Gå forår og sommer i møde med ægte pelsslippers Lammeskindet.dk

Gå forår og sommer i møde med ægte pelsslippers

Temperaturen stiger, fuglene kvidrer og solens stråler titter frem. Det er kendetegn på forår og sommer - lige rundt om hjørnet. Det betyder også, at det er tid til at tilbringe en masse tid udendørs. Her kommer vores fantastiske pelsslippers fra NATURES Collection ind i billedet. De er perfekte til mange formål, men du kan også tage dem på udenfor. Læs mere om vores udvalg af pelsslippers her, og bliv klar til forår og sommer med naturlige og bæredygtige materialer i garderoben.

Ægte pels er varmeregulerende

Vores ægte pelsslippers er lavet af certificeret lammeskindspels fra New Zealand. Denne pelstype er helt fantastisk, fordi det er et alsidigt materiale, som kan bruges på flere måder både i hjemmet og i garderoben. Pelsen har tætte og dejlig bløde hår, som har tilpasset sig naturen gennem tiden. Det betyder, at materialet er slidstærkt og langtidsholdbart.

Ægte lammeskindspels har en varmeregulerende effekt, som gør, at det føles dejlig varmt i de kolde tider. Omvendt gør denne egenskab ved ægte lammeskind også, at pelsen regulerer sig efter de varme temperaturer. Derfor vil du opleve, at pelsen har en afkølende effekt i forårsvarmen. Derfor kan ægte lammeskind sagtens bruges hele året rundt! 

Lilly Slippers 

Der findes flere varianter af pelsslippers. De har alle det tilfælles, at de er lavet af blød lammeskindspels, og har en sål, der yder den perfekte støtte. Et par slippers, der særligt egner sig til udendørs brug, er Lilly Slippers, som har en solid sål af kork. Det gør, at de kan bruges som sandaler. De er lavet af krøllet lammeskindspels fra New Zealand, og har to krydsede stropper, som får skoen til at sidde godt omkring foden. Hvad gør fødder gladere end at være omringet af bløde og naturlige materialer?

hjemmesko

Få glade fødder på to sekunder 

Ægte lammeskindspels er et ultra blødt materiale, som føles helt fantastisk at sidde på, røre ved og gå rundt på. Fødderne bliver glade på to sekunder, når de omsluttes af det naturlige materiale. Det er en sand fornøjelse, og stod det til os, så er det noget, alle fortjener.  

pelsslippers

Få den mest fantastiske forårssæson iført ægte pelsslippers fra NATURES Collection. Det vil du ikke fortryde.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

Login på din konto

Glemt password

Har du ikke en kundeprofil?
Opret kundeprofil