Gør rengøringen sjovere med eksklusive pelsslippers!

Gør rengøringen sjovere med eksklusive pelsslippers!

Har du mon set vores spritnye pelsslippers, som er lavet af det blødeste højkvalitetslammeskind fra New Zealand? De er helt sikkert lige de, du mangler. Et par ægte lammeskindsslippers er både hyggelige og komfortable på samme tid, og vores designs er helt fantastisk stilrene og moderigtige med et naturligt look fra lammeulden.

Vores udvalg er netop blevet udvidet, så du kan vælge imellem endnu flere styles og farver end nogensinde før. Der er noget til enhver smag, og der er helt sikkert et par, hvis ikke flere, slippers, som er lige noget for dig.

Læs mere om vores pelsede sandaler og om, hvordan du kan anvende dem og forelsk dig i ægte lammeskindspels ligesom os.

Ægte lammeskindspels

Hos Lammeskindet arbejder vi udelukkende med naturlige materialer, og det gør sig også gældende for vores slippers. Vores pelsslippers er lavet af ægte lammeskind fra New Zealand, som er udvalgt med stor omhu, så materialet lever op til alle krav med hensyn til miljø, kvalitet og look.

Derfor er du sikret et par slippers af højeste kvalitet, når du handler med os. Det kan mærkes ved, at pelsen på vores slippers er helt utrolig blød, og så kan det ses ved at pelsen ser lige så naturlig ud, som den er. Hårene har en naturlig glans, uanset om pelsen er glat eller krøllet.

pels slippers

Se alle vores slippers af ægte lammeskindspels lige her.

Èn ting er sikkert – du vil ikke være i tvivl om kvaliteten og materialet, så snart du ifører dig dine nye slippers for første gang! 

Vi har slippers i både naturligt glat lammeskindspels, men vi har netop også fået et par Lily slippers ind ad døren, som adskiller sig ved at være lavet af krøllet newzealandsk lammeuld.

Begge typer lammeskind ser fantastisk blødt og naturligt ud. Pelsen har et varmt look, som kan give et elegant og afslappet udtryk til ethvert outfit og enhver anledning.

Vidste du at ægte lammeskindspels har en masse egenskaber fra naturens hånd, som du i den grad kan få glæde af, når du køber dine pelsslippers? Det kommer af, at pelsen kommer fra naturen, hvor den har tilpasset sig et råt klima og har udstået forskelligt slags vind og vejr igennem tiden.

Det har gjort, at pelsen er enormt slidstærk, men også at lammeskindet har en varmeregulerende effekt. Det betyder også, at pelsen kan holde dig varm, når det er koldt, men også at pelsen har en afkølende effekt, når det er varmt. Derfor kan du få stor glæde af lammeskind hele året rundt uanset temperaturen.

Det er en af de mange grunde til, at vi hos Lammeskindet, slet ikke kan få armene ned over newzealandsk lammeskindspels!

Bæredygtige slippers

Der er mange gode grunde til, at et par slippers af ægte lammeskindspels er noget ganske særligt og helt ekstraordinært fremfor et par slippers lavet af andet materiale. Den lammeskindspels, som vi har med at gøre, er nemlig et bæredygtigt materiale, som er smukt, blødt og langtidsholdbart.

Vores slippers er lavet af lammeskind fra New Zealand, hvor produktionen af lammekød skaber en masse skind og pels tilovers. Med andre ord, så er vores slippers lavet af materialer, som ellers var gået til spilde i kødproduktionen.

Prøv et par eller to af vores pelsslippers og vær med på beatet! 

Vidste du, at lammeskindet.dk er Tryghedsmærket?

pels slippers

Slippers er for alle

Du kan roligt gå på udkig efter dine nye slippers i vores udvalg, da der uden tvivl er noget til enhver smag. Om du er ung eller gammel, om du elsker farver eller er mere til det neutrale look, så er der op til flere slippers, som møder dine behov og mere til.

Alle elsker ultrablødt lammeskind, og det er vi helt sikre på, at du også gør. Hvilke af vores stilede pelsslippers er dine favoritter? Salget er gået helt amok!

Gør søndag morgen endnu bedre

Findes der snart noget bedre end at kunne træde ud af ud af sengen og putte fødderne direkte ned i et par fantastisk bløde lammeskindsslippers? Det tror vi ikke. Forkæl og hyg en smule om dig selv og slap endnu mere af hver søndag morgen fremover. Det er i den grad luksuriøst, og du fortjener det!

Vores slippers gør det uden tvivl både nemmere og hurtigere at komme ud ad sengen, da du vil glæde dig til at stå op og mærke den bløde lammeskindspels.

Rengøring har aldrig været sjovere

Det er aldrig sjovt at rydde op i hjemmet – specielt ikke når det er den helt store omgang med både støvsugning og gulvvask, der er i vente. Gør dig selv en tjeneste ved at gøre den sure tjans mere behagelig og sjov end nogensinde før. Ved at iføre dig et par af vores naturlige slippers kan du løfte stemningen og nyde alle de kvaliteter, som lammeskindspelsen har at byde på.

Så længe du kan gøre det i lammeskind, så vil du ikke længere anse den ugentlige rengøring som noget, der skal overstås – det skal nydes, fordi det giver dig flere timer, hvor du passende kan bære de lækre pelsslippers.

pels slippers

Dine nye bedste venner til vinter

Er du meget kuldskær? Så er vores slippers helt sikkert noget for dig. Du kommer ikke til at fryse om fødderne, når du pakker dem ind i ægte lammeskind. Pelsen er nemlig varmeregulerende, så den har en varmende effekt, når det er koldt.

Få den bedste vinter, du længe har haft, uden frygt for at fryse, med vores stilrene og varme pelsslippers. Denne type pels er særlig tæt, så det virkelig kan holde godt på varmen!

Læs mere om hvorfor du fryser her.

Gå på naturen hele sommeren igennem

Vores slippers dur ikke kun om vinteren. Du kan sagtens have dem på ud på terrassen på en lun forårs- eller sommerdag. Så kan du i hvert fald ikke komme meget tættere på naturen.

Lammeskindspels er et slidstærkt materiale, og vi har lavet bunden på alle vores slippers solid, så du sagtens kan bruge dem udendørs, lige så vel som de er perfekte til indendørs brug. 

 

Find de perfekte slippers til sommer her.

Den perfekte gave

Hvis du ikke selv står og mangler et par eksklusive pelsslippers, så kender du helt sikkert en anden, som godt kunne trænge til en smule ekstra forkælelse. Heldigvis er alle vores slippers en helt igennem fantastisk gave at give, da alle og enhver ville sætte pris på højkvalitetspels, som er både blød og smuk på samme tid.

Derudover går du aldrig galt i byen med vores stilede slippers, da designet er enkelt og elegant, så det får et stilrent udtryk.

Måske har du en god veninde, der snart har fødselsdag? Det kan også være, at din datter har fortjent et par smukke slippers i den fineste lyserøde farve?

Èn ting er sikkert, og det er, at du kommer til at give en gave, som står øverst på ønskelisten hos alle og enhver, om så de selv er klar over det eller ej!

Dyk ned i vores pelsede univers og forelsk dig i op til flere af vores luksuriøse pelsslippers med ægte lammeskindspels. De kan bruges hele året rundt og har et stilrent og elegant design, der kan bruges til stort set alle formål i og uden for hjemmet.

Se også vores gaveguide med endnu flere idéer!

Find dine favorit slippers nu!

Forrige Hvor tit vasker du dit tøj?
Næste Gedeskind – alt du behøver at vide

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet