hvad er påske

Hvad er påske?

Den farverige og søde påsketid er endnu engang over os og det er så småt ved at være tid til at forberede sig på denne hyggelige højtid. Men hvad er det egentlig vi fejrer i forbindelse med påsken? I denne artikel vil vi give dig et hurtigt overblik over hvad påsken er for noget og derefter give dig inspiration til, hvordan du kan gøre påsken til noget helt særligt og mindeværdigt både for dig selv og for dine gæster.

 Hvorfor fejrer vi påske?

Vi kender alle sammen historien om Jesus, der blev brutalt korsfæstet og begravet, hvorefter han genopstod. I Danmark er det den kristne påske, der er dominerende og her mindes man Jesus korsfæstelse og hans død langfredag. Herefter mindes genopstandelsen fra de døde på det vi kalder påskedag. 

I de danske hjem fylder påsken stadig en del og mange fejrer påske i form af påskefrokoster med påskelege og god mad. Man kan derfor roligt sige at påsken i dag mere eller mindre er blevet en fejring af de lysere tider der kommer med foråret.

påskepynt

Gør stuen klar med ægte lammeskind

Når du skal have gæster på besøg til en eller flere påskefrokoster er det altid rart at have noget nyt at vise frem. Et oplagt valg er at opgradere dine spisebordsstole med et ægte lammeskind fra NATURES Collection.

Med et naturligt skind i dine spisebordsstole, skaber du en hyggelig og varm atmosfære, der indbyder til hyggeligt samvær i mange timer. Hvis du synes, at et ægte lammeskind i naturlig størrelse fylder for meget, kan du købe nogle af vores lammeskindshynder til dine stole.

Disse pynter kun selve sædet på dine stole, men giver lige så meget varme og hygge.

Find den perfekte værtindegave

Skal du ud af huset og til årets påskefrokost ved dine nærmeste, er det altid en god ide at have en god værtindegave med. Vi har også et stort udvalg af bæredygtige gaver, som ikke sprænger budgettet.

Giv værterne et par varme lammeskindssåler til gåturen senere, et par bløde slippers til påskeferien, et par lækre skindhandsker, en smuk varmedunk i ægte pels eller et blødt mohairtæppe til sofaen.

Der er mange muligheder og det er netop nu du skal gribe muligheden for at give dine nærmeste en bæredygtig værtsgave.

 lammeskind

Bring forårsfarver ind i dit hjem

Med påsken kommer foråret og med foråret kommer der en trang til fornyelse i hjemmet. Kombiner disse sammentræf og køb et par lammeskindspuder i ægte lammeskind eller ægte pels.

Vi har et stort udvalg af lækre lammeskindspuder, og nogle af dem kommer i de friske forårsfarver, der også passer perfekt til påskefrokosten.

Slå to fluer med et smæk og frisk din stue op med lammeskindspuder i forårsfarver samtidig med at du gør hjemmet klar til årets påskefrokost.

 

Trang til fornyelse

Som sagt bringer foråret en trang til forandring. Her er det ofte hjemmet, der får sig en tur. Men hvad skal du lave om på denne gang? Vi er fortalere for, at man skal investere i noget, der er langtidsholdbart, bæredygtigt og miljøvenligt.

Derfor ser vi foråret som en oplagt mulighed for at investere i noget, der for alvor ændrer indretningen. Køb et af vores unikke og virkelig flotte design rugs ko tæpper i det fantastisk flotte marmorerede design.

Vores ko tæpper er lavet af den absolut højeste kvalitet og er utrolig slidstærke. Så invester i noget, der både er godt for miljøet og dit hjem. Du kan læse meget mere om vores brasilianske koskind her.

 påske

 

Har du en anden god grund til at give en naturlig gave? Måske kende du en, der snart har fødselsdag? Så gå ikke glip af vores gaveguide, som kan inspirere dig til at finde den helt rette overraskelse!

Forrige Den simple vej til et flot hjem, selvom du ikke har tiden

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet