Giv din mor, søster eller veninde en bæredygtig gave

Giv din mor, søster eller veninde en bæredygtig gave

Nogle gange ønsker man at forkæle dem, man har kær, men ofte mangler man en specifik anledning til det. Her hos lammeskindet ser vi hver eneste dag som en oplagt mulighed for at forkæle de kvinder, der betyder allermest.

Det kan være, at din mor, moster, datter, søster eller kone fortjener en gave, som hun vil blive rigtig glad for, og som ovenikøbet vil være et bæredygtigt valg.

Vores produkter har det tilfælles, at de er lavet af 100 % ægte skind og pels. Det skind, der bruges til vores produkter, er hovedsageligt rester fra kødindustrien i flere forskellige lande, og derved hjælper du med til at mindske spild i hele verden, ved at købe et af vores produkter. Læs om de forskellige skindtyper her

En anden fordel ved vores naturprodukter er, at de er langtidsholdbare. I modsætning til plastik, som hurtigt bliver slidt og ikke kan nedbryde sig selv, kan naturprodukter som skind og pels holde i rigtig mange år, før det nedbryder sig selv i jorden.

Dette er at passe på jorden og det er vigtigt, synes vi!

Så når du skal finde den perfekte gave til din mor, moster, søster, datter eller kone, så find den her hos os med god samvittighed både over for den heldige, der skal forkæles og også over vores dyrebare planet, jorden.

Når du går på jagt i vores webshop, kan det godt blive en smule svært at vælge, hvilken gave du skal give din nærmeste. Men bare rolig, her kommer et par gode bud: 

Gave til mor

Mor fortjener kun det bedste! Forkæl hende med et premium lammeskind, som hun kan ligge på i sofaen eller i sengen og opleve en fantastisk følelse af luksus. Du kan også forkæle hende med et mohair tæppe, så hun ikke fryser, når hun slapper af i sofaen eller ude på terrassen til sommer.

Gave til moster

En moster eller faster er der altid, når man har brug for hende. Derfor skal hun forkæles med et par lækre handsker i ægte læder og pels, så hun aldrig fryser sine hænder i de kolde måneder. Hun kan også forkæles med et par lækre såler af ægte lammeskind, så hendes gåture altid bliver en blød fornøjelse.

Gave til Datter

Vi elsker at forkæle vores børn og især med bæredygtige produkter, der beskytter den jord, som de skal vokse op på. Giv din datter et premium lammeskind i en flot farve, eksempelvis lyserød, og mind hende om, hvor fantastisk hun er! Du kan også forkæle hende med et par slippers i ægte lammeskind og sikre husfreden i mange mange år.

Gave til kone

Hvem fortjener en gave mere, end din kone? Gør noget godt for hende og køb en af vores smukke og stilsikre tasker i ægte pels. Hun vil føle den bæredygtige luksus hver eneste dag, når hun har tasken med sig og føle sig værdsat.

Du kan oveni også forkæle hende med et par lækre slippers i lammeskindsuld.
Hvis du ønsker at give hende den perfekte gave til de kolde vintermåneder, kan du købe en af vores smukke pelsjakker eller pelsfrakker, som findes på vores anden side NATURES Collection.

Gave til søster

Din søster er yderst vigtig og derfor skal hun også forkæles en gang imellem. Giv hende et par slippers i lammeskindsuld eller en smuk bæltetaske og hun vil være dig evigt taknemmelig. 

Forrige Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet