Brune lammeskind

Brune lammeskind

Et brunt lammeskinds farve er nødvendigvis ikke skindets naturlige farve.
I dette indlæg vil jeg guide dig igennem de forskellige slags brune lammeskind vi har.

Vores interesse for skind har gjort, at vi har flere års erfaring, og du kan derfor trygt lade dig guides af os. Du kan både finde brune langhåret lammeskind og brune korthåret lammeskind i vores sortiment.

Vi går rigtig meget op i kun at sælge det bedste af det bedste. Derfor er alle vores brune skind kun i højeste kvalitet. Vi har en del forskellige brune varianter.

Du vil herunder kunne læse om hvad der er karakteristiske for de forskellige brune skind.

Brunt new zealandsk lammeskind

Alle de brune lammeskind, der kommer fra New Zealand er indfarvet. Det betyder at den brune farve ikke er naturlig.

Farven indeholder hverken giftige stoffer eller kemikalier. De gode ved indfarvet lammeskind er, at det er lettere at finde skind, der ligner hinanden – hvis man f.eks. skal bruge flere brune lammeskind til sine stole, og man gerne vil have at de er ens, så vil et indfarvet lammeskind være perfekt.

Disse new zealandske lammeskind findes i hele fem forskellige brune varianter. Der er en brun variant, som hedder Taupe. Den findes både med lange hår og en med korte hår. Så er der et mørkebrunt lammeskind. Dette findes kun i varianten langhåret new zealandsk lammeskind.

Sidst men ikke mindst, så har vi et almindelig brunt lammeskind, som også kun findes med lange hår. Alle fem varianter kan fås i tre forskellige størrelser. De hedder 80x60, 90x60 og 100x60 og disse størrelse kan du vælge, når du trykker ind på hvert enkelt produkt.

Brunt islandsk lammeskind

Der er ikke så mange brune varianter fra Island. Til gengæld er de brune islandske lammeskind utroligt sjældne. Du kan finde de meget unikke brune skind her:

Vi har netop lanceret et spændende koncept med lige præcis vores unikke lammeskind fra Island. Du har nemlig nu mulighed for, at vælge lige præcis det lammeskind du gerne vil have.

Vi har taget de af vores flotteste og mest spektakulære skind og taget billedet af dem. Nu kan du så vælge ud fra et billede, der er har fået et unikt nummer, hvor du så får det skind som du ser på billedet.

Du kan derudover finde et af de brune langhåret lammeskind fra Island. Dette brune skind er noget billigere end de unikke, men dette lammeskind er selvfølgelig også i allerhøjeste kvalitet og har den flotteste lange fyldige pels, som de islandske lammeskind er kendt for. Dette lammeskind kan fås i tre forskellige størrelser, 80x60, 110x60 og 130x60 cm.

Se dem her

Brunt tibetansk lammeskind

De brune lammeskind fra Tibet har de flotteste brune krøller. Vi har udvalgt to smukke brune nuancer. Den ene variant hedder Taupe. Det er den mørkeste af dem.

Farven er flot nøddebrun de silkebløde krøller gør de brune nuancer helt unikke og ganske charmende at have liggende i sin stol. Du kan både få det brune taupe lammeskind i almindelig størrelse og i halvandet skind. Det almindelige brune lammeskind har målene 50x90 cm.

Hvis du vælger det skind, der er halvanden størrelse, så er det 50x130 cm. Begge mørkebrune lammeskind er i højeste kvalitet.

Den anden brune variant vi har i vores sortiment er mere lys brun. Det er en helt fantastisk brun nuance, og alt efter hvordan lyset står ind på dette skind, så fremhæves de mange forskellige nuancer. Ligesom den mørke variant, så findes dette lysebrune skind også i to størrelser, 50x90 og 50x130 cm.

En af de lidt mere anderledes brune nuancer, som vi har i vores sortiment er farven dove. Det er egentlig ikke rigtig et brunt lammeskind, men det er lidt derhen af.

Du kan læse lidt mere omkring det her.

Brunt engelsk lammeskind

Her har vi 100 % økologisk brunt lammeskind, der i allerhøjeste grad er populære hos vores kunder, der har børn. En af grundene til det, er at dette lammeskind er behandlet og garvet uden giftige kemikalier. Dette brune lammeskind fra England findes i 60x90 cm. 

Brunt østrigsk lammeskind

De brune lammeskind fra Østrig er nogle af vores ”vildeste” lammeskind. Dette ses tydeligt på billederne. De brune østrigske lammeskind har nogle helt fantastiske krøller, der er ganske anderledes en de tibetanske krøller.

Den østrigske uld har noget kraftigere uld og derved er krøllerne også en del kraftigere og større. Dette skal ikke bestemt ikke forstås på en negativ måde – tværtimod.

Et brunt lammeskind fra Østrig har sin helt egen charme og er et af vores mest maskuline lammeskind. Er du til et kraftigt lammeskind til din stol, så er her det perfekte brune lammeskind.

Alt efter hvilken stol du har og hvilken størrelse lammeskind du køber, så kan du godt forvente at et af vores østrigske skind næsten ”overtager” din stol – som du også kan se på billedet. Det ser jo ganske enkelt formidabelt ud. Vi er i hvert fald helt vilde med det. Du kan desuden vælge dit helt eget og unikke brune lammeskind fra Østrig.

Du finder alle brune lammeskind fra Østrig her.

Forrige Er lammeskind brandfarlige?
Næste Salget af lammeskindsslippers er gået amok!

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet