Gedeskind – alt du behøver at vide

Gedeskind – alt du behøver at vide

Gedeskind er blevet utrolig populære, men hvordan kan det egentlig være?
Vi har sat os for at fortælle dig alt det, du bør vide om gedeskind, så du kan se for dig selv, om det er noget der skal være en del af dit hjem.
Gedeskind er nemlig allergivenlige, robuste og kan bruges overalt i indretningen. 

 

Vores gedeskind er særligt kendt for den fantastiske kvalitet, som gør skindet meget holdbart og slidstærkt.

Du er derfor garanteret et ægte højkvalitetsgedeskind, når du handler hos os, og vi har udvalgt hvert et skind med stor omhu for både kvalitet og look.

Alle skind skal leve op til vores standarter, og det er vigtigt for os, at skindene er lige så naturlige, som de ser ud.

Dette skal både kunne mærkes og ses på lang afstand, hvorfor du aldrig kommer til at være i tvivl om, at det er et lille stykke af naturen, som vil bringe en harmonisk stemning af nordisk charme med sig. 

Bring naturens frie ånd helt tæt på dig og din hverdag ved at pynte din gamle stol eller sofa med ægte gedeskind. Der er mange muligheder, og du kan læse om alt det, du bør vide om dit nye, fantastiske gedeskind lige her.

Kun fantasien sætter grænserne, og stort set alt er muligt med et naturligt skind.

gedeskind

Find dit helt eget gedeskind lige her.

Gedeskind - En fantastisk pels

Ikke nok med at du finder slidstærke og langtidsholdbare gedeskind, som ligeledes er eksklusive og virkelig smukke og kan fortrylle dit hjem med ren natur, så vil du hurtigt opdage af Lammeskindets ægte gedeskind har en fantastisk pels, som bringer både varme og rå natur helt ind i dit hjem.

Gedeskindspels kan være både langt og kort. Det kommer an på, hvilken type gedeskind der er tale om. Hos Lammeskindet.dk finder du både gedeskind fra Tibet og Mongoliet. 

Gedeskindspels er kraftig og tæt, hvilket giver skindet et voluminøst look, der virkelig pynter ind i hjemmet.

Pelsen er meget slidstærk og kræver derfor kun minimal pleje. Det er derfor rigtig nemt at være pelsejer, når der eksempelvis er tale om et gedeskind, hvor meget af arbejdet er gjort på forhånd, da vi har udvalgt hvert et skind med stor omhu, så du er sikret tårnhøj kvalitet! 

Du kan læse meget mere om, hvordan du skal behandle og pleje ægte pels i vores plejeguide. Her finder du alt du har brug for at vide om pleje af skind. 

Gedeskind fra Mongoliet

Gedeskind fra Mongoliet er kendetegnet ved at have en særlig lang pels med et smukt farvespil og et finurligt, bølget look.

Dette bringer virkelig naturen frem og viser gedeskindet fra en smuk og dekorativ vinkel, som kan bringe varme og charme ind i dit hjem.

Det er også denne type gedeskind, der ser blødest ud i pelsen, hvilket kan være en fordel, hvis man er mest til det bløde udtryk. Derfor gør mongolske gedeskind sig rigtig godt hen over en stol, skammel, bænk eller andet, hvor du kan nyde synet af den naturlige pels.

Mærk behaget ved at læne dig op ad eller sidde på pelsen.

Gedeskind fra Tibet

Gedeskind fra Tibet er et kraftigt skind, som kan bruges til lidt af hvert. Skindet har en brunlig eller hvid nuance, så man virkelig kan se dyret for sig, når man indretter sit hjem med det.

Pelsen er meget modstandsdygtig og skindet er slidstærkt, så du kan bruge det til alverdens ting.

Eksempelvis er det smukt som et gulvmaleri foran fjernsynet eller hen over den gamle stol, som godt kunne bruge lidt liv.

Der er uendeligt muligheder med tibetanske gedeskind, og det er kun fantasien, der sætter grænserne!  

Vejen til et bæredygtigt hjem

Vidste du, at ægte pels og skind er bæredygtige materialer? Det er der flere gode grunde til, og vi elsker det! Dette er din oplagte mulighed for at få et mere bæredygtigt hjem nu og her med et højkvalitetsgedeskind, som ovenikøbet giver et naturligt og eksklusivt touch til din indretning. Hos lammeskindet.dk er vi Tryghedsmærket.

Noget af det, som vi vægter højt, er bæredygtighed, så der tages hånd om miljøet.

Derfor får vi langt størstedelen af alt vores skind fra kødindustrien, hvor den smukke pels er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Vi ser mange fordele i at anvende det materiale, der er til rådighed fremfor blot at lade det gå til spilde.

Vær med til at mindske ressourcespildet ved at erhverve dig et ægte gedeskind, og få et bæredygtigt hjem fyldt med ren natur!

Ægte pels og skind er meget slidstærke materialer, hvorfor du kan være sikker på, at dit nye gedeskind vil se smukt ud i meget lang tid, og at du kan bruge det hver dag uden frygt for, at det går i stykker eller tager skade.

På den måde slipper du for hele tiden at købe nye varer, der skal erstatte dit eksklusive gedeskind. Det er både økonomisk smart og bæredygtigt.

Hvem kan ikke lide det?

Bring naturen helt tæt på

Hvis du har svært ved at sætte fingeren på, hvad der mangler i din boligindretning for at gøre den fuldendt, så prøv dig frem med et ægte gedeskind.

Meget mere naturligt bliver det vist ikke. Hos Lammeskindet elsker vi gedeskind på grund af dets naturlige udstråling, der gør det klart for enhver, at man her har at gøre med ren natur.

Et ægte gedeskind emmer af nordisk charme, som sjældent er til at finde. Du kan som sagt få gedeskind med både langt og kort hår.

Med dets lange hår og smukke farvekombinationer får et gedeskind et vildt og fluffy look, hvor man kan se dyret for sig, når man kigger på det. Meget mere naturligt bliver det ikke.

Med et naturligt gedeskind kan du i den grad live din indretning op med ren natur, og du vil ikke kunne undgå at føle dig godt tilpas og endnu mere hjemme end nogensinde før.

Ved at tage naturen helt tæt på vil du få en uundgåelig følelse af at være fri, lige som når du befinder dig i skoven, på toppen af et bjerg eller ved vandet. Det er sådan naturen føles, og kan man snart bede om mere end muligheden for at tage den med inden for?

Det tror vi ikke.

Tårnhøj kvalitet

Vi udvælger alle vores materialer med stor omhu for både kvalitet og look, så du tilbydes de absolut bedste produkter.

Dette gør sig også gældende for vores gedeskind, som du kan finde i flere udgaver. Den tårnhøje kvalitet skyldes bl.a., at materialet er 100% naturligt, og kommer fra frisk luft og ægte frihed.

Derfor har skindet tilpasset sig det rå klima og det barske miljø, og det kan holde til lidt af hvert.

Denne egenskab kan du få glæde af, da det gør skindet yderst slidstærkt og holdbart, så du kan se frem til meget lang tid med et ægte, smukt gedeskind, som udstråler naturlighed og eksklusivitet. 

Den smukke kvalitet kan også ses på lang afstand, da pelsen ser ganske imponerende og fængende ud.

Alt efter hvilket type skind du føler er det rette, så er der én ting, der er sikkert, og det er at hårene er lange og kraftige. Det giver et smukt udtryk og et fluffy look, der emmer af nordisk charme.

Køb et gedeskind i dag og glæd dig til at fortrylle dit hjem.

Hvis ikke du er overbevist endnu, så mærk dig frem og lad din hånd løbe igennem den fantastiske pels, som har en masse naturlige egenskaber, du kan nyde godt af. Det er i sandhed kun noget, du kommer til at opleve med vores ægte gedeskind, da de er helt unikke og eksklusive!

Få et unikt hjem

Med et ægte gedeskind kan du gøre mere end blot at bringe nordisk charme ind i dit hjem.

Du kan opnå en fuldstændig unik indretning, som ingen andre kan få på samme måde, da et ægte gedeskind er noget særligt og helt naturligt, hvorfor der kun findes én af hver slags.

Derfor kan du også forvente, at de billeder af gedeskind, du kan se på vores hjemmeside, er vejledende, og at dit gedeskind højest sandsynligt vil afvige en smule i looket, når det kommer til facon og farvesammensætning.

Dog er vi ikke i tvivl om, at du bliver mere end tilfreds med lige netop dit gedeskind, da alle Lammeskindets skind er utrolig smukke og naturlige.

Derudover finder vi det meget eksklusivt og specielt, at dit gedeskind er dit helt eget, fordi det ikke er til at finde hos naboen.

Dette er en nem og hurtig måde hvorpå du gør din indretning både personlig og unik, og du vil derfor kunne føle dig mere hjemme end nogensinde før. Det er noget af det, som naturen er bedst til, og du vil opdage det lynhurtigt, når først du har fået dit spritnye gedeskind ind ad døren.

Du har al god grund til at dykke ned i vores pelsede univers fyldt med diverse typer pels. Imens du er i gang, foreslår vi, at du tager et kig på vores fantastiske gedeskind, som vi hos Lammeskindet virkelig elsker.

Det bringer rå natur med sig i et omfang, som slet ikke er til at overse, og denne form for nordiske charme er vi sikre på, at du vil finde ganske uundværlig, når du har set og mærket, hvor godt det gør sig til indretningen.

Ethvert hjem nyder godt af en smule natur, så grib chancen og omring dig med bæredygtige pelse og smukke skind, der er klar til at løfte stemningen og bringe varme og harmoni med sig. Det er helt fantastisk!

Forrige Gør rengøringen sjovere med eksklusive pelsslippers!
Næste Få et eksklusivt hjem med ægte koskind - Se her hvordan!

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet