Hvem er vi?

Vores produkter fortæller en historie.
Vi går op i at det er den rigtige historie.
Derfor sælger vi verdens bedste produkter.
Nemlig naturens.


Hvorfor sælger vi lammeskind?

Vi. Elsker. Lammeskind.

Et lammeskind er varmt, blødt, lækkert og 100% organisk materiale, der er smukt at se på. Hvad er der ikke at kunne lide? Tendensen inden for skandinavisk indretning har længe været håndværk, naturlige materialer og ofte et tidsløst look. Som en dansk virksomhed er vi inspireret af den skandinaviske livsstil og charme, og det vil vi hos Lammeskindet.dk gerne vil dele med vores kunder. Dyreskind er et oplagt accessory, der tilføjer et strejf af natur, ro og ikke mindst nordisk luksus til dit hjem.

Ved vi noget om skind?

Svaret er ja. Vores solide erfaring er resultatet af flere år i branchen, hvor vi har solgt pels og skind inden for boligartikler, beklædning og mode, samt accessories.

Vi søger kontinuerligt efter de bedste og mest bæredygtige skind. Hvordan gør vi det? Vi pakker pas, kuffert og andre løse andele, og rejser verden rundt for at se besøge vores leverandører. Vores leverandører er naturligvis certificerede. Og det er meget vigtigt for os, at den vare, du har bestilt, lever op til dine forventninger. Vi er overbeviste om, at du ikke er i tvivl om vores kvalitet når du ser og rører ved dit nye lammeskind.

Hvor er vi fra?

Vi er en dansk, nærmere betegnet, jysk virksomhed med kontor i Aarhus og lager i Vejle. Når skindene er smukke og færdige bliver de sendt til vores lager til et sidste kvalitetstjek, inden vi sender dem videre til deres nye hjem. 

Hvor kommer vores skind fra?

Vi har lagt vejen forbi Island, Storbritannien, Argentina, Australien, New Zealand, Mongoliet og Tibet for at finde de bedste skind og leverandører. Får og dermed skind varierer fra dyr til dyr, men de har alle én ting til fælles. De er enten skudt af jægere eller biprodukter af kødindustrien, hvor dyrene er opdrættet med henblik på mad og ikke for deres skind.
Når vi er på jagt efter råmaterialer samarbejder vi med lokale eksperter, der genkender og værdsætter værdien af god kvalitet og bæredygtig produktion. På den måde sikrer vi, at vi skaber det rette grundlag for resten af produktionsprocessen. Efter udvælgelsen af råmaterialerne bliver skindene nænsomt forarbejdet og ender ud som de smukke produkter, du ser her på siden. Vores skind bliver lavet i Kina og Polen, hvor der er lang tradition for uld, pels -og læderprodukter. Tradition bliver overgivet fra generation til generation og sikrer derfor vores høje standard for kvalitet.

 


 

 
Hvem er vi så?

Kristine Pedersen Patrick Vinding Olesen Lammeskindetdk_medarbejder_Daniel_S

Kristine Pedersen
Indretningsekspert & Skribent
Tlf.: 7199 5080
Mail: info@lammeskindet.dk 

 

 

Patrick Vinding Olesen
Direktør & Kundeservice
Tlf.: 7199 5080
Direkte/Mobil: 6915 3301 / 3148 3161
Mail: pvo@lammeskindet.dk 

 

Daniel Skovbakke
Medejer & Udvikler
Tlf.: 7199 5080
Direkte/Mobil: 6915 3302 / 2644 3844
Mail: ds@lammeskindet.dk 

 

lammeskindetdk_medarbejder_Daniel_O lammeskindetdk_medarbejder_Tim Jesper Panti

Daniel Østergaard
Marketing ansvarlig
Tlf.: 7199 5080
Tlf. direkte: 6915 3305
Mail: dop@lammeskindet.dk 

Tim Steinbrenner
Webudvikler 
Tlf.: 7199 5080
Mail: tim@lammeskindet.dk
 

Jesper Panting
Bogholderi & Regnskab
Tlf.: 7199 5080
Mail: Jesper@lammeskindet.dk
 

 

 

Velkommen til Lammeskindet.dk

 

CO2 neutral website
Miljøvenligpakning csr-maerket logo