Salget af lammeskindsslippers er gået amok!

Salget af lammeskindsslippers er gået amok!

Danskerne er vilde med lammeskindsslippers, så du skal skynde dig at få fat i et par! Læs mere om lammeskindsslippers her og find ud af hvilken slags der passer bedst til dig.

 

Hvad er snart bedre end at traske rundt med ægte lammeskindspels omkring fødderne? Det har vi svært ved at sige. Det er selvforkælelse, så det basker, og det er noget, som alle fortjener af og til.

Salget af lammeskindsslippers er i den grad gået amok, og det er med rigtig god grund. Vores slippers er lavet af ægte lammeskind, så de er helt fantastisk bløde og smukke på én og samme tid.

Med et par lammeskindsslippers får du hele oplevelsen af at være omringet af natur, da du kan vælge at gå på et sandt stykke natur hver eneste dag, når du har dine slippers på. Det er i sandhed noget, man nærmest ikke kan takke nej til.

Der er mange gode grunde til, at du burde anskaffe dig dine helt egne lammeskindsslippers.

Herunder kan du læse meget mere om det.

 

Lammeskindsslippers til alle

Vi har et stort udvalg af forskellige slippers, som kommer i mange flotte farver.

Vores slippers er designet så de er stilrene, seje og afslappede i looket på én og samme tid. Dermed rammer vi en bred skare af mennesker, som ville elske et par af vores slippers, da de falder inden for enhvers smag.

Hvis du spurgte os, så burde alle eje et par lækre lammeskindsslippers, og når det kommer til design, så har vi i den grad gjort det muligt for alle at være med!

 lammeskind

Vælg det par slippers som kalder på dig og din garderobe. Du kan bruge dem til at skabe en rød tråd eller til at få et helt nyt og forfriskende pust. Det er en cool detalje, som der med sikkerhed altid er plads til, og som vil få en helt særlig plads i dit hjerte på meget kort tid.

 Se vores forskellige slippers her.

Ægte lammeskindspels

Vi arbejder kun med 100% naturmateriale, da vi elsker følelsen, som ægte pels kan give én. Det er en blødhed uden lige.

Vores slippers er lavet af newzealandsk lammeskind, som er smuk og kraftig på en måde, så det egner sig perfekt til at lave de lækreste slippers af. Fåreskindet kan holde dine fødder varme hele dagen, og giver en skøn støtte til foden, så du har det rart, når du går derhjemme.

Derudover gør det, at vores slippers er af højeste kvalitet, så du får den bedste oplevelse af at gå rundt i dem til hver en tid.

 

Dette er en perfekt mulighed for dig, der ønsker at drage naturen med ind i din garderobe. Det er nemt og yderst anvendeligt, da vi har mange timer derhjemme, hvor vi går rundt og ordner ting.

Disse slippers kan give din ugentlige søndagsrengøring et touch af natur, og hvem ønsker ikke det? Så bliver de sure pligter altså noget sjovere, hvis du spørger os!

 

En blød fornøjelse

Vi kan skrive under på at følelsen af ægte pels ikke kan erstattes med noget andet. Vores slippers er lavet af New Zealandsk lammeskindspels, som er både tæt og tyk og har det smukkeste skær på overfladen.

Pelsen føles nærmest uvirkelig, fordi den er så blød at du vil opleve, hvordan den nærmest lægger sig som en dyne hen over fødderne på dig. Dette gør sig gældende for både vores cross slippers med to remme, som krydser hinanden hen over foden, og for vores strap slippers med to straps af lammeskindspels tværs hen over foden.

Dernæst vil du få en fornemmelse af at gå på en sky, da der ligeledes er lammeskindspels i sålen. Det er en eksklusiv sag at eje et par lammeskindsslippers, men det kan i den grad betale sig, og du vil føle, at du får et luksuriøst input til din garderobe grundet den høje kvalitet af den ægte lammeskindspels. 

 lammeskind

Et bæredygtigt tiltag

Udover at vores slippers er stilrene i design og behagelige i materialet, så er de bæredygtige, da lammeskind er yderst holdbart og slidstærkt, hvilket vil sige, at du kan bruge dine slippers i meget lang tid.

Dernæst får vi vores lammeskindspels fra kødindustrien, så vi benytter os af al den smukke og brugbare pels, der ellers var gået til spilde.

I stedet for at smide det flotte materiale ud, går vi ind for at anvende det på en måde, så vi bruger det til eksempelvis et par lækre slippers, en jakke, som du kan holde dig varm i, et betræk til en varmedunk, der kan hjælpe dig, når du er syg, og meget, meget mere.

På den måde udnytter vi dyret fuldt ud, så ressourcespildet mindskes, og du kan være med. Ved at købe et par lammeskindsslippers får vi noget ud af den fantastiske pels i stedet for, at det bliver til ingenting.

Du kan derfor med god samvittighed forkæle dig selv, eller en du holder af med et par luksuriøse lammeskindslippers, som du med sikkerhed aldrig vil fortryde at have købt.

 Vidste du, at lammeskindet.dk er Tryghedsmærket?

Indendørs brug

Du kan bruge dine slippers til stort set alt. Det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænserne, da vi har svært ved at komme på et tidspunkt, hvor man går derhjemme, og man ikke kunne have godt af et par ægte lammeskindsslippers.

Du vil opleve, at så snart du har haft dine slippers på for første gang, så vil de følge med dig overalt.

Med et par lammeskindsslippers kan du gøre de daglige gøremål, såsom madlavning, opvask, rengøring, støvsugning, oprydning, osv., en del mere interessante, da du kan føle dig eksklusiv og godt tilpas med dine slippers, imens du gør det.

Derudover kan disse slippers gøre din ”søndag morgen” til noget ganske særligt, da du kan føle dig speciel med ægte lammeskindspels. Det er selvforkælelse oven på selvforkælelse, og det kan man vel ikke få nok af?

Med disse slippers bliver din søndag foran fjernsynet endnu mere afslappende!

 

Dertil er disse slippers smukke i designet, så du kan traske rundt i dem iført pyjamas hele dagen, hvis det skulle være.

De er dog også supersøde til et par lækre jeans eller pæne par bukser, så dit outfit får et naturligt og blødt touch. Disse slippers er ganske uimodståelige, og du kan faktisk bruge dem til det hele, hvis det skulle være.

Derfor er du også sikker på, at du aldrig kommer til at fortryde dit køb, da du vil få dine slippers brugt indtil de er nedslidte, og du må ud at erhverve dig et par nye. Det er faren ved at købe disse slippers. Bagefter kan du nemlig slet ikke forestille dig livet foruden.

 lammeskind

Udendørs brug

Du kan også bruge dine lammeskindsslippers uden for hjemmet, da de er stilrene og smukke i deres design. Derudover har de en solid bund, så du kan bruge dem som et par sandaler med bare tæer til sommer.

Det er i sandhed en blød fornøjelse. Du tænker måske, at lammeskindspelsen bliver for varm til sommer, men der er det en fordel ved lammeskind, at det er varmeregulerende, hvilket er en naturlig egenskab ved ægte lammeskindspels.

Dvs. at pelsen har en varmende effekt når det er koldt, og en kølende effekt når det er varmt. Derfor er det intet problem, og du vil kunne få glæde af dine lammeskindsslippers hele året rundt - også om sommeren!

Mon ikke folk vil misunde dig, hvis du trasker ned ad gaden i et par smukke slippers i den perfekte farve? Det tror vi.

 

Den perfekte gave

Hvis du kender en sød pige, som skal forkæles en smule ekstra, så er et par lammeskindsslippers i den grad en lækker gave, som hun kommer til at elske – selv hvis hun ikke vidste, at hun ønskede sig dem.

Vi har gjort det nemt at give et par slippers i gave, da alle varianter er smukke, stilrene og elegante i både design og farve. Det kan umuligt gå galt! Måske har din datter snart fødselsdag? Læs vores gaveguide med gaveideer til mor, søsteren og vendinden.

Hun skal da uden tvivl have sig et par lyserøde lammeskindsslippers.

Det er enhver piges drøm! Meget mere eksklusivt bliver det vist ikke. Derudover er dette den perfekte morsdags-gave, fordi de meget anvendelige farver, råhvid, mørkegrå og sort, er en sand vinder hos alle. Du kan umuligt gå galt i byen med et par slippers i mørkegrå eksempelvis, da de simpelthen passer til alt.

Se hvilken flotte gave du ellers kan give din mor, moster, datter, kone eller søster her. Vi kan garantere dig for at de vil elske det!

Dernæst kan du og din datter matche slippers, hvis det er et ønske? Vi elsker at matche og især når det kommer til højkvalitetsprodukter af ægte pels.

Der er mange rigtig gode grunde til, at du burde anskaffe dig dine helt egne lammeskindsslippers.

De kan bruges over alt og til nærmest alle formål, og de vil til hver en tid holde dig varm om fødderne. Sådan får du glade fødder.

Du vil føle dig godt tilpas med et ægte stykke natur ved fødderne. Det er helt fantastisk.

Forrige Brune lammeskind
Næste Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet