Giv dit hjem fest og farver med tibetanske lammeskind Lammeskindet.dk

Giv dit hjem fest og farver med tibetanske lammeskind

Savner du en smule liv i dit hjem? Det kan du ændre på nu og her! På lammeskindet.dk kan du finde et gigantisk udvalg af de smukkeste lammeskind fra Tibet, som virkelig forstår at bringe fest og farver med sig. Dekorer dit hjem med ægte lammeskind, så du kan tage den rene natur direkte ind i din indretning og nyde godt af alle de naturlige egenskaber, der medfølger. De tibetanske lammeskind er ganske særlige af flere årsager, og du kommer sjældent til at finde noget lignende. Læs mere om, hvad de tibetanske lammeskind har at byde på, og hvordan du kan bruge tibetanske lammeskind til at skabe glæde og varme i dit hjem. 

Hvad er særligt ved de tibetanske lammeskind?

De tibetanske lammeskind kommer fra Tibet, hvor skindene har tilpasset sig det dertilhørende vejr og klima. Det vil sige, at disse skind er 100% naturlige, lige som de andre slags skind, som du finder på lammeskindet.dk. Det gør, at de tibetanske skind er slidstærke og langtidsholdbare fra naturens hånd, hvorfor de er velegnede til brug i hjemmet som et dekorativt element, men de egner sig også perfekt til praktiske formål, hvor de kan bidrage til en hyggelig stemning ved at skabe varme og blødhed, når du sidder eller ligger på det.

De tibetanske skind har et særligt karakteristisk look. Pelsen består nemlig af lange slangekrøller, som er lette og silkebløde. Dette gør det tibetanske lammeskind særligt dekorativ, da den med disse naturlige krøller udstråler et finurligt og unikt look, der slet ikke er til at stå for.

Vidste du, at alle lammeskindene på lammeskindet.dk er bæredygtige? De kommer nemlig fra kødindustrien, hvor det naturlige materiale er et typisk biprodukt til kødindustrien. På denne måde mindskes ressourcespildet, og hele dyret bliver udnyttet til fulde. Det er en af grundende til, at vi elsker at dekorere hjemmet med tibetanske lammeskind med god samvittighed! Læs her om, hvorfor lammeskindet.dk er Tryghedsmærket.

Bring naturen helt tæt på

Du kan skabe liv og glade dage i din indretning med de tibetanske lammeskind. Der er en lang række af forskellige muligheder for, hvordan du kan få glæde af lammeskindene i hjemmet, men vi har et par forslag, som du helt sikkert ikke bliver ked af at prøve af hjemme hos dig! 

 1. Lammeskind på spisebordstolene

Vi bruger vores spisebordsstole flere gange om dagen, så hvorfor ikke gøre det så behageligt, som overhovedet muligt? Pelsen vil give dig den helt rette komfort og varme, når du sætter dig på skindet og læner dig tilbage og nyder et måltid med resten af din familie. Det bliver faktisk svært at rejse sig igen. Derudover giver lammeskindene et look til spisestuen, der er fuldstændig fortryllende. Se vores guide til, hvordan du finder det lammeskind, som er helt perfekt til din stol.

tibet lammeskind sædehynde
 1. Giv en gammel stol et nyt look

Har du også en gammel stol eller skammel stående i hjørnet, som du ikke kan nænne at smide ud? Så tilføj et tibetansk lammeskind i stedet. På den måde kan du få naturen ind i dit hjem og nyde godt af den rolige stemning, der vil sprede sig. Dertil kan du forny looket på dine gamle møbler og dække eventuelle skræmmer og brugstegn. Det er som at slå to fluer med ét smæk.

tibet lammeskind

 1. Gør sofaen endnu blødere

En tredje mulighed, som hele din familie kan få glæde af, er at tilføje et lammeskind hen over sofaen. Så kan du nyde godt af den fantastiske blødhed og varme, når der er filmaften. Det er både smukt, stilet, naturligt og helt utrolig blødt!

Husk at dette kun er forslag, og at der stadig er et utal af muligheder for, hvordan du kan bruge dit tibetanske lammeskind i dit hjem. Det er helt op til dig, og det er stort set kun din fantasi, der sætter grænser.

tibet puder på sofa

Få en farverig indretning

Det gode ved de tibetanske lammeskind på lammeskindet.dk er, at de kommer i alverdens farver – både naturlige og sprudlende. På den måde kan du virkelig skabe en fest i dit hjem med et eller flere farverige skind i indretningen. Du kan vælge din yndlingsfarve, og sætte et personligt præg. Meget bedre bliver det vist ikke.  

Køb et tibetansk lammeskind, som kan skabe en rød tråd. Du kan også vælge at bryde de kedelige tendenser til et minimalistisk hjem med et sejt lammeskind i enten blålige, grønlige eller rødlige toner. Èn ting er sikkert, og det er, at uanset hvilken farve du ender med at gå med, så er det tibetanske lammeskind 100% naturligt og smukt i looket.  

Opdater børneværelset

Har du en datter eller søn? Eller venter du en lille ny? Så kan du nu vinde titlen som årets forældre ved at opdatere børneværelset med en smule natur. Skindene findes helt sikkert i yndlingsfarven. 

Tibetanske lammeskind, og lammeskind generelt, er fantastisk bløde, og det er ikke kun voksne, som kan nyde godt af disse egenskaber. Børn nyder det mindst ligeså meget, hvorfor det er helt oplagt at tage de fantastiske slangekrøller ind på deres værelse også. Alle børn fortjener et lammeskind, hvis du spørger os. 

pels til børneværelset

Hvordan plejes tibetanske skind?

Ægte lammeskind kræver generelt ikke meget pleje, da de indeholder lanolin, som er en slags uldfedt, der udvindes i pelsen. Dette uldfedt har en selvrensende effekt, så meget af arbejdet klarer skindet selv, helt naturligt. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan pleje dine lammeskind på vores udførlige plejeguide på lammeskindet.dk.

Du skal være opmærksom på, at du aldrig må børste dine tibetanske lammeskind med en lammeskindsbørste. Det skyldes, at pelsen er fyldt med naturlige krøller, som vil blive ødelagt, hvis de børstes. Læs mere om hvordan du kan pleje lammeskind med krøllet hår her

Skab en fest med sprudlende farver og fantastiske krøller ved at invitere et eller flere tibetanske lammeskind ind i din indretning. Der er næsten ingen grænser for, hvordan du kan gøre med skindene, og valget er helt dit eget. Mix og match farver efter dine præferencer og skab dit drømmehjem fyldt med ren natur på ingen tid!

lammeskindspuder

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil