lammeskindshynder

Bliv klar til påskefrokosten med ægte lammeskind

Den farverige og søde påsketid er endnu engang over os og det er så småt ved at være tid til at forberede sig på denne hyggelige højtid. I denne artikel vil vi give dig inspiration til, hvordan du kan gøre påsken til noget helt særligt og mindeværdigt både for dig selv og for dine gæster.

 

Gør stuen klar med ægte lammeskind

Når du skal have gæster på besøg til en eller flere påskefrokoster er det altid rart at have noget nyt at vise frem. Et oplagt valg er at opgradere dine spisebordsstole med et ægte lammeskind fra NATURES Collection.

Med et naturligt skind i dine spisebordsstole, skaber du en hyggelig og varm atmosfære, der indbyder til hyggeligt samvær i mange timer. Hvis du synes, at et ægte lammeskind i naturlig størrelse fylder for meget, kan du købe nogle af vores lammeskindshynder til dine stole.

Disse pynter kun selve sædet på dine stole, men giver lige så meget varme og hygge.

Find den perfekte værtindegave

Skal du ud af huset og til årets påskefrokost ved dine nærmeste, er det altid en god ide at have en god værtindegave med. Vi har også et stort udvalg af bæredygtige gaver, som ikke sprænger budgettet.

Giv værterne et par varme lammeskindssåler til gåturen senere, et par bløde slippers til påskeferien, et par lækre skindhandsker, en smuk varmedunk i ægte pels eller et blødt mohairtæppe til sofaen.

Der er mange muligheder og det er netop nu du skal gribe muligheden for at give dine nærmeste en bæredygtig værtsgave.

 lammeskind

Bring forårsfarver ind i dit hjem

Med påsken kommer foråret og med foråret kommer der en trang til fornyelse i hjemmet. Kombiner disse sammentræf og køb et par lammeskindspuder i ægte lammeskind eller ægte pels.

Vi har et stort udvalg af lækre lammeskindspuder, og nogle af dem kommer i de friske forårsfarver, der også passer perfekt til påskefrokosten.

Slå to fluer med et smæk og frisk din stue op med lammeskindspuder i forårsfarver samtidig med at du gør hjemmet klar til årets påskefrokost.

 

Trang til fornyelse

Som sagt bringer foråret en trang til forandring. Her er det ofte hjemmet, der får sig en tur. Men hvad skal du lave om på denne gang? Vi er fortalere for, at man skal investere i noget, der er langtidsholdbart, bæredygtigt og miljøvenligt.

Derfor ser vi foråret som en oplagt mulighed for at investere i noget, der for alvor ændrer indretningen. Køb et af vores unikke og virkelig flotte design rugs ko tæpper i det fantastisk flotte marmorerede design.

Vores ko tæpper er lavet af den absolut højeste kvalitet og er utrolig slidstærke. Så invester i noget, der både er godt for miljøet og dit hjem.

 ko tæpper

Forrige Kan man bruge et lammeskind om sommeren?
Næste Hvad betyder "unika skind"?

Tilføj en kommentar

Din kommentar afventer offentliggørelse

* Påkrævet