Lammeskind til om sommeren - på terrassen

Lammeskind til om sommeren - på terrassen

I anden del af vores "lammeskind i sommeren" serien, tager vi et kig på et centralt punkt i mange haver: terrassen. Ofte et sted, hvor folk spiser sammen på sommerdage, griller, drikker kaffe eller bare slapper af. Hvad enten i direkte sollys eller i skyggen, er en terrasse det perfekte sted at nyde sommeren på i sin have. Hvordan kommer et lammeskind ind i billedet, og hvordan kan man bruge det på en terrasse? Vi forklarer, hvad der sker, hvis man vælger at benytte et skind på terrassen.

Lammeskind til terrassen

Lammeskind på terrassen

På næsten hver terrassen er der et bord med stole. Stolene er naturligvis velegnet til udendørs brug, så det er formentlig fremstillet i slidestærkt materiale, såsom træ, plast eller metal. Her ser vi et problem ved disse slags stole. Man kan simpelthen ikke sidde længe og samtidig komfortabelt på de fleste havestole, uden at have en pude, hynde eller tykt tæppe i dem. Vi mener at vi har et langt mere komfortabel alternativt. Og det er lammeskind. Det undervurderes ofte fra mange, men det er sandsynligvis den bedste løsning, du kan finde. 

I modsætning til de mange forskellige slags polstring, der er fremstillet af syntetiske fibre, er lammeskind 100% naturlige. Disse naturlige skind har unikke egenskaber, der ikke kan findes fra andre sædebetræk eller hynder. Lammeskind er bløde, hyggelige og ekstremt dekorative. De kan kombineres med enhver stil og passer på stort set alle stole og bænke. De mange forskellige størrelser og naturlige farver, som du kan finde hos os, giver dig mulighed for at finde netop den perfekte løsning.

Temperaturregulerende effekt

Et lammeskind har den store fordel, at det temperaturregulerende. Det betyder, at lammesindet tilfører varme i koldt vejr, mens det har en kølende effekt i varmt vejr. På terrassen, kan du forlænge en hyggelig sommeraften et par timer med et lammeskind, fordi det holder kulden væk og så sidder man behageligt hele aftenen. Selv på en bænk, er et lammeskind fantastisk. Det er en stor hynde, hvor flere mennesker kan sidde på det og samtidig sidde blødt og behageligt.

Som med alle skind, der skal bruges udendørs, er det vigtigt, at lammeskindet er naturlig. Farvede skind kan falme og blive misfarvet hvis det bliver udsat for stærkt direkte sollys. Naturlige skinds farver forbliver som de er, og er stadig smuk, uanset om de er naturligt brune, grå, hvide, sorte eller plettede. Hvis du er på udkig efter en særlig farvekombination til din terrasse, så anbefaler vi at du tager et kig på vores unikke lammeskind her. Disse skind kommer i unikke mønstre og farver og kan bruges både indendørs og udendørs. 

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige Lammeskind til om sommeren - Til haven
Næste Lammeskind til om sommeren - På altanen