Lammeskind til om sommeren - på ferie

Lammeskind til om sommeren - på ferie

Dette er sidste indlæg i vores ”lammeskind om sommer"-serie, og det kommer til at handle om det at have bruge sit lammeskind når man holder ferie. Nu sidder du garanteret og tænker, hvorfor skulle jeg dog tage mit lammeskind med på ferie? Hvis du læser med, forklarer vi hvorfor vi synes det er dejligt at have et lammeskind, uanset hvor man er.

lammeskind med på ferie

Lammeskind på ferie

Du har lige sagt farvel til dine kollegaer eller klassekammerater og er har netop sat kursen mod din feriedestination. Det kan evt. være at du skal gøre en del timer for, og her er det rigtig dejligt at sidde ordentligt, så man ikke får ondt i ryggen. Et ægte lammeskind er temperaturregulerende, så du skal ikke være nervøs for at få det for varmt, tværtimod. Du ankommer til din sommerhytte, lejlighed eller campingvogn, og nu trænger du altså til at slappe af, fuldstændig af! Man ved aldrig helt hvordan udstyret er i diverse udlejningssteder man booker. Du finder derfor dit lækre lammeskind frem og udstyrer det på en af de lidt slidte stole du har fundet, du skænker dig selv lidt koldt at drikke og finder din bog frem. Før du får set dig om sidder du og nyder tilværelse i komfortable omgivelser og dit lammeskind er med til at føle dig hjemme. Klokken bliver mange og mørket er faldet på, men din bog er for spændende til at du kan stoppe, så du beslutter dig for at tage et par sider mere – med dit varme lammeskind er det ikke noget problem at blive siddende. 

Efter et kort rystetur er dit lammeskind som nyt, på trods af den tid det evt. har været pakket ned. 

Vi vil blot kort nævne at det er vigtigt, at hvis du bruger et lammeskind, der kan blive udsat for direkte sollys, anbefaler vi at du bruger et naturligt lammeskind, og hvis du gør det, behøver du ikke at tænke på om lammeskindet tager skade, for det gør det ikke. 

Læs de andre dele af vores "lammeskind om sommeren"-serie:

Forrige Brasilianske koskind i fokus
Næste Lammeskind til om sommeren - ved vinduet