Find sommerens blødeste slippers

Find sommerens blødeste slippers

Findes der noget bedre end at stå op en søndag morgen og putte fødderne ned i en slipper af ultrablød pels? Med et par ægte pelsslippers kan du roligt møde dagen og mærke naturen under fodsålerne og det gælder i den grad også til sommer. På Lammeskindet.dk finder du et bredt udvalg af ægte pelsslippers fra NATURES Collection, som virkelig er alle pengene værd.  

De kan bruges både indendørs og udendørs alt efter behov, men én ting er sikkert, og det er, at pelsen giver dig en fuldstændig fortryllende følelse, som får dig til at smile og slappe fuldstændig af. Læs mere om udvalget af de skønne pelsslippers og find ud af, hvordan de kan bruges til sommer!  

lammeskind sandaler

100% naturlige materialer

På lammeskindet finder du et skønt udvalg af slippers af forskellig slags, som er lavet af den blødeste og lækreste lammeskindspels fra New Zealand. Denne pels er velegnet til formålet, fordi den er tæt og har en smuk glans. Pelsen er så blød, at du vil få svært ved at træde ud af dine slippers, når først du har fået dem på. Newzealandsk lammeskindspels er et fantastisk materiale, som vi er helt vilde med! 

Bæredygtige slippers

NATURES Collection udvælger alle deres materialer med stor omhu for høj kvalitet, blødhed og et smukt look, men også med stor omtanke for miljøet. Af den grund kommer mange af de materialer, som de arbejder med, og især det newzealandske lammeskindspels, som deres slippers er lavet af, fra kødindustrien. Den bløde pels er et typisk biprodukt til produktionen af kød og fremfor at lade det fantastiske materiale gå til spilde ved at smide det ud, så kan du her få et par skønne pelsslippers ud af processen i stedet.  

 

Hos Lammeskindet.dk gør vi højt op i både kvalitet og bæredygtig produktion. Derfor er vi Tryghedsmærket!

Klar til brug hele året

Det helt specielle og fantastiske ved pelsslippers fra NATURES Collection er, at de er lavet af 100% ægte lammeskindspels fra New Zealand. Den bløde pels har tilpasset sig naturen og det rå miljø hen over årene, og det har givet den en masse naturlige egenskaber med på vejen, som du nu kan få glæde af. En af disse egenskaber er, at lammeskind er varmeregulerende og tilpasser sig efter temperaturen. Det betyder, at pelsen har en opvarmende effekt, når det er koldt og en afkølende effekt, når det er varmt. Derfor er det heller intet problem af bruge et par pelsslippers om sommeren på terrassen, eller når man lige skal ned at handle. 

pels slippers

Noget andet helt fantastisk ved newzealandsk lammeskindspels er, at det er et utrolig slidstærkt materiale, som kan holde til brug både indendørs og udendørs. Af den grund så er disse pelsslippers ganske fantastiske til brug om sommeren, og man kommer sjældent tættere på naturen end på en rolig sommerdag i haven iført lammeskindsslippers. Lammeskind er generelt et fantastisk materiale at tage med udendørs. Læs mere om hvordan du kan få glæde af ægte lammeskind om sommeren her.

Pelsslippers til enhver smag

I udvalget af lækre pelsslippers finder du forskellige slags, der kommer i flere farver, så der med stor sandsynlighed er et eller flere slippers til dig. Se for eksempel Lilly slippers, som har en bund af kork, der er ekstra velegnet til udendørs brug om sommeren.

Det gode ved udvalget af slippers er, at der er mange farver at finde, så du kan finde et par slippers, som matcher din garderobe. Hvad er bedre end et par ultrabløde og smukke slippers i yndlingsfarven? Det bliver man i den grad glad i låget af! 

Nyd sommeren, imens du er iført et par smukke pelsslippers fra NATURES Collection. På Lammeskindet.dk finder du et skønt udvalg af forskellige slippers, som er lavet af 100% naturligt lammeskindspels fra New Zealand. Hop ind i det pelsede univers og find dine favorit pelsslippers til sommeren nu!

Du kan få glæde af et par ægte lammeskindslippers på flere måder. Vidste du, at de også kan blive dine nye bedste venner under søndagsrengøringen? Læs mere her!

Forrige Forkæl dig selv med en varmedunk med pelsbetræk fra NATURES Collection
Næste Årets gave til brudeparret i 2022

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet