Hvordan frisker jeg mit lammeskind op? Lammeskindet.dk

Hvordan frisker jeg mit lammeskind op?

Et lammeskind er noget ganske særligt, og det kan virkelig gøre en kæmpe forskel for en indretning, at der er et strejf af natur til stede i rummet. Et lammeskind emmer af ren natur, luksus og blødhed, hvorfor vi hos lammeskindet rigtig godt kan forstå, at du gerne vil passe på det.

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvordan man kan passe på sit naturluge lammeskind på bedste vis. Derfor har vi samlet alle vores allerbedste og nemmeste råd til dig lige her.

Et naturligt produkt

En stor fordel ved ægte lammeskind er, at det indeholder et stof kaldet lanolin. Det er en form for rensefedt, der udvindes i ulden, som har en rensende effekt. Derfor kræver det minimal pleje fra din side af, hvilket er en stor fordel, da det betyder, at du ikke behøver at holde igen med at bruge dit lammeskind så tit og ofte, som det passer dig.

lammeskind

Find dette smukke newzealandske lammeskind her.

Dernæst er et lammeskind utrolig slidstærkt, fordi det har tilpasset sig den rene natur igennem tiden. Det er en kvalitet, som du nu kan nyde godt af, fordi det betyder, at du har mange år foran dig med fornøjelsen af et sandt stykke natur. Der er et par tips og tricks, som alle kan være med på, der udvider dit lammeskinds holdbarhed, og det kan virkelig betale sig!

Ryst dit lammeskind jævnligt

Det første du skal huske at gøre jævnligt, især hvis dit lammeskind ofte udsættes for pres, er at ryste det. På den måde kan du genvinde det voluminøse og vilde look, samtidig med at du får fjernet alt løst skidt og snavs.

Børst dit lammeskind

Har du allerede en lammeskindsbørste? Ellers foreslår vi, at du får det. Hvis du har et newzealandsk eller islandsk lammeskind med lange, glatte hår, er dette en perfekt måde at give skindet dets naturlige look tilbage og udrede hårene, så de ikke bliver filtrede på lang sigt.

lammeskind til stol

Find dette smukke tibetanske lammeskind i vores kollektion lige her.

Vand og uldsæbe

Hvis du spilder på dit lammeskind, er det ofte intet problem. Tag en ren klud og fugt den med lunken vand og dup forsigtigt på pletten. Brug en smule uldsæbe, hvis nødvendigt. I langt de fleste tilfælde rækker dette nemme trick. Hold skindsiden tør, da den kan stivne under tørring, hvis den udsættes for vand.

Når dit pletfrie skind er tørret, bør du ryste skindet og eventuelt børste det igennem for at få de fluffy look i pelsen.

Læs mere om, hvordan du kan vaske dit ægte lammeskind her

Fjern lugten fra dit lammeskind

Du skal ikke bekymre dig, hvis dit lammeskind har en mærkelig lugt. Det kan skyldes flere årsager, fx kan det stamme fra garvningen eller opbevaringen på et lager. Det kan også være ganske naturligt. Du kan selv fjerne meget af lugten ved at lufte lammeskindet – gerne i køligt vejr og under tag.

Hvis det er vinter, så tag noget sne og tildæk pelsen, hvorefter skindet rystes, så overskydende sne fjernes. Lad skindet tørre efterfølgende og ryst og børst det så igennem. Hvis der ikke er sne, kan du imitere dette trick ved at komme skindet i en lukket pose og putte det i fryseren hen over natten. Undgå at folde skindet.

lammeskind til stol

Vidste du, at du også kan købe et tibetansk lammeskind i hvid? Find det her.

Du bør undgå parfumer og andre kemiske produkter, da disse lugte og lammeskindets lugt ikke blander sig godt. Dertil kan det naturlige skind reagere utilsigtet ved at blive behandlet med kemiske produkter. Her kan du læse mere.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Eller er der noget, der stadig undrer dig ift. pleje af dit lammeskind? Du kan læse meget mere i vores udførlige plejeguide, som du kan finde på lammeskindet.dk. Der får du med stor sikkerhed svar på dine spørgsmål. Tøv heller ikke med at kontakte os.

Vi står klar til at hjælpe dig med vores viden og råd om ægte pels og skind, og vi glæder os til at snakke med dig. I mellemtiden kan du læse vores udførlige plejeguide for mere information.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil