Find det rette lammeskind til stolen Lammeskindet.dk

Find det rette lammeskind til stolen

Vi har samlet de ofte stillede spørgsmål og lavet en guide, så du kan finde præcis det skind, der vil passe til din stol.

Vi har delt guiden op efter stoltype, og derefter lavet en kort beskrivelse af, hvilken størrelse lammeskind du skal have for at opnå det bedste resultat.

Lammeskind til spisebordsstole

Har din spisebordsstol en alm. ryg eller høj ryg?

Spisebordsstole med almindelig ryg

I udgangspunktet skal du kigge efter lammeskind i størrelsen 90-100 cm i længden.

Spisebordsstole med høj ryg

Har du spisebordsstole med høj ryg, skal du kigge efter lidt større lammeskind, dog ikke nødvendigvis de største, vi har. Lammeskind der måler 120-135 cm. er velegnet til spisestole med høj ryg.

Hvilken stol har du?

Har du en spisestol, f.eks. fra Eames eller Hay vil størrelse 90-100 cm. i længden passe perfekt. Her har vi lammeskind fra bl.a. New Zealand, Island og Tibet. Alle tre er af høj kvalitet, men med vidt forskellige udtryk.

Hvilken type lammeskind skal jeg vælge?

Skal det være korthåret eller langhåret, naturlig eller indfarvet, med eller uden krøller osv.? Det er en smagssag, hvad du bedst kan lide, og hvad der passer bedst ind i din indretningsstil. Man kan eksempelvis mikse skind fra forskellige lande, og på den måde opnå præcis det look og stil man ønsker.

Langhåret
Her er der f.eks. to muligheder, da både lammeskind fra New Zealand og Island findes med langt hår. Lammeskind fra New Zealand har 5-7 cm. lange hår og lammeskind fra Island har ca. 12-15 cm. lange hår.

Korthåret
Her kan du igen vælge mellem New Zealandsk lammeskind (2-3 cm.) og Islandsk lammeskind (5-7 cm.)

Krøllet
Ønsker du at dit lammeskind skal have lækre krøller, findes der tre fantastiske skind med lang- og korthåret look: Tibetanske, Østrigske og Gotlandske.

Sædehynder

Ofte kan man blande lammeskind og sædehynder, så det ikke kommer til at se for overvældende ud. Det skaber en kontrast, samtidig med at alle har en indbydende stol med noget lækkert blødt at sidde på. 

Køb det rigtige lammeskind

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil