website
Hvorfor er mit lammeskind gult? Lammeskindet.dk

Hvorfor er mit lammeskind gult?

Har du lige købt et spritnyt lammeskind? Eller overvejer du at tilføje et ægte skind til samlingen? På lammeskindet.dk finder du et stort udvalg af alverdens lammeskind fra hele verden, og de kommer i et væld af farver – både naturlige og farvede. Et helt hvidt lammeskind kan lysne din indretning og bringe naturen helt tæt på dig og din familie. Et naturligt, hvidt lammeskind kan dog fremstå gulligt, og det er der en ganske særlig grund til. Læs mere om helt naturlige lammeskind her, og bliv klog på, hvad der gør dem gule eller cremefarvede i stedet for kridhvide.

Vores lammeskind er de bedste i verden

Først og fremmest kan du være sikker på, at vi på lammeskindet.dk kun forhandler lammeskind, som er 100% ægte, og som er nøje udvalgt grundet den tårnhøje kvalitet. Det gælder for alle vores lammeskind, om så de er langhårede eller korthårede, indfarvede eller ufarvede. Derfor er du sikret et lammeskind af allerbedste kvalitet, når du handler hos os.

hvidt lammeskind

Ægte lammeskind kan ikke være 100% hvide

Naturlige lammeskind kan fås i alverdens farver. Det er fordi de fås i deres helt naturlige farve, men de kommer også i indfarvede udgaver. Der er fordele og ulemper ved begge typer. Hvis du ønsker et lammeskind, som er meget naturtro, og som er meget rent i sit udtryk, så er et lammeskind, der ikke er farvet, det helt rigtige. Disse skind falmer heller ikke i solen ved udendørs brug, så du ikke skal tage hensyn til vejret! Dog skal du være opmærksom på, at disse skind ikke er blevet behandlet med farve. Det betyder, at der ikke findes to ens skind, da der ej heller findes to ens dyr. Det gør skindene unikke og helt specielle.

Disse ufarvede skind er fx lammeskind fra Island, Østrig eller England (Se billede herunder). 

engelsk lammeskind

De indfarvede skind er også 100% naturlige. Det eneste, der adskiller dem, fra de skind, som ikke er farvede, er den måde de er behandlet på. Vores farvede skind er ikke farvet med kemikalier, men med naturlige farver. Det gør dem ikke mindre naturtro af den grund. Noget af det, vi værdsætter ved de farvebehandlede skind, er den ensartethed, som præger de skind, der får samme farvebehandling. Det gør dem velegnede i hjemmet, hvis du ønsker at dekorere dine spisebordstole med lammeskind af samme farve.

Derudover er det helt fantastisk at farven åbner muligheden for at få et stykke ren natur i yndlingsfarven ind i hjemmet. Det kan skabe nyt liv og give et særligt præg til din indretning. Vær opmærksom på, at de indfarvede skind ikke kan tåle solens stråler direkte, da farven med tiden vil falme.

Hvorfor er mit hvide skind gult?

De helt hvide lammeskind er utrolig smukke, og de er derfor også meget populære. Den hvide farve bringer lys og minimalistisk natur ind i din indretning, men mange oplever desværre en skuffelse, når de ser, at den hvide farve fremstår gul, når man få skindet hjem.

Men hvorfor bliver det gult? Det, der forårsager den gullige tone, er nemlig, at hvert enkelt hår i pelsen er kridhvid og skyggen imellem disse hår, får skindet til at se gulligt ud.

hvidt lammeskind

Hvis du ønsker dig et helt lyst lammeskind, som ikke har en gul tone, så foreslår vi, at du stedet prøver kræfter med en beige farve, som har en mere kold tone. Disse lammeskind er ligeledes nogle af de mest neutrale, du kommer til at finde, og de passer i sandhed ind i alle hjem.  

Få en naturlig indretning med et ægte lammeskind. Det vil du helt sikkert ikke komme til at fortryde.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil