Gode nyheder - Mini Boot er landet og de er helt fantastiske!

Gode nyheder - Mini Boot er landet og de er helt fantastiske!

Er du en rigtig frossenpind, der har kolde fødder hver vinter, eller elsker du bare bløde materialer, som yder den helt rette komfort? Det kan også være, at du er på udkig efter sæsonens smukkeste støvler, som emmer af luksus og stilrent design?

Uanset tilfældet, så er du landet det helt rette sted. Disse Mini Moots fra NATURES Collection er landet, og de er helt fantastiske. De er nemlig lavet af ægte lammeskind fra New Zealand, og så har de et blødt og stilet look. Her kan du læse meget mere om den sprit nye Mini Boot.

Mini Boots

Ægte lammeskind fra New Zealand

Disse Mini Boots er lavet af certificeret lammeskind fra New Zealand. Det betyder, at foret er dejlig varmt og ultra blødt at stikke fødderne ned i. Det skyldes, at ægte lammeskind har tilpasset sig den ægte natur og det rå miljø. Det gør også materialet særdeles velegnet, fordi det er slidstærkt og langtidsholdbart.

Tre farver

De nye Mini Boots er for alle! De kommer nemlig i 3 klassiske farver, så du kan vælge det par, som passer helt perfekt til lige netop din garderobe. Farverne er sort, en varm brunlig nuance, også kaldet chastnut, og en lys grå farve. Har du fundet din næste vinterjakke? Hvis ja, så mangler du bare et par matchene Mini Boots, og så er du klar til vinter!

Mini Boots

Et bæredygtigt item til garderoben

Bæredygtighed er i den grad kommet i fokus, og det gælder også, når det kommer til mode. Derfor vælger NATURES Collection deres materialer med omtanke for miljøet. Den ægte lammeskindspels kommer fra kødindustrien, hvor materialet er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Så går intet til spilde!

Skynd dig at få fat på et par Mini Boots fra NATURES Collection! 

Forrige Gør indretningen farverig med ægte pelspuder
Næste Find det bedste lammeskind til din klinik

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet