Produkter du har set

Tryghedsmærket

Tryghedsmærket - En sikker E-handel

Vi har valgt at lade os tryghedsmærke for at komme tvivlen til livs. Når vi både er E-mærket og Tryghedsmærket certificeret, slår vi et slag for forbrugerens sikkerhed på nettet, og viser at vi står 100% inde for det vi laver og den kundeservice vi yder.

Hvorfor tryghedsmærket?

Som medlem af tryghedsmærket, garanterer vi dig som forbruger en tryg og sikker handel. For at blive godkendt og certificeret, kræver det at vi opfylder en række krav som er stillet af Dansk E-handelsforbund og Tryghedsmærket.

Vi ønsker at vores kunder ikke skal være i tvivl når det kommer til vores webshop, vores kundeservice og leveringssikkerhed. Da vi bliver løbende kontrolleret, er det samtidig forbrugerens sikkerhed for at vi konstant gør vores bedste for at opretholde certificeringen.

Som medlem af tryghedsmærket støtter vi som webshop op om en sikker handel på nettet. Derfor foreslår vi altid, at man kigger efter tryghedsmærkede hjemmesider når man handler på nettet.


Tryghedsmærket

Bemærk at tryghedsmærket ikke tager højde for den kvalitet af lammeskind vi sælger. Der vil vi henvise til vores mange anmeldelser der alle entydigt siger det samme; Nemlig at vi sælger de bedste lammeskind på markedet.

At sælge kvalitet er vores mærkesag, bæredygtig kvalitet. Vi er af den opfattelse, at vi vil kunne se os selv i øjnene for det vi sælger, derfor har vi allieret os med de bedste på markedet og sælger derfor kun den absolutte højeste kvalitet.