Forkæl din hund med lammeskind og kvalitetsprodukter fra NATURES Collection

Forkæl din hund med lammeskind og kvalitetsprodukter fra NATURES Collection

Har du en hund? Så kender du helt sikker til denne problematik. Du ønsker, at din hund har det mad, den kan lide, den seng den sover bedst i, og at den generelt lever det bedste hundeliv!

Men hvordan kan du egentlig være sikker på, at din hund har det godt? Den kan hverken fortælle dig om maden smager godt, eller om den ligger godt i sin kurv og sover. Det eneste du kan gøre her, er at gøre lidt ekstra for din hund, så du er sikker på, at du har gjort alt, du kan for, at den i hvert fald sover godt og blødt.

Og netop dette med at sove godt, det kan vi hjælpe din hund med! Vi har nemlig et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra NATURES Collection, som vil forhøje din hunds livskvalitet markant.

Hvordan sover min hund bedst om natten?

Vi ved alle sammen, at en sulten hund sover dårligt og en mæt hund sover godt. Men hvad med hundens omgivelser? Hunde er generelt tilfredse, hvis bare de får et tæppe at sove på – men det er jo ikke godt nok til din bedste ven, er det vel? 

Køb et lammeskind til din hund i stedet for og læg det i kurven eller på sofaen, så din hund altid har et blødt sted at sove. Et lammeskind er fra naturens side utrolig slidstærkt meget blødt, og så er det nemt at vedligeholde.

Læs mere her om hvordan du plejer et lammeskind, så det bevarer sit bløde og flotte udtryk i flere årtier!

hund sækkestol

Langhåret eller korthåret lammeskind?

De lammeskind, der egner sig bedst til hunde, er lammeskindene fra New Zealand, som fås i langhåret og korthåret version. Forskellen på disse to versioner er hårlængden, og der er mange gode grunde til at vælge det ene frem for det andet.

Vælger du et korthåret lammeskind, skal du ganske enkelt bruge mindre tid på at vedligeholde det. Den korte hårlængde gør, at skidt og snavs ikke sætter sig fast eller gemmer sig i skindet. Du skal blot ryste det, og så er det rent igen! Derudover fylder det ikke så meget, da pelsen ikke er lang. Et korthåret lammeskind er dermed både praktisk og nyttigt!

korthåret lammeskind til hund

Vælger du et langhåret lammeskind, får du et blødt lammeskind, der er uimodståeligt lækkert både at røre ved og at sidde/ligge på. Et langhåret lammeskind kræver at blive børstet igennem nogle gange om måneden, hvis det skal bevare sit bløde udtryk, men det er meget nemt og hurtigt overstået. Et langhåret lammeskind er både blødt og smukt!

 

Her kan du læse, hvordan man plejer henholdsvis glat og krøllet lammeskind. 

lammeskind til hund

Giv din hund den bedste seng

En af de nyere og meget populære varer fra NATURES Collection er deres Maxi Float Cushion. Denne pude er én stor omgang luksus og vil være den perfekte seng til hunde i alle størrelser. Puden måler 90x90 cm og er betrukket med ægte lammeskind fra New Zealand.

pude i lammeskind

Puden fås i flere forskellige farver og kan laves med korthåret eller langhåret lammeskind. Desuden kan du også få den lavet således at det kun er den ene side, der er lavet af lammeskind og den anden side af stof. 

Maxi Float Cushion er en dyr hundeseng, ingen tvivl om det, men det er samtidig en hundeseng, der vil holde i flere hundeliv. Puden er lavet af naturlige materialer, der er nøje udvalgt så kun det bedste er brugt til denne fantastiske pude. 

sovepude til hund

Forkæl din hund og vær sikker på, at den sover rigtig godt om natten (og om dagen).

Min hund elsker sit lammeskind

Vi har mange kunder, der er hundeejere, og samtlige kunder vælger at investere i lammeskindsprodukter fra NATURES Collection til deres hunde. ”Det er høj kvalitet og samtidig rigtig flotte ting”, er det bærende argument altid. 

Vi elsker at forkæle vores hunde, og vi ser i hvert fald ingen grund til ikke at gøre det. De er vores bedste venner, og derfor fortjener de kun det bedste af det bedste.

Køb et lammeskindsprodukt til din hund i dag og få en glad og veltilpas hund.

Hunde i sækkestol

Forrige Giv dit hjem fest og farver med tibetanske lammeskind
Næste Hvorfor fryser jeg hele tiden?

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet