4 (oversete) fordele for indeklimaet ved ægte lammeskind Lammeskindet.dk

4 (oversete) fordele for indeklimaet ved ægte lammeskind

Du kommer hjem fra arbejde på en kold vinterdag, og så snart du træder ind ad døren, kan du mærke det. Den trykkende fornemmelse af et hjem, der har været lukket i 8 timer. Kan du nikke genkendende til denne fornemmelse? Skal vi ikke gøre noget ved det?

Det er ofte ganske tilfældigt, hvad vi vælger at indrette vores hjem med, men desværre er det ofte syntetiske materialer som puder og møbler i polyester samt en enkelt plante her og der. 

Det er tid til at ændre kurs. Så gør klar til at sætte kursen mod et mere bæredygtigt hjem og et bedre indeklima med naturlige materialer.

Hos os finder du et stort udvalg af lammeskindsprodukter, som – tro det eller ej – vil forandre både atmosfæren i dit hjem men i den grad også indeklimaet.

Lammeskind afgiver en naturlig friskhed

Et lammeskindsprodukt fra os er lavet af ægte lammeskind og kategoriseres som de bedste i verden. Et lammeskindsprodukt giver hjemmet en naturlig følelse og ’letter’ så at sige på den indelukkethed, som mange hjem desværre får om vinteren.

Har du et lammeskindsgulvtæppe eller et enkelt lammeskind i sofaen eller over dine spisebordsstole, vil det lette trykket i stuen med det samme.

indeklima lammeskind

Et ægte lammeskind afgiver nemlig en naturlig varme, som modsat syntetiske tæpper og puder, føles fuldstændig naturlig.

Lammeskind er bæredygtigt

Et lammeskindstæppe eller en pude i lammeskind føles med andre ord mere let og ren end de typiske puder du kan finde i diverse møbelbutikker og detailbutikker. Derudover er et lammeskindsprodukt i sig selv bæredygtigt og miljøvenligt, da selve produktionen af lammeskindene bidrager til en mere bæredygtig verden. 

Du kan læse mere her om præcis hvad vi mener, når vi siger at lammeskind er bæredygtige!

Lammeskind er perfekt til at polstre møbler med!

Har du lyst til at give den hele armen og gøre dit hjem frisk og fyldt af høj kvalitet, så indret hjemmet med et møbel af ægte lammeskind. Det kan være en lammeskindspuf, en sofa, lænestol eller skammel polstret med ægte lammeskind.

Der er mange muligheder hos os, og du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores univers og se vores mange forskellige løsninger på en mere bæredygtig og ’let’ indretning.

lammeskind indeklima

Lammeskind er langtidsholdbart

Et lammeskindsprodukt af enhver art kan holde sit flotte udseende, blødhed og varme i det der svarer til en hel generations levetid. Du kan derfor være helt sikker på, at dit lammeskindsprodukt hverken slides, falmer eller bliver grimt med tiden. Du vil med andre ord aldrig fortryde dit køb af et lammeskind eller en lammeskindspude, da du i mange år vil kunne nyde synet af det samt effekten.

Vi har her forklaret dig de største fordele der er ved ægte lammeskind. Nu er det op til dig at finde lige netop det lammeskind eller lammeskindsprodukt, som du skal friske dit hjem op med.

lammeskind sofa

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil