E-mærket

Lammeskindet.dk er en E-mærket certificeret webshop.

Hos lammeskindet.dk går vi op i at yde den bedste service for dig som kunde - Vi tror på, at man kommer længst med at gøre tingene reelt, fair og til tiden.

Derfor har vi valgt at lade os "e-mærke".

Hvad betyder e-mærket

E-mærket er en selvstændig instans, der ikke har til formål at tjene penge, men at skabe gennemskuelig på danske hjemmesider, og sortere de sorte får fra der enten direkte snyder deres kunder, eller yder en dårlig service.

For at blive e-mærket skal man igennem en større godkendelsesprocedure hvor deres jurister gennemgår siden fra ende til anden. Lever man ikke op til disse, bliver man simpelthen ikke godkendt til at få e-mærket, så simpelt er det.

E-mærket gennemgår også løbende vores sites, for at sikre at vi opretholder den høje standard, ligesåvel som de laver hemmelige test-køb.

Hvad får du ud af det som kunde?

Du er køberbeskyttet for op til 10.000 kr. så skulle der opstå nogle komplikationer, så skal du altid få erstattet helt op til 10.000 kr.

Derudover får du sikkerhed for at vi er:

  • En reel webshop
  • Vi er troværdige
  • At du får dine varer (og at de lever op til forventningerne)
  • Sikkerhed fremfor alt
  • Du får det du forventer
  • Lynhurtig levering

Eksempel på hvad du får ud af det som kunde

Køber du eksempelvis et lysebrunt lammeskind fra New Zealand, som dette, så kan du være sikker på, at farven lever op til det du ser på billedet.

Hvorfor tænker du?
- Fordi havde det ikke levet op til forventningerne, så havde vi ikke fået så god en score, som udelukkende er kontrolleret af e-mærket, og derfor kun kan være tidligere kunder der har anmeldt os. Ligeså kan vi ej heller sletter dårlige anmeldelser for at give et bedre billede.

 

Gør som over 400 andre kunder, og køb dit lammeskind hos os lammeskindet.dk