opnår et ensartet skind. Man skal være opmærksom på, at lyse indfarvede skind, kan hvis de ligger i solen, tage skade eller skifte nuance i skindet. Ligesom en sofa, eller andet stof der skifter farve i solen. Går man efter mørke farver, vil påvirkningen være så lille, at man ikke kan se det. Vælger man helt naturlige skind, vil de ikke ændre sig.