Find det bedste lammeskind til din klinik

Find det bedste lammeskind til din klinik

Har du hørt om Lammeskindets store udvalg af ægte lammeskind, som kommer fra flere forskellige steder i verden? Vores lammeskind er valgt med stor omhu for tårnhøj kvalitet, den rette blødhed og et smukt ydre. Det er også derfor, at vores lammeskind efterhånden har vundet stor tilslutning.

Her kan du læse meget mere og få inspiration til, hvordan du kan finde det allerbedste lammeskind til din klinik. Det gør arbejdspladsen blødere og varmere for dig og dine medarbejdere, men dine kunder kommer i den grad også til at sætte pris på at mærke naturen helt tæt på, når de ankommer til din klinik.

lammeskind til klinik

Hvilke lammeskind tilbyder vi?

Noget af det, vi elsker ved ægte lammeskind, er, at der findes så mange forskellige. Derfor finder du mange forskellige typer lammeskind på vores hjemmeside, og vi anbefaler, at du sætter dig lidt ind i forskellene på skindene, inden du vælger, så du er sikker på at få et lammeskind, der møder alle dine forventninger og mere til.

På vores hjemmeside kan du få meget mere information om de forskellige skind ved at læse vores blogs. Her giver vi dig en kort introduktion til de tre mest populære skind, som kommer fra henholdsvis New Zealand, Tibet og Island.  

Det newzealandske lammeskind er kendetegnet ved at være det mest almindeligt brugte lammeskind i hjemmet, men også til garderoben i form af fx lammeskindsslippers. Pelsen er ultrablød, tæt og kraftig, og det gør lammeskindet naturligt at se på og behageligt at røre ved.

lammeskind til klinik

Det tibetanske lammeskind har et meget karakteristisk look med naturlige proptrækkerkrøller i pelsen. Det giver et friskt og anderledes pust til indretningen. Ønsker du derimod et råt lammeskind, der virkelig formår at tage et stykke af naturen inden for, så skal du tage et kig på vores islandske lammeskind, som har en ru og vild pels med lange hår!

Udover disse tre populære lammeskind finder du også lammeskind fra fx Gotland, England, USA, Australien og Østrig. De forskellige slags lammeskind byder på forskellige kvaliteter, men de har de tilfælles, at de er af tårnhøj kvalitet og 100% naturlige! 

Hvordan kan du bruge et ægte lammeskind i din klinik?

Ved at indrette din klinik med et ægte lammeskind kan du bringe naturen helt tæt på, så atmosfæren fyldes med ro og harmoni. Det skyldes, at lammeskindets bløde pels bringer varme og nordisk charme med sig. Dertil så kan et ægte lammeskind bidrage med et stilrent og nordisk look, der i sandhed er et hit hos alle og enhver.

Placer et ægte lammeskind i stolene på din klinik. Så får kunderne endnu bedre støtte i ryggen på samme tid med, at pelsens ultrabløde følelse vil imponere kunderne. Ægte lammeskind er varmeregulerende, så alle, der sætter sig i en stol med et ægte lammeskind, vil opleve en varm og behagelig fornemmelse.

lammeskind til klinik

Det vil føles som at få et kram fra en man holder af, når man sidder og slapper af i din klinik.  

Der er altså rigtig mange fordele ved at gøre brug af ægte lammeskind! Vi kan slet ikke få armene ned over den bløde pels og rare fornemmelse. Ægte lammeskind kan i øvrigt tages med ind i personalerummet eller på kontoret, hvor du og dine kolleger også kan få glæde af naturen.

Det fortjener I!

Forrige Gode nyheder - Mini Boot er landet og de er helt fantastiske!
Næste 5 fejl, du ikke ved du laver, når du indretter børneværelset

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet