Sæt prikken over i’et på dit gør-det-selv projekt

Sæt prikken over i’et på dit gør-det-selv projekt

Skal du igang med et gør-det-selv-projekt eller er du netop blevet færdig? Hvad skal der ske nu og hvordan fuldender du det projekt, du netop har brugt blod, sved og tårer på at fuldføre? Læs med her og find ud af hvordan du kan fuldende dit gør-det-selv-projekt.

Det er blevet utroligt populært med tv-programmer, der handler om gør-det-selv projekter og flere populære influencere på de sociale medier verden over promoverer deres brand ved at fortælle historien om deres egne gør-det-selv projekter.

Det er uden tvivl blevet enormt populært at gøre tingene selv, så man både sparer penge, men også så man kan sige, at man har skabt noget selv. Her kan du se, hvad et ægte lammeskind på lammeskindet koster, og hvordan vi prissætter det. 

Hos Lammeskindet.dk synes vi det er meget interessant at dykke ned i dette fænomen og samtidig inspirere til, hvordan man kan få styr på de sidste detaljer i sit gør-det-selv-projekt ved at bringe naturen ind over.

 

Det er ikke så svært at forstå, hvorfor danskerne drives af at skabe deres egne ting. Det er nemlig vigtigt at gøre noget for sig selv, så man opnår følelsen af succes, og at man kan skabe noget på egen hånd.

Det er nemlig sådan, at når man går i gang med et gør-det-selv projekt, er det nogle meget basale behov, der bliver indfriet.

 

  1. Følelsen af succes
  2. Mindre ressourcespild
  3. Samarbejde

 

Følelsen af succes

For det første har man som menneske et behov for at føle sig vellykket og succesfuld. Her er et gør-det-selv projekt let tilgængeligt og noget, som hurtigt vil give en følelse af, at man er lykkedes med noget.

På denne måde kan man faktisk se et gør-det-selv projekt som en form for selvforkælelse, der blot kræver en smule benarbejde og hjernegymnastik. Når vi bruger vores sanser og samtidig udfordrer dem, bliver vi mere bevidste om os selv og vores værd, og det er det der gør, at gør-det-selv-projekter er så populære i dag.

Mennesket er et socialt væsen, der trives, sår det er forbundet med andre mennesker. Dette betyder også, at man som menneske kan føle sig lykkeligere, hvis man har mennesker omkring sig, der applauderer, det man gør.

Det kunne fx være familiemedlemmer eller venner, der kommer på besøg og roser det gør-det-selv-projekt, som man netop har færdiggjort.

 lammeskind

Mindre ressourcespild

For det andet, så er vi danskere blevet meget miljøbevidste, og vi ved derfor meget om vores forbrug, og hvordan vi kan gøre en indsats for at mindske ressourcespildet i verden.

I løbet af de sidste årtier er vi løbende blevet klogere på, hvordan vores forfædres forbrug og gamle vaner har været med til at forurene miljøet og dermed skade den jord, vi alle sammen bor på.

Det er nye tider, og vi er blevet meget klogere, og derfor bør vi alle tage ansvar og passe på Jorden, så vi kan bo her længe endnu. Vi er fælles om denne agenda og derfor er vi, heldigvis, blevet bedre til at vælge den bæredygtige og miljøvenlige løsning frem for den billige og nemme løsning. Derfor er lammeskindet.dk også Tryghedsmærket

Det er med andre ord blevet moderne at værne om miljøet og her er gør-det-selv projekter et rigtig godt eksempel på, hvordan vi i dag selv tager hånd om problemerne.

Et vellykket gør-det-selv-projekt kan hurtigt og nemt dokumenteres på de sociale medier. Det giver en god selvtillidsfølelse af delle et opslag, hvor man har præsteret noget, der er værd at prale af.

Det kan være et billede af, at man nu fx har bygget sig sin egen garage ud af genbrugsmaterialer fra en gammel lade.

 lammeskind

Samarbejde

Som mennesker er vi som sagt sociale individer, der har behov for at være sammen om noget.

Et gør-det-selv projekt er også i denne sammenhæng en perfekt aktivitet, der kan bringe familier, par eller venner tættere sammen. Tanken om, at man har skabt noget sammen kan styrke selv den mest dysfunktionelle familie eller parret, der er skilsmissen nær.

Når vi skaber noget sammen, minder det os nemlig om, at vi er i stand til at samarbejde og det giver, igen, en lykkefølelse, som kan overskrive selv den værste diskussion.

lammeskind

Når man samarbejder om noget, som man senere hen kan vise fysisk frem, fx en ny udestue, en flot, rustik træbænk eller måske et flot sengegærde, har man et bevis på, at man fungerer sammen.

Det kan også ses som et fysisk vidnesbyrd om en god tid, man havde sammen eller et godt minde.

Dit næste gør-det-selv-projekt kan med andre ord blive endnu bedre, hvis du lægger flere tanker bag det og nøje udvælger, hvem du laver det sammen med eller hvem du laver det til.

 

Sæt prikken over i’et

Det er faktisk ikke så svært at forstå, hvorfor gør-det-selv projekterne er blevet så populære blandt danskerne.

Det er en aktivitet, der både kan give den enkelte en følelse af selvforkælelse samtidig med at man føler, at man faktisk kan finde ud af at skabe noget på egen hånd.

Ikke nok med det, så kan det også føre folk tættere sammen og give enhver en rigtig god samvittighedsfølelse, da man i processen ved, at man skaber noget, der er bæredygtigt og autentisk.

 

Som prikken over i’et skal man endeligt bruge sit færdige projekt til noget. Det kan være at man skal indrette den nybyggede udestue eller man skal implementere den nybyggede bænk i stuen.

Det kan være en uoverskuelig opgave, at man pludselig skal indrette det, man netop har brugt blod, sved og tårer på at bygge. Men det er faktisk ikke så svært at indrette i dagens Danmark.

Danskerne er vilde med naturen og at bringe naturen indenfor.

 lammeskind

 

Et simpelt men sikkert trick til at binde sløjfen om det færdige projekt er at dekorere den restaurerede lænestol, den rustikke træbænk eller udestuens møbler med et ægte lammeskind. Et lammeskind bringer naturen med sig og skaber en unik følelse af hygge og varme.

Et lammeskind passer med andre ord ind i enhver situation, hvor man lige mangler ’det sidste’ der gør, at dit gør-det-selv projekt ser færdigt og fuldendt ud.

 

Et lammeskind er derudover også meget nemt at pleje.

Faktisk kræver det minimal pleje, og det eneste du skal gøre, for at det bevarer sit flotte ydre og sin unikke blødhed er at ryste det en enkelt gang om ugen og hvis du sidder meget på det, kan du børste det en enkelt gang om ugen også med en lammeskindsbørste. Læs mere om pelspleje i vores plejeguide

Det er supernemt, og hvis du spilder på det, findes der en løsning på det problem også. Vi har svært ved at finde argumenter for, at et lammeskind ikke passer ind i enhver indretning.

Det er nemlig et naturligt produkt, der naturligt passer ind alle steder. Og så er det utrolig bæredygtigt at eje et lammeskind, da det kan holde sig pænt og nyt i flere generationer samtidig med at det kan nedbryde sig selv i naturen, således at vi ikke skal bruge nogle ressourcer på at destruere det, hvis det bliver nødvendigt.

 lammeskind

 

Er du netop blevet færdig med dit helt eget gør-det-selv projekt? Så klap dig selv på skulderen eller giv din makker en høj high-five og beløn dig selv med et naturligt element, der passer til det, du netop har skabt.

Et lammeskind vil som sagt være den perfekte prik over i’et, som fuldender dit helt eget gør-det-selv projekt.

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige naturprodukter, og vi garanterer dig, at du nok skal kunne finde et stykke natur, der passer til lige netop dit gør-det-selv-projekt.

Forrige 8 overraskende facts om naturens guld
Næste Anne havde et slidt lammeskind. Se hvordan det blev som nyt igen!

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet