Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Har du ikke nok timer i døgnet og føler du at hjemmet sejler? Læs denne blog og find ud af, hvordan du nemt at gøre noget ved det nu!

Alle kender det.

Der er simpelthen ikke tid i hverdagen til at gøre de ting, som man så gerne vil have ordnet derhjemme, så kommer weekenderne, hvor man egentlig burde gå i gang med alle de hængepartier der er, men hverdagens stress og jag har gjort det umuligt for dig at arbejde i weekenden, da det du egentlig bare har brug for, er at slappe helt og aldeles af.

En af de ting, man bare gerne vil komme til livs derhjemme, er rod og dårlig disposition i indretningen, så man konstant kan have et flot og smukt og indbydende hjem, der får gæsterne til at tænke WOW.

Men hvordan kan man holde et smukt hjem, når man ingen tid har til at gøre det? Nogle hyrer indretningsspecialister til at fikse det på en enkelt dag, men det er langt fra alle, der har råd til den slags.

Derfor er det heldigt, at vi hos Lammeskindet.dk har lige præcis det du mangler, for at du får et smukt, tidløst og hyggeligt hjem.

Vi har nemlig et bredt udvalg af ægte lammeskind og lammeskindstæpper med flere forskellige oprindelser, farver, former, størrelser og hårlængder.

Men hvordan finder du det perfekte lammeskind, som kan gøre dit hjem til at flot hjem? Der er som sagt et hav af muligheder og du kan sagtens dekorere hvert eneste rum med et lammeskindstæppe eller lignende.

Et ægte lammeskind har et unikt, naturligt look, der hverken er for meget eller for kedeligt.

Pift dit soveværelse op med ægte pels

I dit soveværelse kan du for eksempel sætte gang i farverne og gøre rummet frisk med en masse pelspuder på sengen samt et sengetæppe af langhåret lammeskind, kanin eller en anden pelstype.

Du kan også vælge at bruge et dobbelt lammeskind som en slags lækkert gulvtæppe ved siden af din seng, så hver morgen, når du står op, står du op til en blød start. Så kan det da ikke blive bedre.

Et soveværelse som dette, vil med sikkerhed få dine gæster til at måbe og ønske, at de også havde sådan et lækkert soveværelse fyldt med eksklusiv pels.

Læs her hvordan du plejer dit lammeskind.

lammeskind soveværelse

Lammeskind i stuen

I din stue kan du med fordel lægge et ægte lammeskind hen over sofaen eller lænestolen og virkelig invitere til mange timers hygge i varme og naturlige omgivelser. En spilaften bliver bare lidt mere hyggelig, når du gør noget ekstra for at du og dine nærmeste sidder godt hele aftenen.

Virker din sofa en smule bar kan du med fordel pynte den med et par pelspuder i et afdæmpet farvespil, der vil gøre din stue både flot og indbydende at se på. Hvad venter du på?

En anden ting, du kan gøre, er at pynte sofaen med puder i ægte koskind. vores koskind puder er ekstremt flotte og emmer at høj kvalitet. Køb et par puder i koskind og vælg selv hvilken farve de skal være.

Skal det være naturlige kontrastfarver eller ensfarvede og afdæmpede puder?

Læs her hvordan lammeskind kan få dig til at hygge mere i hverdagen.

lammeskind stue

Lammeskind på badeværelset

Man skulle ikke tro det, men du kan faktisk også bruge et lammeskind på badeværelset. Hvis du har et mindre badeværelse, anbefaler vi ikke at du lægger dit lammeskind på badeværelsesgulvet, men hvis du har et større badeværelse, kan du sagtens lægge et lækkert og blødt lammeskind på gulvet, hvor det ikke bliver vådt.

Et blødt lammeskind til dine fødder ude på badeværelset er slet ikke til at stå for. Dét er jo luksus ud over alle grænser!

Læs her hvordan du får gladere fødder på 2 sekunder! 

lammeskind

Lammeskind til hjemmekontoret

Har du et hjemmekontor er et lammeskind simpelthen heller ikke til at undvære her. Når du arbejder i flere timer ad gangen, er det vigtigt at du sidder godt og føler dig godt tilpas. Læg et ægte lammeskind hen over din stol og mærk den varme og bløde uld mod din ryg. Din arbejdsdag vil ikke føles så lang, da du er omgivet af naturlig komfort hele dagen lang.

Når du nu sidder på et hjemmekontor, kan du med fordel også investere i et dobbelt lammeskind, der kan ligge under bordet og fungere som det blødeste gulvtæppe til dine hårdtarbejdende fødder. Hvad er bedre end at arbejde i bare tæer?

Forvirret over fåreskind og lammeskind? Læs om forskellen her.

lammeskind kontor

Lammeskind til køkkenet

Køkkenet, også kendt som husets kerne, kan i den grad også nyde godt af ægte lammeskind. Læg dine bløde lammeskind hen over dine spisebordsstole og skamler og nyd synet af et køkkenalrum, hvor der er tænkt på hver eneste detalje. Dine gæster vil glæde sig til mange timers hyggeligt selskab i dette køkkenalrum bare ved synet af de flotte lammeskind.

Køb et lammeskind i naturlige nuancer, i den samme farve eller mix dem i dine yndlingsfarver. Det er kun fnatasien, der sætter grænser og det er helt op til dig, hvor flot dit hjem skal være. Sæt i gang!

Læs her hvordan du kan bruge lammeskind til et middagsselskab.

lammeskind middag

Lammeskind på terrassen

Sidst men ikke mindst kan du nemt gøre din terrasse klar til sommerens lange, varme aftener udenfor. Læg nogle lammeskind over dine stole, din solbænk eller hvad end du har på din terrasse.

Tænd op i grillen og tænd levende lys på bordene og wupti nu er du klar til en fantastisk sommeraften i selskab med familie og venner. Det er slet ikke svært at skabe et smukt hjem på kort tid, ved bare at bruge ægte skind og pels.

Læs mere her om hvordan du sagtens kan bruge dine lammeskind om sommeren.

lammeskind sommer

Hvor lang tid tager det at bestille et lammeskind?

Det er heldigvis utrolig nemt at bestille et lammeskind på lammeskindet.dk. Alt du skal gøre er at finde de lammeskind, puder eller tæpper du ønsker, og lægge dem i kurven.

Herefter trykker du på ’vis kurv’ for at få et overblik og de varer, du har valgt. Her er det også en god ide at tjekke efter, om der er nogle varer du mangler at lægge i kurven, inden du går videre. Når du har tjekket, at alt er, som det skal være, skal du blot trykke på ’Gå til kassen’ og udfylde dine kontaktoplysninger og betalingsoplysninger.

Når du har betalt for din ordre, går vi straks i gang med at pakke den og indenfor senest et par dage er den på vej til dig. Så bliver det altså ikke nemmere!

Vi glæder os til at tage imod din ordre og vi pakker den omhyggeligt og med et stort smil med tanken om, at endnu et hjem bliver forkælet med vores høj kvalitets ægte lammeskind.

HUSK at købet en lammeskindsbørste med - så er du sikret et flot og glansfuldt lammeskind i mange mange år!

 

Forrige Brune lammeskind

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet