Lammeskind til om sommeren - på verandaen

Lammeskind til om sommeren - på verandaen

Dem, der har en, sidder der så ofte som muligt: ​​En veranda findes i dag ikke så ofte, undtagen i USA, men hvis du har et hus med en veranda, er det dejligt og hyggeligt at drikke en kop kaffe, spise morgenmad eller blot nyde solnedgangen på den. I dette fjerde og næstsidste indlæg i vores ”lammeskind om sommeren”-serie, kan du læse om hvilke lammeskind, der passer perfekt på en veranda, i en udestuen eller på en terrasse bag huset og hvad man skal se efter, når man skal købe et lammeskind.

lammeskind på varandaen

Lammeskind på verandaen

På verandaen er det nemmeste at bruge lammeskind på stolene. Hvis solen skinner på stolene, bør du sørge for, at skindene, som du vælger er naturlige, og ikke indfarvet. Dette er vigtigt, fordi farvet lammeskind kan blive misfarvet, når de udsættes for direkte sollys. Det er også vigtigt at beskytte bagsidens læder fra regn. Skulle det ske, at bagsiden bliver en smule beskidt, er det muligt at rense det forsigtigt med en fugtig og ren klud. Ellers er regelmæssig rystetur med til at bevare det pæne og fluffy udseende. Store og naturlige lammeskind tilfører verandaen ekstra komfort og hygge til dekorationen. 

Lammeskind til udestuen

En udestue er næsten det ideelle sted for et lammeskind. Ikke helt en del af huset, men heller ikke væk fra det. En udestue er noget midt imellem, og det viser sig ofte i hvilke møbler, der bruges i udestuen. Da der ofte er mange siddepladser, er det en god idé at gøre disse siddepladser komfortable og behagelige at sidde i. Med lammeskindshynder, får hele udestuen et helt andet udseende, og med f.eks. islandske lammeskindshynder, får det et nordisk og ikke mindst naturligt udseende. De silkebløde lammeskind kan både bruges som hynder på en enkelt stol, men og så på en bænk, da det tilfører komfort.

I kombinationen med forskellige elementer i forskellige farver, og så krydre det med et ægte og naturligt lammeskind er det blot fantasien, der sætter grænser. Du kan kombinere naturlige farver, så farverne passer sammen eller skaber flot kontrast med hinanden. Det kunne f.eks. være et hvidt lammeskind, hvor man så lægger sorte lammeskind ved siden af eller kombinerer grå med enten sort eller hvid. Som med veranda, er det vigtigt at være forsigtig her, at lammeskindene ikke udsættes for direkte sollys, for at forhindre misfarvning. Mht. valg af lammeskind i den rigtige størrelse kan de få hjælp via vores guide.

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige Lammeskind til om sommeren - ved vinduet
Næste Lammeskind til om sommeren - Til haven