Hvad er forskellen på Standard og Premium lammeskind?

Billigt lammeskind fra New Zealand

Forskellen på kvaliteten af lammeskind varierer meget. Billige lammeskinds kvalitet er ofte også derefter. Der er forskellige ting, der spiller ind, når man kategoriserer kvaliteten. 

Køb et billigt lammeskind online

Da vi ikke vil gå på kompromis med vores kvalitet, kan vi normalt slet ikke sælge lammeskind til kun 599 kroner stykket. MEN vi har fundet en måde hvorpå vi kan. Derfor tilbyder vi nu disse Standard Lammeskind. Stadig af en god kvalitet men ikke at sammenligne med vores premium produkter.

ALTID FAST LAV PRIS
599 kr. 

Hvis det skulle have din interesse, kan du også se vores Premium lammeskind fra New Zealand her.

Der er forskel på kvalitet, STOR forskel. Det kan dog være svært at se eller vide når ikke man står med skindet i hånden.

Vores standard lammeskind fra New Zealand er billigere end vores premium af følgende årsager:

 1. Tykkelsen i ulden
 2. Hår-længden
 3. Eventuelle syninger.
 4. Ensartet kvalitet

Det er vigtigt at nævne, at selvom det er standard lammeskind, så er de af væsentligt højere kvalitet end de billige man kan købe i mange stor-markeder - hvortil det etiske såsom dyrevelfærd stadig er en vigtig faktor i vores standard lammeskind

BONUSINFO: Mange andre sælger billige lammeskind, men sjældent i en stor nok størrelse som disse, således de er for små til almindelige spisestole og lignende.

Størrelsen på disse er 90 x 60 cm.

Størrelsen er passende til en spisebordsstol, eller på sofaen. Brug den også gerne som et blødt tæppe ved siden af sengen. 

Tykkelsen i ulden på lammeskindet

Vores standard lammeskind vil ikke altid have den samme dejlige uld-tykkelse som premium lammeskind. Tykkelsen er det samme som tætheden eller bæreevnen på lammeskindet og kan mærkes lige så snart man får fat på skindet.

Der skal ikke herske tvivl om, kvaliteten er så høj på disse standard skind, at du til sammenligning med andre billige skind, vil få væsentligt mere lammeskind for pengene og samtidig et skind der holder sig pænt mange år frem.

Hårlængden på lammeskind

Standard lammeskind kan godt differentiere en smule i hårlængden. Når man kigger på lammeskind med de professionelle lammeskinde-nørde-briller som vi har på, så er det specielt her at kvaliteten spiller en stor rolle. En ensartet hårlængde over 7 cm er nemlig = Høj kvalitet 

Er man derimod af den opfattelse, at som det naturprodukt et lammeskind nu engang er, så gør det at hårlængden ikke nødvendigvis er så lang samt at den kan differentiere fra skind til skind, blot at det er en naturlig skønhed ved skindet.

Eventuelle syninger

Standard skind kan have syninger på bagsiden. De forringer hverken oplevelsen eller kvaliteten af skindet og du vil ikke bemærke at de er der når du bruger, eller sidder på skindet.

Der er selvfølgelig sørger for at de to skind passer perfekt sammen i hårlængde, tykkelse og udseende, så du vil ikke kunne se det med det blotte øje.

Syninger opstår når man eksempelvis kan bruge 90% af skindet, og man tidligere har haft et andet skindet hvor man kun kunne bruge 10%, i det tilfælde syes de to stykker sammen til et lammeskind og på den måde udnytter skindet 100% (og det kan vi jo godt lide!)

Ensartet kvalitet

En af årsagerne til at premium lammeskind netop er premium lammeskind, er sikkerheden for en ensartet kvalitet i skindet, både hvis du bestiller 4 af den samme eller forskellige farver af et skind, eller hvis du skal genbestille et skind måske 1 år senere, så vil vi med premium kvaliteten kunne sikre at de med sikkerhed passer sammen. 

Med vores standard kvalitet kan det variere en smule, det vil dog aldrig være unaturligt meget. måden det kan variere på er glansen i skindet og hårlængden/tykkelsen.

Vores standard lammeskind er dog den højest mulige kvalitet af standard lammeskind, så ønsker du et kvalitets lammeskind til lidt færre penge, og kan gå på kompromis med ovenstående, så er de det helt rigtige valg for dig.

DET BEDSTE STANDARD KVALITET TIL PRISEN 

 90x60 cm - STANDARD KVALITET - 599,-
90x60 cm - PREMIUM KVALITET - 849,-

 

Generelt om Standard lammeskind fra New Zealand

Et superlækkert og blødt lammeskind i fantastisk kvalitet.

 • Placér det i en stol, kontorstol, i havemøblerne eller bare foran sengen.

Forestil dig at have det foran sengen og placere fødderne i det bløde lammeskind lige når du er vågnet - Så bliver det pludselig nemt at komme op!

Hvordan kan det være så billigt?

- Fordi skindet ikke er af samme høje kvalitet som vores premium lammeskind fra Natures Collection, det vil sige at tykkelsen på pelsen, ensartetheden og hår-længden ikke har samme kvalitetsgrader.

Kvaliteten er dog mærkbart bedre end et lammeskind fra eksempelvis IKEA, det vil du mærke så snart du kører hånden igennem pelsen. Og så er det kun en lille smule dyrere. 

Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at du ikke får bedre lammeskind til prisen i hele Danmark!

Størrelse: 90 x 60 cm

 • Perfekt til sæsonen vi går i møde!
 • Altid gratis fragt og fuld returret. 
 • Leveres i en lækker opbevaringspose.
oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

 • Mastercard
 • Visa
 • GLS
 • mobilepay
 • anyday

Login på din konto

Glemt password

Har du ikke en kundeprofil?
Opret kundeprofil