Køb julegaverne nu
Vi bytter frem til 31. januar 2018

Find det koskind der passer til dit hjem

RSS

Find det helt rigtige koskind

Hele vores sortiment er udelukkende koskind af allerhøjeste kvalitet. Vi har hele 14 forskellige farvevarianter. Billederne af disse varianter skal blot anses for at være et billede af hvordan den enkle variant ser ud. Da alle vores koskind er naturlige, har hvert skind også sine helt egne mønstre og farvenuancer. Du finder ikke to koskind, der er ens. Alle har deres unikke karakteristika.

Hvis du elsker dyr og specielt køer, så kan vi berolige dig med, at vi er med til at udnytte alle koens mange ressourcer og egenskaber. Når slagterierne slår køerne ihjel for at bruge kødet til kødindustrien, så har vores leverandører fået mulighed for at anvende det skind, der er tilovers. For kødindustrien har selve koskindet ikke meget værdi. Derfor bliver de respektive køers skind udnyttet optimalt. Vores skind gennemgår en certificeret garvningsproces, der resulterer i skindets høje kvalitet. De koskind du ser i vores sortiment er alle fra Brasilien.

Du finder ikke koskind magen til de brasilianske. Dette er en af grunden til at vi har valgt at forhandle lige netop koskind fra Brasilien. Skindene har nogle ganske autentiske farvenuancer og man føler sig en del af naturen, hvis man har et koskind liggende i sin stue eller sit køkken. Et af vores mest populære koskind er det sorte/hvide og det brune/hvide. Dette er jo ganske enkelt en smagssag og helt op til en selv.

Vi anbefaler desuden til vores kunder, der ikke er helt sikre på hvilken farve de gerne vil have, at de skal tage et kig på vores eksotiske hvid/brune koskind. Det har nogle enormt smukke brune nuancer og selve maven på koen har en hvid farve. Det minder en smule om det brune/hvide, men har en lidt anderledes brun farve, og så har skindet et mere nuanceret farveforhold og antal pletter end det brun/hvide.

Brun/Hvid Koskind
Fra 3.449,-
 
Sort/Hvid Koskind
Fra 3.999,-
 
Eksotisk Brun/Hvid Koskind
Fra 5.499,-
 

Bestilling:

Vi går meget op i, at det er let og overskueligt at bestille og købe koskind hos lammeskindet.dk. Her er en guide, der gør det endnu nemmere. Endvidere skal de lige nævnes, at vi også går meget op i pris og kvalitet. Derfor finder du kun koskind i A-kvalitet, der er den højeste kvalitet på skalaen. Skulle det bestilte koskind ikke leve op til forventningen, så kan du altid sende det retur, og selvfølgelig helt uden omkostninger. Mangler du rådgivning eller forklaring på noget, så kan du altid fange os på nedenstående:

 • info@lammeskindet.dk
 • 71 99 50 80

Har du allerede fundet det koskind, der lige falder i din smag, så lægger du bare varen i kurven, indtaster dine kontaktoplysninger og leveringsadressen. Dernæst går du til betalingsvinduet og indtaster kortoplysninger og når du har godkendt, så modtager vi din bestilling. Pengene bliver først trukket fra din konto når vi sender varen af sted. Din ordre bliver sendt af sted hurtigst muligt. Lyder en afbetalingsordning interessant, så kan vi tilbyde dette helt rente- og gebyrfrit. Vi har lavet en rigtig fornem aftale med SparXpress. Der kan du betale et lille beløb hver måned. Dette kan du læse mere om i vores guide her.

Modtagelse:

Hvis du bestiller inden kl.14 i hverdagene, tilbyder vi dag til dag-levering på alle ordrer. En af vores helt store mærkesager, som vi går meget op i, er at du altid kan sende din pakke retur, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Grunden til at vi gør dette, er fordi vi er så sikre på vores kvalitet. Derfor kan vi uden at tøve holde alt hvad vi lover. Vi modtager rigtig sjældent en pakke retur, fordi alle vores koskind er i så høj kvalitet, så vores kunder bliver meget sjældent skuffet. Skulle du, mod vores forventninger ikke være tilfreds med det tilsendte, så kontakter du os bare og så finder vi en løsning.

Som tidligere nævnt, så holder vi rigtig meget af vores skind. Vi holder så meget af dem, at hver gang vi sender et koskind af sted, så bliver der gjort noget særligt ud af indpakningen. Vi har fået speciellavet nogle stofposer, der beskytter skindet og bevarer kvaliteten.

Skulle du, mod vores forventninger ikke være tilfreds med det tilsente garanterer vi at der ikke findes to ens skind. Efter at koskindet er kommet i en stofpose, så kommer posen i en papkasse, som vil beskytte og sørge for at koskindet kommer sikkert frem. Hos lammeskindet.dk kan du vælge mellem to forskellige leveringsløsninger.

 • Til pakkeshop (Gratis)
 • Til døren (koster 29 kr.)

Enten kan du vælge levering til pakkeshop med GLS, eller levering til døren af GLS. Benytter levering til pakkeshop af GLS, så er leveringen gratis og du kan endda hente den samme dag, som din pakke bliver leveret på den valgte pakkeshop. Levering til døren koster kun 29 kr. Skulle du ikke være hjemme når leveringen finder sted, bliver din pakke afleveret på den nærmeste GLS-pakkeshop, og du kan derefter afhente den dér. Du vil få besked hvis dette er tilfældet. Bliver pakken ikke afhentet inden for 10 dage, sendes den retur til os.

Anvendelse:

Hvad kan man bruge et koskind til. Et af vores flotte koskind tæpper kan være med til at pynte i stuen. F.eks. kan man bruge det under et stue- eller spisebord. Et koskindstæppe giver en dejlig hyggelig stemning og i de kolde vinterdage kan det hjælpe med at holde fødderne varme.

Et ko skind er rigtig slidestærkt, så det kan sagtens holde til at blive brugt meget. Altså skal du ikke være bange for at gå meget på det. Koen, hvor skindet er fra, er vant til en barsk natur og derfor er koskind ideelt til at have liggende på gulvet. Koskindstæpper fælder ikke og kræver ikke meget vedligeholdelse.

Derfor er et koskind rigtig praktisk som tæppe, hvis du har en travl hverdag og ikke har tid til at skulle vedligeholde og rengøre det. For at skabe et flot og maskulint look i soveværelse kan man enten have et koskindstæppe liggende foran, eller ved siden af sengen. Så kan du betragte det flotte dyr hver morgen du står op. Desuden kan man bruge et koskind som sengetæppe. Hvis du har en stor seng, så pynter et koskind helt vildt oven på dynerne.

Det skabet et autentisk udstråling og unikt touch til din indretningsstil.

Vedligeholdelse:

 • Ryst støv og snavs af dit koskind udenfor, en gang i mellem
 • Støvsug altid kun med hårene
Rengøring:
 • Anvend kun neutral sæbe og varmt vand
 • Rengør koskindet grundigt, men uden at skrubbe for hårdt
 • Anvend altid blød og ren klud
 • Anvend aldrig kemiske midler til rensning af dit koskind
 • Anvend aldrig opløsningsmidler
 • Anvend aldrig vaskemaskine til rengøring af koskind
 • Anvend aldrig tørretumbler til at tørre dit koskind
Du kan også se alle vores koskind her - Vi har mere en +1.000 koskind på lager i 13 forskellige farvenuancer og 3 størrelser.

Forrige indlæg Næste indlæg

Kommentarer
Skriv en besked
Dit navn:*
E-mail adresse:*
Besked: *

Bemærk: Kommentarer vil blive godkendt inden de offentliggøres

* Krævet felter