Lammeskind til om sommeren - ved vinduet

Lammeskind til om sommeren - ved vinduet

Når man bor inde i ​​byen, har man sjældent adgang til en have, en stor terrasse eller et udendørs areal, der tilhører en selv. Jeg kender det alt for godt, da jeg bor i en lejlighed, hvor vi kun har adgang til en franskaltan. Heldigvis betyder ikke, at vi ikke kan nyde sommersolen. Vi nyder blot solens stråler ved at åbne et af vores store vinduer, så kan vi sidder der, og nyde sommeren. Som man kan se på billedet under, er det ideelt at have enten en god stol, eller i vores tilfælde et lækkert lammeskind, som i øvrigt stort set kan gøre selv den ringeste stol behagelig og hyggelig.

lammeskind ved vinduet

Lammeskind ved vinduet

Vi nyder rigtig ofte et kop kaffe et eller et glas vin ved dette spot. Vi sidder yderst behageligt og man sveder ikke, da lammeskind har en naturlig temperaturregulerende effekt. Om aftenen når temperaturen falder lidt, så kan man varme sig på lammeskind og det sørger for at man har en god ”base” omkring sin læn og ryg. 

Hvad angår lammeskindet, så kan man stort set bruge hvilket som helst type, det vigtigste er blot at man føler at det passer ind i ens indretning. Da lammeskindet jo ikke kommen udendørs, så bliver det hverken beskidt eller våd, så hvis man blot ryster det regelmæssigt, så er det stort set som nyt i rigtig lang tid.

Det skal dog siges, at hvis man har stolen stående, hvor der er direkte sollys, så skal man huske at købe et naturligt lammeskind, for hvis man har en indfarvet lammeskind liggende i direkte sollys, så kan farven god risikere at famle eller blive misfarvet. Hvis man vælger et sort, hvidt eller gråt lammeskind, kan man nogenlunde være på den sikre side, på nær det grå lammeskind, der hedder brisa.

Hæld et godt glas vin op, eller lav dig en god kop kaffe og nyd den afstressende effekt, som et ægte lammeskind i høj kvalitet kan tilføre. 

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige Lammeskind til om sommeren - på ferie
Næste Lammeskind til om sommeren - på verandaen