Hvor tit vasker du dit tøj?

Hvor tit vasker du dit tøj?

Findes der noget bedre end at nå til bunds i vasketøjskurven og fylde skabet med rent og blødt tøj? Det ved vi snart ikke. Dog er tøjvask ikke særlig miljøvenligt, da det kræver meget vand og brugen af skyllemidler forurener naturen. Vi har løst noget af problemet, så du med god samvittighed kan vaske dit og din families tøj på mest miljøvenlige vis! Vores uldtørrebolde kan erstatte både skyllemiddel og tennisbolde i vaskemaskinen. Ikke nok med, at de lækre uldbolde er lavet af 100% naturligt materiale, så kan de også gøre tøjvasken mere bæredygtig.

Læs mere om vores fantastiske uldtørrebolde i denne blog og køb dit eget sæt nederst på siden.

Hvad er en uldtørrebold?

Vores uld tørrebolde bliver uden tvivl en favorit i hjemmet, når du skal have klaret tøjvasken. Uldboldende suger nemlig fugt i tørretumbleren, så processen går hurtigere. Derudover separerer boldende tøjet, og du slipper for at bruge kemiske skyllemidler, som kan være hårde ved tøjet, når du vasker det i maskinen.

Ulden er et meget blidt materiale, som skåner dit tøj på alle tænkelige måder. Materialet er af højeste kvalitet, og kan være med til at blødgøre dit tøj, når du tørrer det i maskinen. Det er slut med stift og beskadiget tøj.

 tørrebolde af uld

Hvordan bruger man vores uldtørrebolde?

Det er heldigvis supernemt at bruge vores tørrebolde af uld, så alle kan være med til at gøre tøjvasken derhjemme mere bæredygtig.

 

  1. Put 3-6 uldbolde ind i tørretumbleren sammen med dit tøj og oplev, hvordan de sørger for at separere tøjet på samme tid med, at de både blødgør og tørrer vasketøjet.
  2. Brug de hvide uldtørrebolde til lyst tøj og de sorte uldtørrebolde til mørkt tøj.
  3. Brug uldtørreboldene til din dunjakke. Boldende sikrer en jævn fordeling af dunene i hele jakken – brug dem også, hvis du vasker en dyne eller pude!
  4. Uldtørreboldene er vurderet til at kunne Bruges hele 10.000 gange!

 Køb dit helt eget sæt tørrebolde af uld lige her.

Når uldtørreboldene køres rundt med vasketøjet i tørretumbleren, maser de fibrene i tøjet sammen. Dette giver mindre fnuller – og hundehår for den sags skyld – og tøjets naturlige blødhed bevares.

TIP! Hvis du ønsker, at dit vasketøj skal have en særlig duft, så dryp et par dråber æterisk olie i selve boldene, inden du bruger dem i tørretumbleren.

Endnu en skøn egenskab ved uldboldene er, at de kan genbruges. Efter at have suget fugt i tørretumbleren, kan du lægge dem til side, indtil de er tørre og klar til brug på ny. Det er helt naturligt.

Spar på både strøm og tid

Den naturlige lammeuld, som vores tørrebolde er lavet af, har en sugende effekt, som mindsker tørretiden, og dermed også strømforbruget med hele 25%.

Under selve tørringen bevæger boldene sig blidt rundt blandt vasketøjet, hvor de skånsomt løfter og separerer tøjet, hvorved de skaber ’lommer’ af luft, som jævnt fordeles blandt tøjet og derved gør det hurtigere tørt. På samme tid suger boldene fugten fra tøjet og denne kombination af fantastiske evner forkorter tørretiden betydeligt, reducerer statisk elektricitet og gør tøjet så blødt at det krøller mindre. Du behøver derfor heller ikke at stryge alt dit tøj længere.

Det giver dig mere tid og gør det betydeligt mindre belastende rent økonomisk og miljømæssigt på lang sigt. Det giver rigtig god mening, og hvis det stod til os, så kan det kun gå for langsomt med at gøre uldboldene til en del af vores hverdag! 

Vi har testet boldende - se her

Uldtørrebolde er naturens udgave af skyllemiddel

Vores uld tørrebolde er i den grad bæredygtige - og på flere måder! Materialet er 100% naturligt, og kommer fra overskudsulden fra produktionen af ægte lammeskind. Vi får vores lammeskind fra kødindustrien, hvor de sorteres fra og ellers skulle være smidt ud. Derfor kan man virkelig snakke om, at intet går til spilde, når man bruger disse uldtørrebolde og samtidig gør tøjvask mindre belastende for naturen!  

Ved at anvende vores fantastiske uldbolde, når du tørrer dit tøj, så slipper du også for at bruge skyllemiddel, som er skadeligt for miljøet og kan være hårdt for dit tøj. Uldboldende har nemlig en blødgørende effekt, som gør kemiske skyllemidler helt og aldeles overflødige!  

Vidste du at skyllemiddel ofte indeholder både parfumer og andre stoffer, som er meget svære for naturen at nedbryde? Det er skadeligt for grundvandet, hvorfor vi i sidste ende skyder os selv i foden ved at bruge giftige kemikalier til at vaske vores tøj. Vores uldbolde er den perfekte løsning, da de er lavet af bæredygtige materialer og skåner både miljøet og tøjet. Det kan også være skadeligt for din og din families hud, hvis du vasker dit tøj med skyllemidler, der indeholder parfume, da det kan fremprovokere allergener.

Vask tøj med ren samvittighed

Prøv vores nye uld tørrebolde, som er lavet af spildmaterialer fra vores lammeskind. De er bæredygtigt produceret og mindsker både tørretid og strømforbrug med hele 25%. Derudover kan du vinke farvel til unødvendige skyllemidler, som forurener drikkevandet og miljøet. Uldboldene har en blødgørende effekt på dit tøj, så du kan se frem til at iføre dig rene og lækre klæder til hver en tid.  

Nyd naturen og de muligheder den tilbyder. Vores uld tørrebolde er et bæredygtigt tiltag, som mindsker ressourcespild og skåner miljøet. Aldrig har det føltes så godt at vaske tøj, fordi du kan gøre det med god samvittighed med respekt for naturen. Det er helt perfekt, hvis du spørger os!

Forrige Test af tørrebolde af uld
Næste Gør rengøringen sjovere med eksklusive pelsslippers!

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet