Produkter du har set

Lammeskind til om sommeren - Til haven

RSS

Dette er tredje del af vores "lammeskind om sommeren"-serie, og her vil vi vise hvilke muligheder, der er for at bruge et lammeskind i sin haven. Med den alsidighed et lammeskind har, er mulighederne er næsten ubegrænsede. Du er som altid velkommen til at skrive til os med eventuelle spørgsmål på en e-mail, ringe til os eller efterlade en kommentar, hvis du ønsker at tilføje noget. Vi ser frem til at høre fra dig.

 lammeskind i haven

Lammeskind i haven

Det kan lyde lidt underligt, men lammeskind er ikke kun store dekorative elementer til hjemmet, men du kan også nemt bruge et udenfor. Om du vil bruge det til solbadning, en picnic eller bare for at gøre sommeren i haven endnu mere behageligt og fornøjelig, sørg altid for at vælge et naturligt lammeskind, hvis farve ikke falmer i direkte sollys.

Soler sig på et lammeskind

I strålende solskin på et blødt lammeskind med en kølig drink, hvad kunne være bedre? Hvorfor ikke bruge et silkeblødt lammeskind i stedet for den sædvanlige pude? Du kommer til at føle at du ligger på en seng af skyer. I modsætning til en syntetisk pude, hvor du efter noget tid vil være badet i dit eget sved. Det skal du ikke være bekymret for, da ægte lammeskind er temperaturregulerende. Det betyder, at det holder dig varm i koldt vejr, men modsat i varmen har det en kølende effekt. Sørg for, at lammeskindet ikke bliver våd på bagsiden, da lædersiden, der er bagsiden på et lammeskind kan tage skade.

Picnic i haven – På et lammeskind sidder du bare bedre

I stedet for det velkendte picnic-tæppe, kunne du bare bruge to naturlige lammeskind. Med et plastikunderlag, der beskytter mod fugt, mener vi at man har et fantastisk picnic-setup. Så smager maden bare bedre.

Det perfekte lammeskind til havestol

Uanset hvordan man ser på det, er et lammeskind den perfekte tilføjelse til enhver havestol. Men hver stol er forskellige, og ikke alle lammeskind passer på enhver stol. Havestole finde i mange forskellige størrelser og dimensioner, men det er der heldigvis råd for, som du kan se i denne guide, er det blot et spørgsmål om hvilket slags lammeskind, der passer til hvilken stol.

Længde af ryglænets sæde + 10 cm = længden af ​​det perfekte lammeskind
Hvorfor de ekstra 10 cm? Disse centimeter er der for, at lammeskindet ikke konstant falder sammen. Det er ideelt hvis lammeskindet hænger lidt over bagsiden af ​​stolen og det er de 10 cm, der kan gøre en forskel.

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige indlæg Næste indlæg

Kommentarer
 • Patrick - Lammeskindet.dk
  Patrick - Lammeskindet.dk

  Hej Susanne,

  Det kan være svært at forklare med ord, men når du står med skindet vil du næsten ikke være i tvivl.

  Et ægte skind vil føles naturligt, autentisk og blødt at røre ved.
  Et syntetisk lammeskind vil føles lidt “fedtet” og det vil ikke føles naturligt at røre ved.

  Hvis du dufter til det, alt afhængig af hvor skindet kommer fra, såfremt det er et ægte, vil det endten lugte af får eller “vaskepulver” fra garvingsprocessen. Et uægte skind vil derimod ikke rigtig have nogen duft/lugt.

  Jeg håber det var svar nok, ellers er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på pvo@lammeskindet.dk

  Venlig hilsen
  Patrick – Lammeskindet.dk

 • SUsanne
  SUsanne

  Hej

  Kan i forklare mig hvordan jeg ser forskel på syntetisk og ægte lammeskind?

  På forhånd tak

  Susanne

Skriv en besked
Dit navn:*
E-mail adresse:*
Besked: *

Bemærk: Kommentarer vil blive godkendt inden de offentliggøres

* Krævet felter