Vores 8 mest populære skind i 2021

Vores 8 mest populære skind i 2021

Leder du også efter det perfekte lammeskind til dit hjem? Måske er du ved at flytte og trænge til en helt ny indretning, som kan få dig til at føle dig hjemme og på samme tid slå benene helt væk under alle dine gæster?  Så burde du helt sikkert tage et kig på vores store udvalg af lammeskind.

Vi har et bredt udvalg af forskellige slags lammeskind, som har noget ganske særligt at byde på hver især. Her har vi samlet 8 af vores allermest populære skind, så du kan få en smule inspiration og undersøge, hvilke skind, der kan opfylde alle dine behov og mere til.

Vores populæreste skind er følgende:

Merino Lammeskind - kr. 799,-
Tibetansk Lammeskind - kr. 999,-
Baby Lammeskind - kr. 599,-
Islandsk Lammeskind - fra kr. 749,-
Engelsk Lammeskind - fra kr. 749,-
Rensdyrskind - fra kr. 1.649,-

Merino lammeskind

Vores Merino lammeskind er et af vores mest populære og det forstår vi rigtig godt. Dette lammeskind er helt utrolig alsidigt, og det er let at bruge i indretningen til både dekorative og praktiske formål. Lammeskindet måler ca. 90x60 cm, så det er helt perfekt til en stol eller til at svinge hen over sengen, hvis det er dit behov.

merino lammeskind

Lammeskindet kommer i flere farver til en rigtig god pris, så alle kan have et naturligt element i indretningen. Ved at tage dette lammeskind og dens bløde pels med ind i stuen kan du omringe dig selv med ren natur og den harmoni og varme, som kommer med det. Det er noget, som alle burde opleve!

Premium lammeskind fra Tibet

Mangler du en smule natur i hjemmet, eller er din indretning efterhånden blevet en smule forældet? Se vores eksklusive, yderst populære, Premium lammeskind fra Tibet. Dette lammeskind måler ca. 90x50 cm, så det passer perfekt ned i langt de fleste stole omkring spisebordet eller ved skrivebordet.  

tibetansk lammeskind

Lammeskind fra Tibet er noget helt specielt, da det er kendetegnet ved at have dekorative slangekrøller, såkaldte proptrækkerkrøller, som ikke er til at finde på andre lammeskind. Derfor vil du aldrig være i tvivl om, at dette skind er fra Tibet. Krøllerne giver lammeskindet et luftigt og forfriskende look, som kan bringe en masse charme ind i dit hjem. 

Vælg skindet i din favorit farve, og lad pelsen fortrylle din indretning her og nu.

Babyskind

Har du en baby, eller kender du en, der venter en lille, så er vores baby lammeskind fuldstændig ideelt af flere årsager. Skindet har den perfekte størrelse, og det er behandlet uden giftstoffer og kemikalier, så det er aldeles ufarligt for en baby at ligge på. Dertil er dette lammeskind behandlet, så det kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er en kæmpe fordel, når det skal anvendes til en baby, hvor uheld hurtigt kan opstå i form af det ene eller det andet. Størrelsen på dette babylammeskind gør det også nemt at tranportere det rundt overalt, så dit barn virkelig kan få glæde af det.

lammeskind til baby

Et babylammeskind er fantastisk, da det kan anvendes som underlag, når babyen skal enten sove eller lege. Derudover passer skindet også ned i klapvognen, barnevognen og autostolen, så barnet kan ligge og sidde ekstra trygt og godt på den bløde pels. Pelsen er tæt, så den yder den perfekte komfort.

Vidste du, at lammeskindspels har en varmeregulerende effekt, så lammeskindet kan bruges til at holde din baby varm om vinteren og på samme tid kan anvendes om sommeren? Lammeskindet har med andre ord en varmende effekt om vinteren, når det er koldt, og en afkølende effekt om sommeren, når det er varmt. Derfor kan du være sikker på, at dit barn vil føle sig godt tilpas, når det ligger på et ægte lammeskind.  

Korthåret newzealandsk lammeskind

Vores korthårede newzealandske lammeskind har et ekstra varmt og hyggeligt look, som er nærmest teddy-agtig i teksturen. Det gør denne type lammeskind særlig velegnet ind på soveværelset, hvor man sætter stor pris på en varm og hyggelig stemning, når man skal sove, men også når man skal op om morgenen.

korthåret lammeskind

Langhåret newzealandsk lammeskind

Det langhårede newzealandske lammeskind er, ligesom det korthårede, utrolig alsidigt, hvilket er en af grundene til, at det er et af vores mest eftertragtede skind. Det langhårede newzealandske lammeskind har en vildere pels med mere volumen, hvorfor vi vil anbefale det til dig, som elsker bløde og naturlige materialer, som ydermere emmer af ren natur i udseendet. Det gør dette skind!

langhåret lammeskind

Det langhårede newzealandske lammeskind kan kort sagt bruges overalt i indretningen. Pynt en gammel stol eller dekorer sofaen med en smule natur. Dette lammeskind går også supergodt til spisebordsstolene eller som en fin detalje til bænken i gangen. Du tilbydes et væld af muligheder, og valget er helt op til dig!  

