Mangler du stadig at få julegaven i hus?

Mangler du stadig at få julegaven i hus?

Er du en af dem, der stadig mangler at få julegaverne i hus eller ikke ved, hvad du skal sætte højest på din ønskeliste i år? Vi har i dette blogindlæg samlet 5 ideer til, hvad du kan ønske dig til jul.

1. Unika lammeskind

Lammeskind er en klar favorit og ofte at finde i mange hjem. Der er derfor ingen tvivl, at et nyt lammeskind vil være et julegave-hit hos de fleste. Ønsker du, at skindet skal stå ud og være helt unikt, kan du overveje et unika lammeskind. Med dette skind, er du sikret, at du er den eneste, der har lige præcis det skind.

Køb unika lammeskind fra østrig

Du kan eventuelt vælge et østrigsk lammeskind som dette, og derved giv dit hjem et nordisk touch og en følelse af at bringe naturen og hyggen ind i hjemmet.
Køb Unika skind her

2. Hjemmesko

Er du vild med tanken om varme fødder, pakket ind i det blødeste lammeskind? Så vil vores hjemmesko være et oplagt julegaveønske for dig. Vi har mange forskellige varianter, som du kan vælge imellem. Find det helt rigtige match hos Lammeskindet.

 

                                                          

3. Skammel af lammeskind

Ønsker du at give dit hjem et frisk pust? Hvis dette er tilfældet, kan vi varmt anbefale vores skammel af lammeskind fra NATURES Collection. Ikke nok med at skamlen er praktisk, har den også et enestående udseende, hvor naturen bringes i spil i hjemmet. Denne vil med sandhed give dit hjem et frisk pust, og en følelse af New Nordic Living.

køb skammel af lammeskind - new nordic living

Du kan vælge mellem mange forskellige farver og former, så det er bare med at finde den, der passer bedst til dig og din bolig. Køb her

4. Handsker

Hvis du for alvor mærker, at den kolde tid er kommet, og du hyppigt fryser dine hænder, kan du med fordel ønske dig et par nye handsker af højeste kvalitet.

skind handsker til hamskind handsker til hende

Til ham - køb her                                         Til hende - køb her

Disse klassiske handsker er af hjorteskind og kan fås i enten brun eller sort.

5. Lammeskind til børn

Dette lammeskind specielt forarbejdet til børn. Det er helt bestemt det gode valg til dig, der mangler et godt julegaveønske til nybagte forældre. Dette skind er uden skadelige stoffer samt varmeregulerende, og passer derfor perfekt til alle børn.

økologisk lammeskind til børn

Baby lammeskind - Køb her

Forrige Alt du skal vide om merinould og skind
Næste Hvordan tørrer jeg mit lammeskind?