website
ægte lammeskind til udendørs brug

Tag dit lammeskind med ud i naturen

Naturen er helt fantastisk. Det gælder især, når solen skinner. Til forår og sommer findes der næsten intet bedre end at tilbringe tid i det fri med dem vi holder af. Tag et lammeskind fra Lammeskindet.dk med udenfor i solen og det gode vejr. Det er super oplagt til en picnic, til havestolen og bænken eller hvis du har et godt læsespot i haven. Mange forbinder ægte lammeskind og pels med vinter og kulde, men lammeskind kan bruges hele året rundt. I denne blog kan du læse mere om, hvordan du kan tage vores ægte lammeskind med ud i naturen til forår og sommer.

En varmeregulerende effekt

Ægte lammeskind er fantastiske af mange årsager, og det skyldes især deres naturlige egenskaber. De er slidstærke og så er de varmeregulerende.

Den varmeregulerende effekt er en stor fordel til forår og sommer, fordi pelsen tilpasser sig efter temperaturen. Det betyder, at den varmer, når det er koldt, og omvendt har en afkølende effekt, når der er varmt – perfekt til når temperaturen svinger. Derfor skal du ikke holde dig tilbage med at bruge ægte lammeskind udenfor og hele året rundt.

farvede lammeskind til forår

Vær opmærksom på at lammeskind, som er farvebehandlede, kan risikere at falme i solens stråler. Hvis dette ikke ønskes, så kan du gøre flere ting. Tag lammeskindet med indenfor, når du ikke bruger det udendørs - men ellers bør du sikre dig, at dit ægte lammeskind er naturligt i farven. Et lammeskind, som ikke er farvebehandlet, vil nemlig ikke blive påvirket af solens stråler.

Alle vores flotte og farverige lammeskind kan være med til at bringe forår, sol og sommer udenfor for en stund.

Det gode ved ægte lammeskind er, at de kan holde dig varm om aftenen, når kulden kommer. På den måde kan grillaften på terrassen nydes.

Et slidstærkt lammeskind

Ægte lammeskind er fantastiske at tage med udenfor, fordi de kan holde til det. Pelsen har tilpasset sig den ægte natur gennem årene, og derfor er materialet perfekt egnet til udendørs brug. Pelsen er også langtidsholdbar og derfor skal du ikke tøve med at sidde og ligge på lammeskindet gang på gang.

lammeskindspude

Det blødeste underlag

Tag et ægte lammeskind med under armen på picnic eller pynt havestolene med et blødt lammeskind. Det er det perfekte underlag. Ægte lammeskind har en tyk pels og ultrabløde hår, som giver en dejlig fornemmelse, når man rører ved det. 

lammeskind til stole

Nyd solen imens du ligger på den rene natur i form af et ægte lammeskind eller lav den perfekte siddeplads i solen ved at sætte dig på den bløde pels. Det elsker både børn og voksne! Husk at du også kan tage dit lammeskind med dig, når turen går i skoven eller til stranden!

Gå foråret og sommeren i møde med et smil med ægte lammeskind og tag den dejlige pels med ud i naturen. Så får du helt sikkert et skønt forår og en dejlig sommer!

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil