Tryghedsmærket

Tryghedsmærket på Lammeskindet.dk

Tryghedsmærket - Sikker og Tryg E-handel

Vi har valgt at lade os tryghedsmærke for at komme tvivlen til livs. Når vi er Tryghedsmærket certificeret, slår vi et slag for forbrugerens sikkerhed på nettet, og viser at vi står 100% inde for det vi laver og den kundeservice vi yder.

Hvorfor er Lammeskindet.dk Tryghedsmærket?

Som medlem af tryghedsmærket, garanterer vi dig som forbruger en tryg og sikker handel. For at blive godkendt og certificeret, kræver det at vi opfylder en række krav som er stillet af Tryghedsmærket.

Vi ønsker at vores kunder ikke skal være i tvivl når det kommer til vores webshop, vores kundeservice og leveringssikkerhed. Da vi bliver løbende kontrolleret, er det samtidig forbrugerens sikkerhed for at vi konstant gør vores bedste for at opretholde certificeringen.

Som medlem af tryghedsmærket støtter vi som webshop op om en sikker handel på nettet. Derfor foreslår vi altid, at man kigger efter tryghedsmærkede hjemmesider når man handler på nettet.

Bemærk at tryghedsmærket ikke tager højde for den kvalitet af lammeskind vi sælger. Der vil vi henvise til vores mange anmeldelser der alle entydigt siger det samme; Nemlig at vi sælger de bedste lammeskind på markedet.

At sælge kvalitet er vores mærkesag, bæredygtig kvalitet. Vi er af den opfattelse, at vi vil kunne se os selv i øjnene for det vi sælger, derfor har vi allieret os med de bedste på markedet og sælger derfor kun den absolutte højeste kvalitet.

FTM

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil