Den perfekte barselsgave Lammeskindet.dk

Den perfekte barselsgave

Kender du en, der venter en lille ny? Eller står du selv over for en længere periode på barsel, som er præget af masser af kærlighed, men også babygråd, smerter og få timers søvn? Vi har et par idéer til, hvad man kan forære som den perfekte barselsgave. Hos lammeskindet.dk finder du et stort udvalg af naturlige produkter med ægte pels og skind. Det kan gøre barselslivet en smule nemmere og forkæler med en ultrablød fornemmelse, dejlig varme og den perfekte komfort.

I denne blog kan du få inspiration til den perfekte barselsgave af ægte pels fra lammeskindet.dk.

Et babylammeskind er uundværligt

Et økologisk babylammeskind fra New Zealand er den perfekte barselsgave eller dåbsgave. Et lammeskind som dette har en perfekt størrelse til barnevognen, klapvognen, som legetæppe og meget mere. Det er klinisk testet og det vil bl.a. sige, at det er godkendt til et barns sarte hud, det er helt naturligt og uden skadelige stoffer. Det allerbedste ved babylammeskindet er, at det er varmeregulerende og sørger for at holde en jævn temperatur.

babylammeskind

En varmedunk af ægte pels

En lang graviditet er både helt fantastisk og fyldt med store forhåbninger, forventninger og lykke. Desværre oplever mange også at være plaget af smerter i eksempelvis lænden. Derfor er en oplagt barselsgave en af vores fantastiske varmedunke med et betræk af ægte pels. Det kan tage de værste smerter og bidrage med varme og hygge, når det til tider også kan være hårdt at være højgravid. Så kan tiden på barsel nydes endnu mere! Og når tiden kommer til fødsel, er den også rigtig god at have med i tasken.

varmedunke

Et par slippers til fødderne

Hvis du virkelig ønsker at forkæle én, der fortjener det, så er et par pelsslippers det helt rette valg. De er lavet af newzealandsk lammeskindspels af tårnhøj kvalitet, som forkæler fødderne med blødhed og varme. Det er da enhvers drøm. 

pelsslippers

Dette var blot et par forslag til den perfekte barselsgave, men festen stopper slet ikke der. På lammeskindet.dk kan du nemlig finde et væld af produkter af ægte pels og skind til både hjem og garderobe, og deriblandt gemmer der sig helt sikkert en oplagt barselsgave.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

oko-tex

© 2024 Lammeskindet.dk, alle rettigheder forbeholdes Lammeskindet.dk

  • Mastercard
  • Visa
  • GLS
  • mobilepay
  • anyday

  Login på din konto

  Glemt password

  Har du ikke en kundeprofil?
  Opret kundeprofil