Nye lammeskindssko fra NATURES Collection

Nye lammeskindssko fra NATURES Collection

Trænger din garderobe også til et par nye sko, der tager naturen helt tæt på? Så læs her om vores spritnye fodtøj fra NATURES Collection, som er lavet af 100% naturligt lammeskind fra New Zealand. Det nye fodtøj består af lukkede slippers, som netop adskiller sig fra de andre slippers ved at være lukkede og have en hæl.

Lammeskind fra New Zealand

Ægte lammeskind fra New Zealand er kendetegnet ved at være et utrolig alsidigt materiale, fordi det har en pæn overflade med en kraftig pels, og så er det fantastisk blødt på samme tid. Lige netop derfor er materialet velegnet til sko. Dine fødder vil få stor glæde af den dejlige pels, og du vil kunne holde varmen hele vinteren, fordi materialet er varmeregulerende. Det skyldes, at der er tale om 100% naturligt lammeskind.

Bæredygtigt fodtøj

Vidste du, at det newzealandske lammeskind, som disse sko er lavet er, er bæredygtigt? Det skyldes, at materialet kommer fra kødindustrien, hvor det er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Det betyder, at du kan bidrage til at mindske ressourcespildet verden over ved at vælge naturlige materialer.

Dertil så er lammeskindet slidstærkt og langtidsholdbart, så du ikke skal skifte dine sko ud sæson efter sæson!

Hvilke sko drejer det sig om?

I det nye udvalg er der to par slippers – soft sole slippers og hard sole slippers. 

lammeskindssko

lammeskindssko

Vores nye slippers er lukkede med hæl, så du kan holde varmen ekstra godt, og de giver en smule ekstra støtte. De kan i den grad gøre de huslige pligter sjovere på ingen tid. Læs også om vores andre slippers her.

 

Hop ind på vores shop og se det nyeste udvalg af sko, som du kan opdatere garderoben med. Det bliver dine fødder helt sikkert glade for!

Forrige Den perfekte gave
Næste Certificerede lammeskind

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet