Lammeskind til baby

Alle babyer fortjener et lammeskind

Børn fortjener altid det bedste af det bedste. Derfor skal ethvert barn vokse op med et ægte lammeskind, der kan holde barnet varmt og trygt i sengen, barnevognen, på legetæppet - alle steder! Læs mere her om det fantastiske lammeskind til børn. 

De specialudviklede lammeskind til babyer har en lang række fordele som din baby vil elske. Vi har samlet en lang række af de fordele et baby lammeskind har, og hvorfor det er ren forkælelse for din baby at have sådan et.

Allergivenligt

Lammeskind er ikke kun helt og aldeles udstående, men ulden er også allergivenlig. Derfor er lammeskind og ideelt valg for babyers følsomme og bløde hud. Lammeskindet et er garvet uden kemikalier som kan være farlige for spædbørn og samtidig neutralt duftende.

Blødt og sikker lege- og soveplads

Et lammeskind giver din baby mulighed for at udforske, opleve og tage en god lur pga. skindets silkebløde og sikre uld. Ligeledes er skindet delvist stødabsorberende, så dit barn kan lege trykt og sikkert på skindet.

Miljøvenligt

Ikke nok med at lammeskind er uimodståelige, men det er også miljøvenligt. På grund af de kommer direkte fra naturen, er der ingen unaturlige stoffer i. Vores skind er ligeledes Woolmark og økotex certificeret

Naturligt rent

Vi kan takke lammeskindets naturlige olier (lanolin), som er skindet smuds- og vandafvisende, for at sikre en helt naturlig ren oplevelse for din baby.

Maskinvaskbar

Lammeskindet.dk's fantastiske lammeskind til babyer ikke kun bløde og dejlige, de er også praktiske! Vores lammeskind kan nemlig maskinvaskes, og stadig bevare deres silkebløde plys-agtige uld. Du skal blot give det en tur med en børste når skindet er tørt.

Antibakterielt

Efter vores naturlige behandling af lammeskindet hindrer ulden vækst af bakterier, svampe og støvmider.

Multisensorisk miljø

Babyer lærer ved at røre og opleve. Den silkebløde følelse fra den skyhøje kvalitet giver din baby en sensorisk opleves, som gavner din babys udvikling.

Varmeregulerende

Lammeskinds uldfibre sikre at skindet kan ånde. På grund af det, kan lammeskindet selv regulere temperaturen efter den varme eller kulde, som den bliver udsat for. Kort sagt: Den holder din baby ved dets normale kropstemperatur, både når det er varmt og specielt når det er koldt.

Transportabelt

Det er lige til højrebenet at tage sit lammeskind med sig. I bilen, til en legekammerat, på ferie eller hvor end I skal hen, så er lammeskind nemt at tage med.

Det perfekte soveunderlag

På grund af lammeskindets utrolig bløde uld kan din baby få den perfekte søvn.

Multifunktionel anvendelse

Da skindet er blødt og smidigt, er der ingen begrænsninger hvor det kan bruges henne. De mest brugte steder er: På gulvet, i legehjørnet, i barnevognen, i autostolen eller i en baby nest.
Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

Login på din konto

Glemt password

Har du ikke en kundeprofil?
Opret kundeprofil