Islandsk lammeskind

Det islandske lammeskind er uden tvivl et sandt stykke natur, som du her får mulighed for at invitere inden for. Dette skind har et vildt og råt look, som er sejt og meget morderne til enhver indretning. Skindet får sit vilde udtryk fra sine lange og ru hår, som kommer fra det barske klima på Island. Det har også gjort denne type skind fantastisk holdbar og slidstærkt, så du kan se frem til mange år med dit smukke lammeskind.

islandsk lammeskind

Det islandske lammeskind kan bruges som et råt element til stolen i hjørnet i stuen eller gangen, men det er så råt og vildt i looket, at du også kan lægge det på gulvet som et gulvmaleri, der kan imponere alle og enhver.  

Engelsk lammeskind

Se vores engelske lammeskind, som er kendetegnet ved at have naturlige glatte hår, der er ca. 5-6 cm lange, er 100% naturligt og helt utrolig smukt. Dernæst er pelsen tæt og kraftig, så du tilbydes et lammeskind, der er blødt og komfortabel at sidde på. Derudover er dette lammeskind velegnet til at polstre møbler med!

Den milde engelske natur, har givet skindet et smukt farvespil i pelsen, som er helt mildt og naturligt at se på. Med et engelsk lammeskind som dette kan du i den grad tage naturen helt tæt på dig og dit hjem. Det bringer en uimodståelig og helt fantastisk varme og nordisk charme med sig.

Rensdyrskind

Mangler du et imponerende stykke natur i din indretning? Så skal du uden tvivl rette blikket imod vores smukke rensdyrskind fra Finland. Dette skind er noget helt særligt med sine naturlige farver og sit rå udtryk. Med dette skind i dit hjem, kan du snart ikke bringe naturen tættere på. Derudover har det et luksuriøst look, som i den grad formår at tage pusten fra dig.

Vores rensdyrskind er 100% naturlige, og de er udvalgt med stor omhu, så kvaliteten er tårnhøj. Vi anbefaler kun at bruge et rensdyrskind som et dekorativt indslag i indretningen, da de ikke er velegnede til praktiske formål, fx som et gulvtæppe, som man går og sidder på. Hvis denne type skind udsættes for pres, så temperaturen stiger, har det en stor tendens til at fælde, hvilket ikke er tilsigtet. Vi anbefaler at bringe skindet ind i dit hjem som et forbløffende gulvmaleri, som man kan lade sig opsluge af på afstand. Skindet kan eksempelvis anbringes under tv’et i stuen eller i hjørnet i gangen.  

Rensdyrskind

Hvilket skind er din favorit? Hos Lammeskindet har vi svært ved at vælge, da vi er dybt betaget af alle vores naturlige skind. Opgrader din indretning med en smule natur her og nu!

Forrige Hvordan frisker jeg mit lammeskind op?
Næste Find den perfekte gave

Kommentarer

Anne Mette - november 15, 2021

Kære Claus,

vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine newzealandske lammeskind!

Vi er ligeså kede af at høre, at du er skuffet over dine nye newzealandske skind. Det er således, at når man som os har med naturmaterialer at gøre, så kan størrelse og form variere fra sending til sending. Du er meget velkommen til at ringe ind til os, så vi kan finde nogle andre skind, der matcher dine forventninger.

Vi ser frem til at høre fra dig snarest!

Bedste hilsner
Anne Mette fra Lammeskindet.dk

Ruth Nielsen - november 15, 2021

De smukkeste varer og virkelig kvalitet. – Har netop i dag , modtaget de skønneste puder. Er absolut en stor anbefaling værdig.🤗👍♥️

Claus Ritter - november 15, 2021

Købte 2 stk. Standard lammeskind fra New Zealand (90×60) for 4 uger siden….. SUPER kvalitet og meget, meget fine….. pris 500 kr. stykket.

Her 1 måned efter har jeg bestilt og modtaget 2 stk. Premium lammeskind ligeledes fra New Zealand i samme størrelse, men ak og ve…. de er noget mindre og slet ikke så kraftige og lækre som standard-varen på trods af at jer nu har givet 900 kr. pr. stk.

Det er da ikke i orden kære lammeskindet.dk

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet