Sådan får du gladere fødder på 2 sekunder

Sådan får du gladere fødder på 2 sekunder

Kender du følelsen af at være godt og grundig udmattet efter en lang uge eller dag med arbejde, rengøring og diverse andre gøremål? Eller er det trætheden, der tynger dine fødder efter en lang gåtur? Måske har du haft de samme sko på hele dagen og kan ikke vente med at komme ud af dem?

Stop op og gør dine fødder glade igen ved at pakke dem ind i det blødeste materiale over dem alle!

Så skal du uden tvivl forkæles med et par af vores fantastisk bløde og helt igennem stilrene slippers af ægte lammeskind, som uden tvivl vil slå benene væk under dig.

Disse er en sand fornøjelse for dig og dine fødder, og vi mener, at det er noget alle fortjener. Ikke nok med at de er stilrene, så er de også blødere end det meste. Du vil ikke tro det, før du har prøvet at stå op en søndag morgen og traske rundt iført vores lammeskindsslippers.

De er i sandhed behagelige og ren natur. Bunden er lavet af naturligt gummi, mens sålen også er foret med lammeskind.

Ægte lammeskindspels – et bæredygtigt valg

Vores slippers er lavet af 100% ægte lammeskindspels fra New Zealand, som er ekstra blød og holdbar. Derved kan du få glæde af dine slippers hver eneste dag. Pelsen er smuk og giver et fuldstændig uimodståeligt look til vores slippers.

Du vil slet ikke kunne holde fingrene fra dem, når du har haft dem på for første gang! Det har vi i hvert fald svært ved. Dette er den perfekte mulighed for at inddrage naturen i din garderobe. Noget som alle burde opleve, hvis det stod til os.

Vores lammeskind kommer fra kødindustrien. Vi bruger den smukke pels, som ellers var gået til spilde og mindsker derved ressourcespildet og sørger for, at du kan iføre dig de dejligste slippers i stedet. Vidste du, at lammeskindet.dk er Tryghedsmærket?

Man skulle ikke tro, at noget så luksuriøst og eksklusivt som pels slippers kunne være bæredygtige, men i dette tilfælde, har vi gjort en undtagelse. Det er, hvad vi kalder at slå to fluer med ét smæk.

Ren selvforkælelse med ægte pels

Hos Lammeskindet synes vi, det er vigtigt at huske at være god ved sig selv af og til. Der er ingen bedre måde at forkæle sig selv på end med et par af vores pels slippers til kvinder.

De er lette som skyerne selv og så bløde, at du vil få en følelse af at gå på fjer dagen lang. Derudover kan de bruges til hvad som helst. Om du ønsker at gå i nattøj dagen lang, eller om du nyder at være iført et par jeans, så slår disse slippers aldrig fejl.

Det føles som at give dine fødder et varmt kram der aldrig stopper, fordi den lammeskindspels, som vores slippers af lavet af, er helt ekstrem blød og har en dejlig varmende effekt. De perfekte sko til brug i hjemmet, når du skal hygges en smule ekstra om.

Husker du at sørge for at hygge dig, når du har fri? Læs her hvordan du gør det nemmere!

Du skal faktisk ikke pakke dine lammeskinds slippers væk, når det bliver sommer. Godt nok er de meget varme at have på, men de kan faktisk også bruges udenfor.

På grund af den solide bund, der er lavet af naturligt gummi, kan du tage dine slippers på udenfor og tøffe rundt i haven eller på terrassen og nyde det varme sommervejr samtidig med at du forkæler dine fødder.

Når du har forelsket dig i dine nye lammeskindsslippers, kan du risikere, at der opstår et behov for at investere yderligere i ægte lammeskind hos os. Men frygt ej, vi har masser af lækre varer i ægte lammeskindpels og uld.

Forkæl dig selv med et ægte lammeskind, som du kan sidde på, når du sidder ude på terrassen eller inde i sofaen. Et ægte lammeskind er utrolig blødt og dekorativt. Det passer ind i enhver indretning og giver en naturlig og nordisk charme, som du aldrig vil fortryde.

Et lammeskind er et naturprodukt, som holder i rigtig lang tid og som du vil have glæde af i flere generationer. Køb en lammeskindsbørste sammen med dit lammeskind og børst det igennem en enkelt gang om ugen og du vil være sikker på, at dit lammeskind vil holde sig flot og blødt i mange, mange år.

Når det kommer til ægte lammeskind, har du en masse forskellige at vælge imellem. Der er islandske, tibetanske, newzealandske, engelske, gotlandske og endnu flere! Er du ude efter et naturligt lammeskind, der har et råt og meget naturligt look, skal du kigge på et islandsk lammeskind.

Er du mere til det bløde, minimalistiske lammeskind, skal du kigge efter et fra New Zealand og må der gerne være noget spil i lammeskindet, skal du kigge på et fra Tibet her.

Du kan også give sig selv en af vores varmedunke, der er betrukket med ægte lammeskind. Vores varmedunke er utrolig behagelige at bruge og bliver hurtigt meget svære at undvære. Varmedunken kan fås i korthåret lammeskind, krøllet lammeskind, kaninpels og lammeskind, der er klippet ned til 12 mm – også kaldet moccasin.

En varmedunk i ægte lammeskind er også en fantastisk gave at give til kvinden, der har alt, da det er en gave, der kan bruges i mange år.  

Er dine slippers ikke helt varme nok – fx i det kolde årstider – skal du ikke fortvivle. Køb et par lammeskindssåler i ægte lammeskind fra New Zealand og læg dem i enhver sko, støvle eller lignende.

Med disse såler kan du være sikker på at kunne holde varmen i meget koldt vejr.

Hvorfor er lammeskind så populært?

Lammeskind er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste årtier og det er ikke noget, der undrer os her på Lammeskindet.dk.

Ægte lammeskind er et fantastisk produkt, der kan bruges til flere forskellige formål. Desuden er det er materiale, der fra naturens side er utrolig holdbart of slidstærkt, hvilket gør det til en god investering.

Køber du et lammeskind er du sikker på, at du har den i flere generationer. Derudover er det et materiale, der kan nedbryde sig selv med tiden, og det udgør dermed ikke nogen unødvendige eller skadelige risici for miljøet.

Du kan med andre ord købe et lammeskind, lammeskinds slippers, en lammeskindspude, en frakke i lammeskindsuld og lignende med god samvittighed både i forhold til din pengepung, da det er en sikker investering, men også i forhold til miljøet.

Dette gør ægte lammeskind til noget, som alle har lyst til at investere i, og derfor bestræber vi os på at finde nogle produkter i ægte lammeskind, som lige præcis du har lyst til at købe, så vi gør det nemt for dig at lave bæredygtige og kvalitetsbevidste køb.

 

lammeskind

Forrige Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet