Bliv klar til den lille ny med produkter fra NATURES Collection

Bliv klar til den lille ny med produkter fra NATURES Collection

Venter I en lille ny inden længe, eller har I måske et lille barn i hjemmet, som trænger til lidt forkælelse? Det er ikke kun voksne, der sætter pris på tårnhøj kvalitet og naturlige materialer. Børn og spædbørn elsker nemlig også de pelsede materialer, som naturen byder på, og det forstår vi godt. Den bløde pels og slidstærke kvalitet gør nemlig, at de naturlige materialer, som produkterne fra NATURES Collection er lavet af, i særdeleshed egner sig til børn.

I denne blog kan du læse mere om, hvordan du bliver helt klar til den lille ny med produkter fra NATURES Collection. Det kan både være et lammeskind, der kan have en utrolig praktisk effekt, men det kan også være ting til børneværelset, som den lille kan nyde godt af igennem hele sin opvækst!

Baby lammeskind

Først og fremmest, så skal din baby uden tvivl opleve at have sit helt eget baby lammeskind, som udemærker sig ved den perfekte størrelse og ved at den ikke er behandlet med kemiske produkter, der kan skade din baby. Dertil er pelsen allergivenlig, og da skindet er 100% naturligt, så er det også selvrensende grundet det naturlige indhold af uldfedt, der kaldes lanolin, som skindet producerer helt af sig selv. Læs her hvorfor alle babyer fortjener et lammeskind.

baby lammeskind

Størrelsen på skindet gør, at det er det perfekte underlag for din baby, når det er tid til en lur. Det kan også bruges som legeunderlag. Dertil kan du tage skindet med dig overalt, da det passer ned i både barne- og klapvogn, liften, autostolen og tremmesengen. Skindet kan nemt foldes sammen og bringes med rundt over alt. Derfor kan både du og din baby få stor glæde af det fantastiske baby lammeskind. Dette skind var faktisk et af vores mest populære i 2021!

baby på lammeskind

Dette babyskin kan tilmed vaskes i vaskemaskinen, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det får pletter eller andet, som jo nemt kan ske med børn i alle aldre.  

En varmedunk til mor og baby

En varmedunk i ægte lammeskind bliver påskønnet i mange småbørnsfamiliers hjem. En varmedunk med ægte lammeskind rundt om sig er nemlig genial både til mor og barn. Den er ideel til den ømme lænd på moren, men den fungerer også godt som en varm og hjælpende hånd under amningen. Derudover kan du lægge varmepuden med barnet ude i barnevognen i de koldeste vintermåneder. Bare for en sikkerheds skyld! Se vores store udvalg af varmedunke i ægte lammeskind og find den, det skal være!

En varmedunk er også helt perfekt, hvis du hygger for lidt. Her kan du finde ud af, om det er tilfældet. 

varmedunk

Hvad med et uldtæppe?

Hos lammeskindet.dk finder du et skønt udvalg af diverse uldtæpper af mohair fra NATURES Collection. Disse tæpper kan være en smuk detalje til børneværelset, men det er også en utrolig blød fornøjelse, som er helt perfekt til middagsluren. Kvalitetsmæssigt er de urolig bløde og varme, så du og dit barn er garanteret velvære på første klasse! Så er I fri for at fryse nogensinde igen. 

mohair sofatæpper

En ægte pelspude til børneværelset

Det kan være meget omfattende og krævende at skulle indrette det perfekte børneværelse. En hurtig og smuk løsning kunne være at købe en ægte pelspude, som kan have en dekorativ effekt til værelset. En pelspude tager naturen helt tæt på, så din baby kan nyde den til hver en tid.

pude til baby

Opgradér med en blød sækkestol af ægte pels

Et møbel, som virkelig emmer af hygge, er en sækkestol lavet af ægte lammeskind. Den ser supersej ud på børneværelset, og så et det et produkt, som den lille kan vokse op med og nyde rigtig godt af, uanset hvor gammel barnet er.  

sækkestol til børn

En toilettaske, som du kan tage med over alt

Et lille trick, som er helt perfekt med en lille i husstanden, er at have den perfekte toilettaske, som kan tages med over alt. Så er du dækket ind, og det er din baby også. Se NATURES Collections udvalg af smukke clutches lavet af ægte pels. Et forslag er Nelly clutch, som har en perfekt størrelse, så den kan indeholde det mest essentielle, men hvis du har brug for mere plads, så se Maxi Havana clutch, som virkelig kan indeholde alt, du måtte få brug for.  

pusletaske

Taskerne er lavet af ægte lammeuld, som måde er praktisk og blødt at se på. Både du og dit barn vil elske at holde tasken, da den er så blød, som den er.

Se NATURES Collections produkter så du kan blive helt klar til, når den lille ankommer. Alle fortjener at opleve naturen helt tæt på, og her har du muligheden!

baby på lammeskind
Forrige Hvorfor er mit lammeskind gult?
Næste Hvordan frisker jeg mit lammeskind op?

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet