Lammeskind til om sommeren - Til haven

Lammeskind til om sommeren - Til haven

Dette er tredje del af vores "lammeskind om sommeren"-serie, og her vil vi vise hvilke muligheder, der er for at bruge et lammeskind i sin haven. Med den alsidighed et lammeskind har, er mulighederne er næsten ubegrænsede. Du er som altid velkommen til at skrive til os med eventuelle spørgsmål på en e-mail, ringe til os eller efterlade en kommentar, hvis du ønsker at tilføje noget. Vi ser frem til at høre fra dig.

 lammeskind i haven

Lammeskind i haven

Det kan lyde lidt underligt, men lammeskind er ikke kun store dekorative elementer til hjemmet, men du kan også nemt bruge et udenfor. Om du vil bruge det til solbadning, en picnic eller bare for at gøre sommeren i haven endnu mere behageligt og fornøjelig, sørg altid for at vælge et naturligt lammeskind, hvis farve ikke falmer i direkte sollys.

Soler sig på et lammeskind

I strålende solskin på et blødt lammeskind med en kølig drink, hvad kunne være bedre? Hvorfor ikke bruge et silkeblødt lammeskind i stedet for den sædvanlige pude? Du kommer til at føle at du ligger på en seng af skyer. I modsætning til en syntetisk pude, hvor du efter noget tid vil være badet i dit eget sved. Det skal du ikke være bekymret for, da ægte lammeskind er temperaturregulerende. Det betyder, at det holder dig varm i koldt vejr, men modsat i varmen har det en kølende effekt. Sørg for, at lammeskindet ikke bliver våd på bagsiden, da lædersiden, der er bagsiden på et lammeskind kan tage skade.

Picnic i haven – På et lammeskind sidder du bare bedre

I stedet for det velkendte picnic-tæppe, kunne du bare bruge to naturlige lammeskind. Med et plastikunderlag, der beskytter mod fugt, mener vi at man har et fantastisk picnic-setup. Så smager maden bare bedre.

Det perfekte lammeskind til havestol

Uanset hvordan man ser på det, er et lammeskind den perfekte tilføjelse til enhver havestol. Men hver stol er forskellige, og ikke alle lammeskind passer på enhver stol. Havestole finde i mange forskellige størrelser og dimensioner, men det er der heldigvis råd for, som du kan se i denne guide, er det blot et spørgsmål om hvilket slags lammeskind, der passer til hvilken stol.

Længde af ryglænets sæde + 10 cm = længden af ​​det perfekte lammeskind
Hvorfor de ekstra 10 cm? Disse centimeter er der for, at lammeskindet ikke konstant falder sammen. Det er ideelt hvis lammeskindet hænger lidt over bagsiden af ​​stolen og det er de 10 cm, der kan gøre en forskel.

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige Lammeskind til om sommeren - på verandaen
Næste Lammeskind til om sommeren - på terrassen