En blød og (u)hyggelig Halloween med ægte lammeskind

En blød og (u)hyggelig Halloween med ægte lammeskind

Det rusker i træerne og efteråret er for alvor i gang. Denne årstid er faktisk en af vores yndlingsårstider, fordi den inviterer til masser af hygge indenfor. Der findes mange anledninger til at hygge sig og derfor har vi en lang række produkter, du med sikkerhed vil finde nyttige i denne hyggelige årstid. Men hvilke produkter er det så? Det vender vi tilbage til!

Efteråret er som sagt forbundet med hygge, men i oktober måned, når dagene for alvor bliver kortere, forbindes det med uhygge. Halloween er en forholdsvis ny tradition i Danmark, men mange fejrer den allerede med masser af slik, samt græskar og uhyggeligt pynt indenfor og udenfor. Hvis du følger traditionen og begiver dig ud i den mørke og kolde aften, skal du sørge for at holde varmen.

Vinterstøvler af ægte lammeskind

… Her vil vi anbefale dig at smutte i vores lækre vinterstøvler af ægte lammeskind fra NATURES Collection, så du kan holde fødderne varme.

Shop her

Læderhandsker af hjorteskind

… Du må også hellere sørge for at holde dine hænder varme med vores læderhandsker af hjorteskind fra NATURES Collection.

Shop her

Ultra bløde lammeskindssåler

… Vi har desuden de helt igennem fantastisk bløde og varme lammeskindssåler i premium lammeskind fra NATURES Collection. Med disse såler i ægte lammeskind kan du have din yndlingssko eller støvle på og stadig holde varmen.

Her hos Lammeskindet.dk elsker vi efterår og vi elsker de lange, mørke aftener indenfor. Er du ikke ude for at jage slik til Halloween, men sidder derhjemme i stuen, kan du lige så godt nyde den hyggelige og varme stemning indenfor, imens du venter på, at det banker på døren. Vi har som sagt mange lækre, pelsede produkter i premium lammeskind, som du med garanti kan hygge dig med på denne (u)hyggelige aften.

Shop her

Hjemmesko af ægte lammeskind

Hjemmesko er for mange en nødvendighed, når vi går de koldere tider i møde. Vores hjemmesko fra NATURES Collection er lavet af ægte lammeskind hele vejen rundt. Skindet er vendt således, at pelsen vender indad mod foden, så den får mest mulig varme og støtte. Disse hjemmesko fås både i en herre- og damemodel og de er stærkt vanedannende.

Du kan også forkæle dine fødder med vores slippers af ægte lammeskindspels fra NATURES Collection. Disse hjemmesko er ultra bløde og har et feminint udtryk, der ikke er til at stå for. Skoene fås i to forskellige designs.

Shop her

Varmedunk af ægte lammeskind

Varmedunken fra NATURES Collection er en af vores bestsellers og det er fordi, at den er dækket med ægte lammeskind, hvilket gør den dekorativ i hjemmet. Den giver lige den ekstra varme, der er brug for i disse kolde tider, og den vil hurtigt blive din yndlingsting i sofaen eller sengen.

Shop her

Sofatæpper

Når man sidder i sofaen en mørk oktober aften, så hører der sig ofte et sofatæppe med. Vi har et varieret udvalg af sofatæpper fra NATURES Collection og hvis du er vild med sofatæpper af høj kvalitet, kan du med fordel tage et kig på vores mohair tæpper fra NATURES Collection. Disse er bløde og meget dekorative i sofaen.

Shop her

En aften på sofaen i denne hyggelige tid er altid dejlig og når Halloween står for døren ved vi, at de næste måneder står på længere aftener og dermed mere tid til hygge. Inden vi ser os om, er sommeren tilbage, så vi er nødt til at nyde disse hyggestunder, når de er her. Vores udvalg af lækre produkter fra NATURES Collection kan bidrage til masser af hyggelige stunder og så er de alle lavet af bæredygtige materialer. What’s not to like?

Forrige Giv din mor, søster eller veninde en bæredygtig gave
Næste Bring naturen ind i hjemmet