Lammeskind til om sommeren - På altanen

Lammeskind til om sommeren - På altanen

Vi oplever her på www.lammeskindet.dk, at ægte skind er populære år efter år. Det er de fordi de er bløde, giver varme og bæredygtige, fordi de er biprodukter fra kødindustrien. Specielt i vintermånederne er ægte skind ekstra populære. Både som gaver eller pyntegenstande, der giver ekstra komfort, varme og hygge i hjemmet. Desværre er der en tendens til, at mange tror at om sommeren skal man gemme sit lammeskind eller fåreskind væk, men det mener vi bestemt ikke. Et lammeskind kan nemlig bruges mange forskellige steder om sommeren. De næste seks uger vil vi sætte lidt ekstra fokus på, hvordan man kan anvende sit lammeskind om sommeren. 

lammeskind på altanen

Lammeskind til altanen

Hvad er bedre end, at nyde udsigten fra sin altan i en stol, med et komfortabel lammeskind en sen sommeraften? Det sikrer at man ikke fryser, og det er lige før at lammeskindet i ryggen sørger for at sommeraftenerne aldrig ender. Lammeskindet holder dig varm.

Med et kraftigt lammeskind i en ordentlig kvalitet, kan man forvandle selv den hårdeste vejrbestandige altanstol om til en behagelig stol man ikke har lyst til at rejse sig fra.

Med et enkelt trick, hvor man bruget et lammeskind på en stol, der normalt føles hårdt og ubehagelig at sidde på, efter en halv time, kan du sidde i timevis med et silkeblød lammeskind som en støtte. Desuden har et ægte lammeskind den fordel, at det er temperaturregulerende, så man skal ikke frygte at man sidder og sveder. Det betyder, at det har en afkølende effekt de dage, hvor det er varm og en varme effekt de kølige dage. Derfor kan du sidde i mange timer på en skind, uden at det er for varmt eller for koldt.

Vær opmærksom på hvilket slags lammeskind du bruger udendørs

I modsætning til et lammeskind man bruger i ens hjem, er der et par ting, man du skal være opmærksom på, hvis man ønsker at bruge det på sin altan. Det er vigtigt, at lammeskindet ikke er farvet, ellers kan det falme ved direkte sollys. Hvis du blot ønsker at sidde en aften efter solnedgang på lammeskindet på altanen, kan du naturligvis også bruge et farvet lammeskind. I tilfælde af regn, bør lammeskindet ikke være udenfor, fordi lædersiden kan tage skade og det resulterer ofte i af bagsidens læder bliver stift, når det tørrer igen. Ud over det lammeskindet let at holde rent ved jævnligt at ryste det. 

Vi anbefaler helt sikkert at man prøver at have et lammeskind på altanen! Og hvis du stadig har spørgsmål, kan du blot efterlade os en kommentar nedenfor, sende os en e-mail eller giv os et kald! 

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige Lammeskind til om sommeren - på terrassen
Næste Find det koskind der passer til dit hjem