Hvad betyder "unika skind"?

Hvad betyder "unika skind"?

Har du undret dig over, hvad det betyder, når man siger 'unika skind'? Læs med her og find ud af, hvad der gemmer sig bag dette udtryk. Vi kan godt afsløre, at det bliver helt unikt!

 

Vores premium lammeskind fra NATURES Collection er i sig selv en helt særlig vare, der med sit ophav i den rige natur, bringer både varme og sin helt egen historie med sig.

Alle vores skind er opkøbte rester fra kødproduktion. Kødindustrien bruger selvsagt udelukkende kødet i deres produktion og kasserer dermed alt det overskydende, heriblandt skindet.

Dette er et kæmpe spild af naturlige kvalitetsprodukter. Her vælger vi at blande os og opkøber derfor store partier af skind, for derefter at vælge de skind ud, som vi kan bruge i vores produktion.

Lammeskindet.dk går meget op i høj kvalitet og bæredygtighed. Derfor kan du trygt handle hos os. Vidste du, at Lammeskindet.dk er Tryghedsmærket

Ægte lammeskind i en unik udgave

I vores produktion af ægte lammeskind har vi valgt at have en kollektion med unika skind. Disse skind er noget helt særligt, ide de er deres helt egen. Køber du et af vores unika skind, er du garanteret, at du ikke finder et magen til andre steder.

I vores webshop kan du se de forskellige unika skind. Her er de alle fotograferet og nummereret, så du er sikker på, at det skind du forelsker dig i, er det skind du får sendt til døren.

Normalvis, når man køber en bestemt type skind hos os, kan man ikke være 100 % sikker på, at det skind man får hjem, er magen til det skind, man fx ser på billedet i webshoppen. Skind er en naturlig vare og man må derfor forvente, at lammeskind kan se forskellige ud.

Med vores unika skind har vi løst dette problem ved, at du går ind og køber dit helt eget, specifikke og unikke skind.

Læs mere om de forskellige skind typer her. 

Naturlige lammeskind med naturlige egenskaber

Alle vores unikaskind er økologiske og naturlige i farven. De er økologiske i den forstand, at de er naturprodukter, der er behandlet på skånsom vis uden brug af skadelige kemikalier. Dette gælder for alle vores lammeskind, der ikke er indfarvede.

Dette betyder, at de ikke ændrer farve i sollys, så du kan sagtens bruge dem udenfor på terrassen. Køber du et unika skind hos os, er du garanteret, at du har et skind, som ingen andre har.

Når vi vurderer, at et lammeskind er et unika skind, er det et udtryk for, at skindet er helt unikt i sin kvalitet, farvesammensætning og i detaljerne. I vores kollektion med unika skind finder du også gedeskind og koskind.

Du finder vores unika skind i webshoppen her.

 

ægte lammeskind

Forrige Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet