ægte lammeskind

De mest populære skind i 2019

De kan varme og køle, deres uld kan afvise vand og snavs, samtidigt med, at de kan have det smukkeste udseende. Skind fås med glatte, krøllet eller kruset hår, og deres farver varierer fra strålende hvid til enestående mønstre, der er skabt af naturen.

Skind er fantastiske produkter og utrolig forskellige. Hos os har vi udvidet med få produkter, men vi forbliver også tro mod vores klassiske produkter. Fra usædvanlige designs, såsom koskind i et zebralook til klassiske merinoskind fra New Zealand, finder du hos os alt, hvad du har brug for til at dekorere dit hjem bedst muligt.

Traditionen tro har vi også dette år samlet de 10 mest populære skind, og vi må konstatere, at de klassiske skind stadigvæk er særligt efterspurgt. Læs med her hvis du ønsker at vide hvilke skind og skindprodukter, som hittede i 2019, og hvorfor lige præcist de skind rammer plet i kundens hjerte.

Er din favorit med i vores top 10? Har du måske købt ét af vores unika skind fra Island? 

  1. Premium lammeskind fra New Zealand - Krøllet

 

 

At det skønne lammeskind fra New Zealand kan findes på denne liste overrasker ikke. Skindet er nemlig praktisk, let at pleje og har et tiltalende udseende. De korte hår på skindet samler ikke meget støv, og skindet er let at støvsuge. Ydermere er disse krøller også særdeles bløde, når du kører hånden henover eller lægger ansigtet derpå.

Merino lammeskind fra New Zealand er en klassiker, når der er tale om lammeskind, eftersom de er så utrolig tætte og kraftige i pelsen, samtidig med at pelsen føles utrolig blød. Skindet er derfor perfekt til aftenhygge på sofaen eller som polstring til stole eller bænke.

  1. Premium sædehynde fra Island

 

 

Under kategorien sædehynder er dette produkt fra Island nr. 1. Islandske lammeskind har særdeles lange hår, som falder elegant ned over stolekanten, hvilket giver stolekanten et unikt udseende med et naturligt touch. Derudover sørger de lange hår og tætte pels for en god polstring, som giver en fantastisk komfort.

Sædehynden er sammensat af reststykker, fra andre pelsprodukter, der er sat perfekt sammen, hvilket er særligt populært blandt vores kunder. Denne popularitet bunder i, at bæredygtighed og undgåelse af spild er de vigtigste faktorer i produktionen af denne sædehynde. Det skal også pointeres, at sømmene ikke kan ses på overfladen, hvilken kun er en ekstra fordel.

  1. Premium rensdyrskind fra Finland

 

 

Rensdyrskind har mange særpræg både udseendemæssig, men også med dets egenskaber. Rensdyrskind egner sig perfekt som dekorationselement eksempelvis i stuen og vil til enhver tid bringe en nordisk atmosfære ind i din indretning. De er langt mere følsomme end lammeskind, og bliver som oftest købt af kunder, der har et passende sted at placere skindet, hvor det ikke er for varmt.

I sine naturlige farver tilhører rensdyrskind de produkter, der er særligt autentiske og ser ud præcist, som de gjorde i naturen. Derfor giver rensdyrskind uden tvivl en rustik og hyggelig charme.

  1. Lammeskind til babyer

 

 

Også baby lammeskind er vanvittig populære, eftersom de er en oplagt gave til nyfødte og deres forældre. Især når skindet har optaget moderens duft, er dette skind ideelt til, at din baby kan putte og sove derpå. Eftersom skindet er naturlig behandlet og garvet på en speciel måde, så skindet kan vaskes i vaskemaskinen, behøves du på ingen måde at bekymre dig om snavs eller skadelige stoffer.

Babyfåreskind har fantastisk blød pels, og gennem den medicinske garvning får det en gullig farvetone fremfor den ellers hvide farve. Den medicinske garvning gør det muligt, at skindet kan vaskes uden bekymringer. Dette skind vil uden tvivl blive dit barns følgesvend gennem hele dets barndom. 

  1. Krøllet lammeskind fra Tibet

 

 

Det er uden tvivl de charmerende proptrækkerkrøller, der gør de tibetanske lammeskind så populære. De tibetanske lammeskind er særdeles unikke med deres lette udseende, dermed virker skindets pels også luftigt og naturligt. Det rå klima i Tibet har formet krøllerne, så skindets forholdsvise lette krøller kan holde godt på varmen mod den iskolde vind. Selvom skindet ikke er nær så kraftigt som andre skind, charmerer det dog endnu mere med dets smukke udseende.

De tibetanske lammeskind bruges ofte, som dekoration på sofaen eller på sengen. På de mere skrøbelige stole er tibetanske skind essentielle, da de ikke vil virke for massive. Endvidere vil det være de færreste, der kan modstå at køre fingrene gennem de fine krøller og lade ansigtet hvile mod de bløde krøller.

  1. Premium varmedunk af lammeskind

 

 

En varmedunk høre hjemme i ethvert hjem, da den kan gøre underværker, hvad enten det er kolde fødder eller mavepine. Endnu mere behagelig er denne varmedunk med et overtræk af lammeskind. Så tager man den med glæde med i seng og kan begrave ens fingre i den bløde pels.

Det har mange kunder også tænkt, og derfor er vores lammeskindsvarmedunk mere populær end nogensinde før. Især til den kommende årstid er denne varmedunk en god følgesvend til aftenerne på sofaen eller til de dage, man tilbringer ved skrivebordet. Nyd varmen, der spredes gennem den bløde fårepels, mens du kigger ud på det skønne vintervejr. 

  1. Standard lammeskind fra New Zealand

 

 

Her hos lammeskindet.dk har vi diverse premium skind. Vi tilbyder dog også skind i en lavere prisklasse. Det prisbillige alternativ til premium lammeskind fra New Zealand bliver hyppigt købt, da de udseendemæssigt kan være svære at skelne fra skind i Premium kvalitet. Disse skind har udelukkende kun flere udbedringer på bagsiden og giver ikke nær så meget glans. Dem der godt kan leve med det laver et godt køb, når de anskaffer sig et standardskind.

Ens for både Standard og Premium skind fra New Zealand er, at de alle stammer fra Merinofår, hvilket sikrer den gode kvalitet. Kendetegnet ved Merinoskind er, at de har en tæt- samt glansende pels. Disse egenskaber har standardvarianten naturligvis også.

  1. Premium lammeskind fra Gotland

 

 

Det gotlandske skind er altid populært sandsynligvis på grund af dets naturlige grå farve, som virker meget beroligende og autentisk. Ydermere giver de lange bløde hår et hyggeligt udseende, og de egner sig derfor perfekt til at putte sig til, når man nyder afslappende timer - eksempelvis til regnfulde aftener på sofaen.

Farve og skindstruktur på de godlandske skind er i princippet ubehandlet, derfor er de grå farvetoner såvel som strukturen på de fine krøllede hår enestående og unikke.

  1. Premium lammeskind fra England

 

 

Også lammeskind fra England er blandt de mest populære i 2019. De fås også i deres naturlige farvertone, og derfor tilbydes der forskellige farvekombinationer til enhver smag. Den lange pels er af enestående kvalitet, da hårene er fine og bløde. Yderligere vokser hårene meget tæt. Derfor får du en fantastisk komfort med et engelsk lammeskind.

Engelske skind fås i farvevarianter fra lys beige til mørkebrun, i sjældne tilfælde kan der fås plettede skind, der har et utrolig charmerende udseende. Eftersom England har et mildt klima, er skindet utrolig let og blødt, men også utrolig hyggeligt.

  1. Premium lammeskind fra Island

 

 

Præcist som sidste år er unika skind i spidsen af vores top 10, hvilket ikke overrasker nogle, da den individuelle mønstring gør skindet til et enestående naturprodukt og dermed også en indretningsgenstand i høj kvalitet.

Dette år har vi de islandske unika lammeskind som en klar favorit. De sort-hvide plettede skind, med lange hår, skabes så forskellig af naturen, så du har rig mulighed for at vælge den, du synes bedst om - det har mange gjort i år og nyder nu godt af et smukt lammeskind derhjemme.

 

Forrige Hvor kommer lammeskind fra?
Næste Hvad er forskellen på dyrt og billigt lammeskind?