Et soveværelse der giver en god nats søvn

Et soveværelse der giver en god nats søvn

Ligger du også og vender og drejer dig i sengen om aften? Er det svært at finde ro og falde i søvn? Der er desværre mange mennesker, der kæmper hver eneste aften med søvnen og det er bestemt noget, der skal ændres på.
-
Din søvn er altafgørende for dit helbred, da kroppen kræver hvile i minimum 7-8 timer i træk hvert døgn. Så hvordan sikrer du dig en bedre søvn?
Læs med her og se hvordan du kan forberede dit soveværelse og dit sind på en bedre nattesøvn end du plejer!

 

Der er intet bedre end at lægge sig godt til rette i sengen om aftenen. En god nats søvn er afgørende for, hvordan vi har det i hverdagen, hvorfor det er vigtigt at have et soveværelse, hvor man føler sig tryg og hjemme i.

Det får os til at slappe mere af, når indretningen er tilpasset ens tempo, så man kan få en oplevelse af harmoni omkring én. Her kan du læse om, hvordan du kan give dit soveværelse en helt ny, spændende og afslappet stemning med vores produkter af 100% naturmateriale.

Det er en nem måde, hvorpå du kan forny din indretning, da alle kan være med, fordi hvem har ikke haft godt af et ægte lammeskind, eller et stort tæppe af pels at træde ud på, som det første når man står op?

Vores holdning er, at det kunne alle og enhver nyde godt af!

 

Hvorfor indrette dit soveværelse med ægte pels?

Der er rigtig mange gode grunde til at indrette dit soveværelse med ægte pels, og der er nærmest ingen grund til ikke at gøre det.

Først og fremmest arbejder vi udelukkende med ægte pels og skind, hvorfor du er garanteret et højkvalitetsprodukt, hvilket både kan ses, mærkes og fornemmes på alle varer, om så der er tale om et lammeskind eller et stort koskind. Alle vores produkter har noget særligt at byde på, men nogle ting gør sig dog gældende til hver en tid.

Læs med her, og lær mere om, hvordan og hvorfor det er en god idé at inddrage ægte pels i din indretning.

Først og fremmest har ægte pels den unægtelige fordel, at det er fuldstændig uimodståelig blødt i en grad, så du slet ikke vil kunne få nok.

Alt pels er forskelligt, men eksempelvis vores lammeskind og vores kaninskind er nærmest silkeblødt, hvorimod vores produkter af koskind er mere glatte i overfladen.

Der er fordele ved alle typer pels, men det er sikkert og vist, at den blødhed du tilbydes gennem ægte pels, ikke er til at finde andetsteds. Det er ikke noget, som man kan forestille eller snyde sig til. Det er eksklusivt på den mest charmerende måde.

soveværelse lammeskind 

Vi har gjort det let for alle og enhver, at bruge vores produkter, da de alle er stilrene og gennemtænkte i designet. Den stemning og atmosfære, som man kan give et rum ved blot at lægge et pelstæppe eller et ægte koskind på gulvet eller pynte med pelspuder og lammeskind, er noget ganske særligt.

Man tillader sig selv at drømme sig ud i det fri og få pulsen helt ned. Det giver en naturlig følelse af at føle sig hjemme, som man aldrig har prøvet før.

 

Vi har sørget for at have et stort udvalg af diverse items, som kan tilføre en smule natur til dit soveværelse, og mange af dem kommer i et væld af forskellige farver, så du kan finde det eller de produkter, der passer bedst ind i dit hjem og til dit tempo.

Vi tør næsten sige, at det bliver svært for dig ikke at finde et naturprodukt, som lige netop du kunne bruge til indretningen i dit soveværelse for at give dig selv en endnu bedre nattesøvn.

 

Da vi kun arbejder med naturlig pels og skind, så er du sikret, at dit produkt er yderst holdbart og slidstærkt, da det er en naturlig egenskab, som følger med. Det betyder, at du kan se frem til mange gode år og stunder med dit nye lammeskind eller dine dejlige pelspuder, som du med garanti ikke vil være foruden, når først du har mærket kvaliteten og blødheden i den ægte pels.

Giv din indretning et helt nyt liv og sjæl med naturlig pels. Du vil få oplevelsen af et naturligt og personligt hjem, da ingen andre hjem vil kunne byde på det samme.

Det kommer af, at alt pels er forskelligt, og der findes derfor ikke to identiske lammeskind. Derfor kan du være sikker på, at du vil være den eneste med et produkt, som det du har til at ligge på dit soveværelse. Det er både eksklusivt og ganske særligt, og du vil uden tvivl komme til at føle dig mere tilpas end nogensinde før.

 

Endnu en fordel ved at indrette dit soveværelse med ægte pels, er at du i den grad kan sove med god samvittighed, da vi går ind for bæredygtighed i den forstand, at vi får meget af vores pels fra kødindustrien og bruger det, der eller var blevet smidt ud og gået til spilde. Her kan du læse, hvorfor lammeskind er etisk korrekt. 

Det betyder noget for os at mindske ressourcespildet, og du kan være med. Alt andet lige, så ser vi mange fordele ved at vi kan bruge pelsen og skindet til noget godt, såsom at indrette vores soveværelse og optimere vores søvn, fremfor at alt den smukke og brugbare pels ikke bliver brugt til noget.

Fordi vi kun arbejder med 100% naturlig pels og skind, så er det, som sagt, meget holdbare produkter, så du er sikker på, at du ikke skal ud og købe nyt gang på gang.

Endnu en fordel, som er værd at tage i betragtning!

 

Vidste du, at lammeskindet.dk er Tryghedsmærket?

Et lammeskind

En måde, hvor du på en diskret og charmerende vis kan skabe den helt rigtige atmosfære, som er både harmonisk, afslappet og stilet på samme tid, er ved at indrette hjørnet af sengen eller stolen i hjørnet med et lækkert, kraftigt og ægte lammeskind.

Det er en smuk detalje, som både er flot i indretningen, men som også har en praktisk funktion, da du kan hvile dig på lammeskindet og mærke den bløde pels på egen hud.

Det vil helt sikkert få dig til at ånde lettet op og falde helt til ro.

 lammeskind

Vi har mange forskellige slags lammeskind, så du kan vælge den der passer allerbedst til dit behov. Se eksempelvis vores islandske lammeskind, der er kendetegnet ved at have en kraftig og lang pels, som giver et karakteristisk råt look af ren natur.

Det er ganske fantastisk, hvad et sådan lammeskind kan gøre ved sindet, og hvordan det kan få et helt rum til at skinne af natur.

Vi er positivt overraskede hver gang!

 

Hvis du er mere til et lammeskind med et finurligt og særligt blødt look, så skal du tage et kig på vores lammeskind fra Tibet, som har de smukkeste fehår med de blødeste slangekrøller.

Du kan slet ikke holde fingrene fra det, bare ved at se på det. Og du vil ikke blive skuffet, når du kører fingrene igennem pelsen og finder ud af, at den er så blød, at du kan mærke, hvordan hårene smelter i fingrene på dig.

Det er noget helt specielt, som alle fortjener.

 

Pelspuder i ægte pels

Pynt din seng med ægte pelspuder. Vi har pelspuder af meget forskelligt pels, eksempelvis lammeskindspels, kaninpels og zebraskind. Med en ægte pelspude eller to kan du give dit soveværelse et nordisk, hyggeligt og eksklusivt look, som kan få dig til at slappe helt af.

Vi har pelspuder i alverdens farver, så du kan vælge pelspuder i din yndlingsfarve eller i den farvekombination, som du finder allermest afslappende.

Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser og former, så du kan vælge de pelspuder, der opfylder alle dine behov og endnu mere til. 

 lammeskindspuder

  

Forestil dig at hvile hovedet på et betræk af ægte pels med fyld af 100% bomuld. Meget bedre bliver det ikke. Puderne giver optimal støtte, og pelsen på ydersiden giver den blødhed, som alle normale puder mangler.

Du vil kunne fornemme pelsen på kinden og det vil vise dig vejen til drømmeland, hvor du kan drømme om frisk luft og fri natur.

Det er derfor ægte pels er helt ideelt til soveværelset!

 

Bring naturen helt tæt på med et ægte koskind

En helt tredje ting du kan gøre, for at bringe naturen ind i soveværelset, er at anskaffe dig et vaskeægte koskind, som er perfekt til ind under sengen eller på gulvet ved fodenden.

Koskind har glatte hår, som giver et cool og råt look af natur, der slet ikke er er til at stå for.

 

Giv dig selv de bedste morgener og aftener ved at mærke pelsen under fødderne på dig. Du vil med garanti opleve en luksuriøs og eksklusiv følelse i kroppen, som vil føre til tilfredsstillelse og en helt rolig følelse i kroppen.

Du vil i den grad komme til at gå glad i seng hver aften. Det er vi i hvert fald så godt som sikre på!

 

På den måde er der så mange muligheder, når det kommer til, hvordan du vil indrette dit hjem med vores produkter af ægte skind og pels. Kun fantasien sætter grænser.

Gå på opdagelse i vores univers og find ud af, hvordan du slapper bedst af i det stilede, nordiske og hyggelige miljø, vores produkter tilbyder. Der vil helt sikkert være en ting eller to, som passer perfekt til dit soveværelse.
Den eneste ulempe er, at det kan være svært at holde igen, når først du har oplevet, hvor fantastisk ægte pels er i indretningen! 
Forrige Anne havde et slidt lammeskind. Se hvordan det blev som nyt igen!
Næste 5 gode grunde til at tage dit lammeskind med ud i haven

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet