Tryghedsmærket

Hvorfor er Lammeskindet.dk Tryghedsmærket ?

Hos Lammeskindet.dk valgte vi at blive Tryghedsmærket, efter vi fik en introduktion til deres bagvedliggende system og service. I vores tilfælde viste sig at vi rent faktisk fik et bedre produkt, end vi i forvejen havde, med de to andre løsninger vi benyttede. 

Tryghedsmærket

På Lammeskindet.dk betalte vi tidligere knap 10.000 dkk årligt for at være E-mærket certificeret og knap 10.000 dkk årligt for at kunne vise Trustpilot anmeldelser på vores webshop. Med Tryghedsmærket fik vi nu det bedste fra begge løsninger, samlet i én, men bare til 5.000 dkk årligt i stedet.

Én samlet pris og fuld adgang. Ikke noget med tillægsprodukter eller guld og sølv pakker og dit og dat. Den tilgang til et samarbejde passede rigtig godt ind hos os, da vi er en jysk handelsvirksomhed.

Vi hæftede os naturligvis ved at Tryghedsmærket var et relativt ny tiltag, blandt nogle større spillere på markedet. Dog fik vi med Tryghedsmærket et reelt arbejdsredskab, samt en blåstempling af at vi var en reel webshop, som opfyldte et sæt kriterier og en række krav overfor forbrugeren.

Derudover kan vi nu professionelt håndterer specifikke klager via Tryghedsmærket. Modtage anmeldelser fra reelle kunder på mere end bare ét parameter. Statistik som vi kan bruge til optimering af vores interne processer og omsætning.

Tryghedsmærket
Tryghedsmærket

Qua de produkter vi sælger, er vi nogle gange udsat for usaglige anmelder på Trustpilot, fra personer der ikke er reelle kunder. Det slipper vi helt for med Tryghedsmærket, da deres systemet snakker sammen med vores webshop, og verificerer at anmeldelsen sker på baggrund af et reelt ordre id.

 

Tryghedsmærket

Det kan være svært at sige om et E-handelsmærke som Tryghedsmærket er direkte konverteringsoptimerende i sig selv. Selvsagt fordi det er svært at måle.
Det vi dog kan se, er at vores konverteringsrate i hvert fald ikke er faldet, siden vi overgik fra det meget velkendte ”E-mærket” til ”Tryghedsmærket”.

Der hvor vi direkte kan tilskrive Tryghedsmærket konverteringer, er via kampagnemodulet i vores dashboard. Her kan vi sende kampagner ud til de af vores kunder som har købt, men ikke anmeldt og dermed tilbyde dem en rabat på deres næste køb, hvis de vil anmelde deres købsoplevelse med os positivt/negativt. Resulterende i en dokumenteret øget omsætning og antal af positive anbefalinger af vores side.

Tryghedsmærket

Hos Lammeskindet.dk kan vi derfor kun anbefale andre webshops at se nærmere på Tryghedsmærket, hvis de ønsker sig et godt og seriøst alternativ til et troværdigt e-handelsmærke, samt til kundeanmeldelser.

Lammeskindet.dk
Troldhøjvej 7
8722 Hedensted

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

Login på din konto

Glemt password

Har du ikke en kundeprofil?
Opret kundeprofil