Lammeskindet.dk holder åbent

Læs med her og hold dig opdateret på vores åbningstider og aktivitet de kommende uger. Vi besvarer de vigtige spørgsmål, du måtte have i forbindelse med Lammeskindet.dk og COVID-19.

Kan jeg stadig bestille varer online hos Lammeskindet.dk?

Ja, du kan uden problem shoppe løs. COVID-19 pandemien tages meget seriøst, hvorfor det meste af kontorpersonalet er taget hjem, og arbejder hjemmefra. Der vil derfor kun være meget reduceret personale på kontoret, der ligeledes sørger for, at din ordre bliver pakket og afsendt som normalt.

Kan jeg kontakte jer via e-mail og/eller telefon?

Ja, du kan nemt træffe os over telefon, e-mail og chat, som du er vant til. Vi vil besvare de opkald, der måtte være alle hverdage mellem 08.00 – 16.00. Ligeledes besvares dine henvendelser på e-mail og chat.

Er det sikkert at modtage pakker fra jer?

Ja, det er sikkert at modtage pakker fra Lammeskindet.dk. Vi følger naturligvis de anbefalede forbehold, hvilket er med til at øge sundhedssikkerheden, når din ordre håndteres.

Kan jeg returnere min pakke?

Ja. Du kan, som altid, sende din pakke retur, hvis du ønsker at få din vare ombyttet, eller ønsker pengene retur. Vi bestræber os på at håndtere dette så hurtigt, som muligt.

Har du flere spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte ved enten at skrive en e-mail til info@lammeskindet.dk eller ringe til os på Tlf: +45 71 995 080

 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Alt det bedste,
Lammeskindet.dk